• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Daha fazla Müslüman öldürmek için yeni tezgâh açılıyor

09 Ocak 2018
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Ey Ortadoğu’nun kiralık tetikçileri DAİŞ’liler! Amerika Birleşik Devletleri’nde terör eylemleri yapmaya karar vermişsiniz. Fakat bu kötü kararınızdan hemen vazgeçmelisiniz. Çünkü size karşı savaşmayan masum insanları katletmek, size ancak cehennemi kazandırır. Onları yaşatmak ise, size cenneti kazandırır. O halde size cenneti kazandıracak işlere yönelmelisiniz. Meselâ Amerikalıları boşu boşuna öldürmek yerine Newyork’u işgal etseniz ve bu büyük şehirde bir “İslâm Devleti” kursanız daha iyi olmaz mı? Zaten sizin de hedefiniz bir İslâm Devleti kurmak değil mi? O halde daha niçin terörde inat ediyorsunuz, bu inadınızla cehennemi kazanıyorsunuz?

Merak etmeyin! Newyork’u işgal etseniz, kurucunuz, kullanıcınız ve patronunuz olan ABD size kızmaz, kızmaya da hakkı yoktur. Çünkü Filistinlilerin topraklarını işgal etmiş ve çoğunu da ele geçirmiş olan İsrail’e ses çıkarmayan ve ses çıkarmadığı gibi Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilân ederek bu işgale ortak olan ABD yönetimi, size hangi hakla ses çıkarabilir ki?! Bu da demektir ki; Newyork’u işgal edebilir ve orada bir İslâm Devleti kurabilirsiniz. ABD nasıl Suriye ve Irak’ta bir terör devleti kurmaya çalışıyorsa, siz DAİŞ’liler Newyork’ta neden bir İslâm Devleti kurmayasınız?

Hem bu devleti kurmakta fazla zorlanmayacaksınız. Çünkü işgal için istediğiniz silahları rahatlıkla alabileceksiniz. Çünkü ABD’nin silah pazarından silah satın almak gayet kolaydır. İstediğiniz adamları temin etmek de zor olmayacaktır. Çünkü Brezilya’nın, Latin Amerika’nın ve Meksika’nın fakir insanlarına bir ilânat yapsanız ve: “Gelin, bize katılın ve bizim askerlerimiz olun. Newyork’un zenginliğini ve servetini sizinle paylaşacağız, sizi ganimetlere boğacağız” deseniz, bu ilânatınız karşısında emin olun o fakir insanlar koşarak gelecek ve sizin askerleriniz olacaktır. Olmaz mı? Bizce olur! İsterseniz deneyin, görün!

O halde Newyork’ta bir İslâm Devleti kurmak varken, teröre ne gerek var? Masum insanları katledip niçin cehennemi kazanasınız? Bu konuda her zaman patronunuz ABD’yi dinlemek zorunda değilsiniz. Siz, “Müslüman” olduğunuzu iddia etmiyor musunuz? O halde patronunuz ABD’den önce yaratıcınız Allah’ı dinlemeniz gerekmez mi? Niçin O’nu dinlemiyorsunuz? O size: “Haksız yere insan öldürmeyin, kötülükten uzak durun, size saldırmayana saldırmayın, insanları hakka dâvet edin” demiyor mu?

O halde terör yapmak yerine Newyork’ta bir İslâm Devleti kurmak daha iyi, daha doğru ve daha isabetli bir iş değil mi? O halde istediğiniz devleti Newyork’ta niçin kurmuyorsunuz? İsterseniz şaklaban kukla Fetullah Gülen’i de bu devletinizin imam ve halifesi yaparsınız, olur biter! Zaten meczup Fetullah Gülen de Amerika’yı bir İslâm Devleti yapmak için oradadır. Sizin teklifinize hayır demeyecek, seve seve kabul edecektir. O halde bu işi gerçekleştirmek varken masum insanları öldürmek niye? Sizin hiç aklınız yok mu? Yoksa patronunuz ABD’nin robotu olmak çok, mu hoşunuza gidiyor? Ama sizin hoşunuza gideni değil, Allah’ın hoşuna gideni yapmanız gerekmiyor mu?

O halde teröre son verip, Newyork’ta bir İslâm Devleti kurmanız gerekmez mi? Bu gerekliği niçin yerine getirmiyorsunuz? Sizin hiç aklınız yok mu? Aklınızı doğru ve mantıklı kullanmanız gerekmez mi? Elbette gerekir! O halde patronunuz ABD’nin robotu olmaya son vermenizin ve ilahi kudret olan Allah’ın kulu olmanın vakti gelmedi mi? Elbette geldi! O halde iyi işler yaparak Allah’ın kulu olduğunuzu ispatlamalısınız. Bu ispatınız yoksa, siz Müslüman değilsiniz. Hani Müslümanlığınız nerede? Şimdiye kadar hep şeytanlığınızı gösterdiniz! Artık sizin Müslümanlığınızı görmek istiyoruz.

Unutmayın! Patronunuz ABD, Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilân ederek işgale ortaklık edebiliyorsa, sizin de Newyork’u işgal etmeniz ve orada bir İslâm devleti kurmanız hak olur. Bu hakkı niçin tepesiniz ki? Eğer patronunuz ABD: “Kudüs İsrail’in başkenti değildir. Büyükelçiliğimizi oraya taşımayacağız. Bu konudaki vaadimizden dönüyoruz ve İsrail’e gasp ettiği Filistin topraklarını geri verdireceğiz” derse, o vakit Newyork’u işgal etmenize ve orada bir İslâm devleti kurmanıza gerek kalmaz. Aksi halde yolunuz açıktır ve gerekeni yapmaktan geri durmamanız gerekir. Tabii Allah’ın kulu iseniz, yani Müslümansınız!

Ey DAİŞ’liler! ilahi kudrete iman etmediyseniz başkalarını iman etmeye çağırmayın şayet iman ettik diyorsanız buyurun ABD sizin İslam’ı tebliğ ediniz. Eğer Newyork’u İslâm Devleti yapma teklifini beğenmiyorsanız, o halde Allah’ın ve Müslümanların kutsalı olan Kudüs’ü İsrail işgalinden kurtarmak için savaşmanız gerekmez,mi? Bu savaşa ne zaman başlayacaksınız? İsrail’in işgaline daha ne kadar sessiz kalacaksınız? Bu tetikçiliğe son verip daha fazla Müslüman kanının dökülmesine sebep olmayınız Allah’ın gazabından ebediyen kurtulamasınız. Çağımızın yüz karaları.

Vesselam…

www.twitter.com/sabribalaman

www.facebook.com/sabri.balaman 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23