• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Bu Kadar Hainlik Kime

07 Nisan 2020
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Malumunuz, günlerdir Covid-19 ile yatıp Covid-19 ile kalkıyoruz. Bu virüs hayatımızı, günlük hayat alanlarımızı istila edip ülkemizin geleceği açısından bir ekonomik risk olarak düşünülebilir. Bu, dünya genelinde böyle iken doğal karşılıyoruz ama asıl sorun içten ve dıştan hainlik adına klavye şarlatanlığı yapanların ve ihanetçilerin boş durmadığı bir Türkiye’dir. Düşmanlığıyla gözlerini kan bürümüş soysuzları hep birlikte inceleyelim. 

FETÖ’cü haysiyetsizlerin ülkelerine saldırması, beraberinde de 1915 Ermeni olayları hususunda Türkiye düşmanlığı, kin ve nefret üzerine kurulu Ermeni Diasporası gibi aşağılık ve gerçek olmayan olayları saptırması soncu ortaya çıkan bir propaganda söz konusu. Bazı kaynaklara göre Ermeni kripto bir ailenin yetiştirdiği belirtilen Fetullah Gülen’in Türkiye düşmanlığının altında bu gerçeklerin yattığı kamuoyu tarafından da bilinen bir durumdur. 

FETÖ ve camiasının kökleri, bu devletin içinde çok derinlere iner ne yazık ki… Dönemin derin devletinde; 1980, 1990 ve 2000’li yılların Türkiye’sinde her şey çok net bilinen bir oyun ile sergileniyordu. Sağ ve solun birbirlerini katletmesi, Kürt ve Türk ayrışması, politik söylemlerin kin ve nefret dili üzerinde bölücülük yapması ve daha neler… Çıkan birçok eylemin altında adı yazan FETÖ’nün devletin içindeki yapılarının karanlık oyunlarının parçaları hep birileri tarafından örtbas edilmiştir. 

FETÖ’cü ihanet tayfasının Alevi bazı ailelerin evlerini işaretlenmesi, Alevi vatandaşların devlete kaşı kışkırtılması, FETÖ’cü amir ve kolluk kuvvet yanlısı hainlerin Alevi gençleri sokaklarda dövmesi, aşağılanması, bazılarının işyerlerini basması, bilinçli bir şekilde terörize etmesi, bazı faili meçhul cinayetlerin örtbas edilmesi… Bunların hiçbiri tesadüf değildir.

Doğu ve Güneydoğuda FETÖ’cü aklın boş durmadığını herkes çok iyi bilmesine rağmen inkârcı bir yaklaşım affedilemez. Dönemin HDP veya örgüt yanlılarının, binlerce faili meçhul cinayete ortak oldukları çabuk unutulmuştur. Dönemin kolluk amirleri bunca işkenceden sonra da FETÖ örgütüne tehdit ve şantaj ile tutuklu ailelerin varlıklarına çöktükleri gibi bazılarını da bağışa zorlayarak istediklerini yaptırdığını çok çabuk unuttular. Bu da Kürtlerin içindeki karanlık odak olan kripto Ermeni tayfası ve Anezi yapısı olduğunu kimse inkar edemez.

Gelelim asıl oyuna… Günlerdir ana muhalefet ile yandaşı sokağa çıkma yasağı istemekteler. Acaba bu ülke sevgisinden mi yoksa birilerinin talimatı mı? Sanrım bu bir talimat ve ses yabancı değil. FETÖ danışmanlarının CHP’yi iyice kuşattıklarını söylemekte sakınca görmüyorum. Kaset şantajından genel başkan seçilen Kılıçdaroğlu’nun ekibinin 6 danışmanı FETÖ’den yakalandı. Bu bir tesadüf değil.

Birçok genel başkan yardımcısının FETÖ kamplarında ve ahalisinde çekinmeden poz vermesi sanırım tesadüf değil. Doğrudan Başkan Erdoğan’a saldırmaları ve hükümeti yıpratmak için yalan makinesine dönüşmeleri, HDP, İP, CHP’nin ABD’deki gizli masa toplantılarında bir arada olması sizce tesadüf mü? Bu ve buna benzer odaklar tek emir merkezinden yönetilmeye, başta ABD olmak üzere zorunlu olduklarını ve makamlarının FETÖ şemsiyesi altında bir yerden yönetildiğini iyi bilir.  

Bu ülkeye ihanet edip darbe yapan terör cemaati bölücü faaliyette bulunup bu milletin evlatlarını şehit eden PKK ve siyasi uzantısı CIA kontrolündeki İP, FETÖ tetikçisi, FETÖ tarafından kuşatılan CHP ve yönetimi… Bu millete düşmanlığınız ne zaman sona erecek? Kin ve nefret üzerine kurulan siyasi ahlakınız ne zaman değişecek? Dün size zulmeden FETÖ dünyasının bugün sizleri sirk maymunu gibi oynattığını görünüz. Bu millet yavaş yavaş oyunlarınızı okumaya başladı. Yakında sizin ciğerinizi okumaya başlarsa o zaman her şey değişir… 

FETÖ aklı ile sokağa çıkma yasağı istemeniz, mantıklı olduğunuz anlamına gelmez. Ne kadar kaçak vatan haini varsa sokağa çıkma yasağı istemektedir… Covid-19 ile mücadelede herkes Türkiye’yi örnek almışken sizlerin kin ve nefret üzerinden bakması, basit insan profilinizden kaynaklanıyor. Tehlikenin farkına varın yoksa yarınların pişmanlığı kimseye fayda sağlamaz.

Vesselam…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

O.U.

Kaleminize yüreğinize sağlık işte ben tüm bu nedenlerden dolayı reisimizin ve devletimizin aldığı bu panik havası yaratan tedbirleri yanlış buluyorum niye dersek fitne uyumuyor fitne daima fırsat kollar diyelimki bu korona doğru ki ben bunun küresel bir tezgah olduğunu düşünüyor ve bu korona olayına inanmıyorum ben hayrın ve şerrin Allah'tan olduğunu biliyor Amentüye inandım iman ettim yani hastalıklara inanırım buna inanmayan inkarcıdır ama bu korona bence bir tezgah bir ABD ,İngiliz tezgahı hadi diyelimki eskaza doğru o zamanda benim yapacağım inanmış ve iman etmiş bir kul olarak her türlü islami ve dünyayı tedbirimi alır Allah'a tevekkül eder takdiri Allah'a bırakırım çünkü Allah'tan bir müsibet geldiyse Râbbim bunun şifasınıda verecektir inşallah sen istersen yerin yedi kat altına girsen hastalıktan ve ölümden kurtulamazsın o zaman fe eyne tezhebün (bu gidiş nereye ) ne bu panik yapacağımız Allah'a tevekkül edip her türlü sıkıntıya sabredip normal yaşantımıza geri dönmek bazıları bana diyecekki hadi ordan cahil bende onlara diyeceğimki hadi bakalım aydın çağdaş hadi ölüme çare bul hani o göklere cıkardığın putlastırdıgın teknolaji ve doktorlar ölüme çare bulsun hadi göreyim sizi aydın tayfası ey açız kullar ölüm var ölüm şuda bilinsinku Türkiyede sadece sigaradan 86 bin kişi ölüyormuş açın gogula bakın peki bu koronadan daha tehlikeli bu hastalık tezgah değil doğruysa Allah'ın ipine sarılın Allah'tan korkun şifayı önce Allah'tan sonra kuldan isteyin şunuda bilinki dünya genelinde ölenlerin yüzde doksanı yaşlı ve bazı vucüt fonksiyonlarının eskimesi yüzünden normal vade dolmuş ölümler ama ne hikmetse her ölene hemen korona tanısı konuluyor ve bizlerde sazan gibi hemen inanıyoruz .ben araştırıyorum ölenlerin çoğu yaşlı ve çoğundada bir veya birden fazla başka hastalıkları varmış 90 yaşındaki adama koronadan öldü diye lanse ediyorlar çüş artık.

Abdullah

İnsanın aklıyla aley mi ediyorsun sayın Yazar!!!!???!! Mübarek Fethullah hocanızı CHP İP HDP yüceltmedi, savunmaya kalkıştığınız oy verdiğiniz ve bu nedenle insallah cehennemlik olacağınız AK parti yüceltti her istediğini verdi! Herseyi inkar edersiniz ama sizin kasetler tarihe tanıklık ediyor! Önce bir aynaya bakıp kendinizden utanın sonra başkalarına suç bulun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23