• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Yeniden doğmak! Diriliş müjdesi ve yeni zaferler!

27 Ağustos 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

İsa as., Yahya as., Veysel Karani hz., Bişr-i Hafi, Bayazıd-i Bistami, Ahmet Bedevi hz., İmam Nevevi, İmam Taberi, İbn-i Sina, Evliya Çelebi, Bediüzzaman, Abdullah Yeğin, Rüştü Tafralı, Devlet Bahçeli gibi peygamberlerden ulema ve liderlere,

Platon, Nikolai Tesla, Newton, Pascal, Galilei, Schopenhauer, Michelangelo, İmanuel Kant, Nietzsche, Descartes, Sartre, Kafka, Kant, Kierkegaard, Liebniz, John Locke, Spinoza, Van Gogh, L. Da Vinci, Voltaire, Beethoven, Vivaldi, Handel gibi bilim adamı, filozof ve sanatkârlara kadar yalnız bir hayatı seçenlerin sebepleri neydi..?

YALNIZLAR MIYDI..?!

Tabii, her yere yani cennete de-cehenneme de adam lâzım. Herkesin farklı bir vazifesi var bu hayatta!

Kristof Kolomb evli olsaydı Amerika ne zaman keşfedilecekti acaba..?

Tabii, işin bir vechi bu. Ahir zamanı yaşadığımız bugünlerde, bir manisi olmayanların ‘ümmetin çokluğunu’ tavsiye eden Efendimiz (as)’ın nasihatini de hatırlayıp yaratılışa uygun, hayatı idame ve idare etme noktasındaki ruh eşlerini de arama nasibinde olması gerekir.

İnanç yapımızda, Allah (c.c) buyuruyor ki; O “ol” demeden hiçbir şey olamaz!

İnsan kaderini kendi çizer! Büyük kader dışında!

EVLİLİK ‘PROGRAM’LARI..!?

Zihinleri uyduruk amaçlarla; bedenleri de giyim-kuşam, özendirici-yapay bakımlarla iğdiş ve esir eden programlarla uçuruma gidişimiz hızlandı! Ameller niyetlere göre malûm; buradaki niyet ne?! Gerçekten ‘yuva’ kurdurmak mı? Yoksa yoldan çıkarıp kudurtmak mı?! 3 hafta içinde kavga dövüş ayrılanlarla cevap ortada. Zaten adı belli, balık baştan kokuyor millete ve devlete yapılmış. Bu rezil gösterilerin bilinçaltlarına yeterince yerleştirildikten sonra yasaklanması maksatlıdır!

Toplumdaki kadın cinayetleri de bunun sonucu değil mi?

Ne ektik ki ne biçiyorsunuz!

Bu sinsilikleri görüp denetleyebilecek basiretli, ehil kadrolar olmadığı için, bana göre de devletin içindeki yerleşik düzenin bürokratları başta medya ve TRT olmak üzere dahi mikrobun yayılma hızı ‘şifa-tedbir’lerin hızından çok daha fazladır!

Bırakın evlilik programlarını reklamlarda bir Müslüman kadının gece dahi giyemeyecek kıyafetlerle profesyonel cilvelerle ruh dünyamızı parçalayarak kadın cinayetlerine de zemin hazırlayıp arz-ı endam etmesi ruhsal ve bedensel çöküntünün de ana sebebi olduğunu söyleyebiliriz!

TÜRK TÖRESİ VE KÜLTÜRÜ

Bu necip milletin anaları nasıldı, nasıl yetiştirildi, nasıl yer içerdi, nasıl yaşardı, huyları tabiatı neydi, ailede hangi konumdaydı, eşinin ve evlâdlarının üzerinde vazifeleri neydi... diye konuşulmadığı, asıllar maksatlı olarak gizlendiği için gölgelere, taklitlere mahkûm edildik. Yuvayı dişi kuş yapmıyor mu? 948. fetih yıldönümünü kutladığımız Anadolu’nun kapısını oğuz atalarını açan Alparslan’ı!

Cihan imparatorluğu kurup, dünyaya 1000 yıl İslam’ın bayraktarlığını yapan Osmanlı devletinin kurucusu Osman Gazi’yi, ahirzaman peygamberinin müjdesine mazhar olmuş çağ açıp kapayan Fatihleri, 30 Ağustos Zaferinin kumandanlarından Mustafa Kemalleri, Şerife bacıları, Hene Hatunları, Kara Fatmaları ve daha nice tarihte iyi veya kötü iz bırakmış bütün bu evlatları analar yetiştirmiyor mu?

Yeniden diriliş!

Bu analar yetiştirecek inşallah!

948. YIL KUTLAMALARI MALAZGİRT VE ALPARSLAN!

2023-2071 hedeflerinde daha müreffeh, sağlıklı ve huzurlu bir gelecek için toplumun temel dinamiği ve o dinamiğin de merkezi ‘anne’lerin özlerine dönüp, kültür ve değerlerine çok daha bağlı yaşayabilmeleri için devlet eliyle acilen tedbir alınmalıdır!

BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ!

Yapılan bir araştırmada anne ve babası merak edilir ve görüşülmek istenir!

Baba dağdadır! Dönüşü beklenir inekler, keçiler ağızları bağlı! Niçin diye sorulur!

Bu inek bu keçi başkasının tarlasından bir şey yer, o hayvanın eti ve sütünü yiyenden memlekete hayır gelir mi?

Anneyle görüşmek istenir! Abdest alındığı söylenir! ‘Hayırdır niçin abdest alıyor?’ denildiğinde çocuk emzirecek! ‘Bu dinimizin emri midir?’ diye sorulur! Hayır! Ama ‘abdestsiz emzirilen çocuktan memlekete hayır gelir mi?’ diye ikinci cevap gelir..!

İşte böyle bir anne ve babadan Saidler dünyaya geliyor!

ŞAKİ’LER DÜNYASI NASIL OLUŞTU!

Yozlaşmanın tavan yaptığı günümüzde doğrulara, asıllara bir yolculuk yapalım ve Osmanlı’dan bir letafet örneği görelim:

“- Ey dilberi rânâ! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem cemâlinizi görünce size lâhza-i kalpten sarsıldım... Niyetim âcizâne-i taciz etmek değildir; bilâkis efkâr-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir... Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i izdivacınıza talibim..!”

“- O mahrem cemâlinize bir sille-i osmaniye nakşedersem, sekte-i kalpten terk-i hayat edersiniz..”

Yukarıdaki evlilik izdivacını çoğumuz anlamadı bunun sebebi burada yine bir anne babadan dünyaya gelmiş birisi;

Tarih 1928. ESKİ HARFLERLE BİRLİKTE TARİHE GÖMDÜK sözünün kahramanı(!) zamanın Maarif (Milli Eğitim) Bakanı Bay Mustafa Necati. Yalan söyleyen tarihin yalan söyleyen sahifeleri arasında bizlere yutturulan milli kahramanlarımızdan biridir!

Siz bugünlere nasıl geldik sanıyorsunuz!

TARİH YENİDEN YAZILIYOR!

Bu zafer ayında; en kısa zamanda yeni zaferlere imza atacak doğacak çocuklarımızın şaki değil de Said olmaları dua ve temennisiyle!

Yeniden dirilişimizin işareti ve müjdesi Suriye, Irak ve Orta Doğu’daki misakı milli sınırlarımızdaki yeni zaferlerimiz hayırlı olsun!!!

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hangi meşreb oluyor bu?

Aynı yazıda Veys el Karani' ye, Ebuyezid Bestamiye vs övgüler de var; Kamal' e de! (İsmet' in önü' ne niye yok; bu üzücü bak!) Yazıyı yazanın aklını ve kalbini yıkama yağlamadan geçirmesi ve 10 yıl kadar istirahat ve inzivaya çekilmesi lazım; belki kendine gele bilir!

bu ne yamandır?

Hem Said Nursi' yi, hem de m. kemal' i aynı anda öven bir kişi daha tanıyorum: aaa! oktar..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23