• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Yalan salgınında 2. perde; “savaş çığırtkanlığı” - 5

15 Mart 2022
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Ukrayna, Rusya ve tüm Kafkas coğrafyasında 15 sene BM’de UNDP, Unv çalışmış biri olarak soruyorum: “Sayın Cumhurbaşkanımızın çevresindeki Kafkas, Balkan, Rusya bölgelerinin ilgili diplomatları veya varsa ilgili danışmanları Türkiye Cumhuriyeti hükümetine yeterli ve doğru enformasyonu olaylardan önce sağlıyor mu?!” Medyadan izlediği, medyadan izlediğimiz kadarıyla konuşulanları duydukça bölgedeki diplomatlar hüzünlü olarak Türkiye baktıklarını en azından bana bildiriyorlar!

Diyorlar ki Türkiye’de bu bölgeleri bilen sayın cumhurbaşkanına bilgi veren başka biri yok mu neden hep geç kalıyoruz?

Kazakistan ve Ukrayna hadisesinde olduğu gibi?”

SAHADA OLUP, OLAYLARIN 

ARKA PLANINI GÖRMEK GEREK!

Masa başında, sabit geliri olan, barış içinde ve açlık sınırında olmayan bir ülkede, hiç aç kalmamış ve herhangi çile çekmemiş uzmanların, bilirkişilerin bugünleri anlaması ve anlatması mümkün değildir! Eskiden her işin ve mevzuunun haddi ve hududu vardı; şimdiyse stratejist enflasyonuyla, muğlak ve makûs kaderimiz devam ettiriliyor..!

Artık haklı çıkmak istemiyorum!

80 öncesi ifade verdik! Selimiye’lere gittik! Aşırı solcu, bölücü ve yıkıcı teröristlere karşı devletimizi, milletimizi, halkı ve Hakk’ı savunduk! Balkan Mezalimi’ni 30 yıl evvel kitaplaştırıp tarihe kayıt düştük. Komünist dönemde Jivkov’un Bulgaristan’ına gidip, Makedonya, Yugoslavya, Sırbistan’a kadar tüm bölgedeki karındaşlarımıza, dindaşlarımıza yapılanları biz belgeledik! Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Ukrayna’da da biz vardık! Rus Bilimler Akademisi’nden, Ukrayna Sağlık Bakanlığı’ndan 3 defa tamamlayıcı tıp kongrelerinde yaptığımız sunumla ödül ve Ukrayna’da tamamlayıcı tıp çalışmalarına katılmak üzere davet aldık! Ankara’da koltuk başında değildik! Zira Ankara’dakilerin bir dediği dahi doğru çıkmadı; bizim 30 yıldır söylediklerimizin hepsi bir bir gerçekleşti!!??

TECRÜBE, EN ELZEM LİYAKÂTTİR!?

Başımızdaki Türk dünyası, Kafkas, Balkan ve Orta Doğu ile ilgili sahada ter akıtmış, emek vermiş devlet tecrübesi ve liyakâtleri olmadığı için, işler eldeki kısıtlı imkânlar-sığ bakışla çözülemiyor! Siyasi İslâm almış başını gidiyor..! Mücahitler her şeye müsait, milliyetçilik de unutuldu. Artık, her zamanki gibi sevincimiz kursağımızda kalmasın diyerek soruyorum: “Türk dünyasından sorumlu aksakallar, nereleri gördü? Ata kültürüyle ilgili ne gibi tecrübeleri var?! Türklerin ata yurdu Fergana’da bulunmuş mu?! Bir araştırması, çalışması var mı?!”

Çok şükür 15 Yılmaz’ı diplomatik olarak bu bölgelerde sahada yaşayarak Kafkas mezalimi, Türkistan mezalimi, Balkan mezalimi, Bosna-Hersek mezalimi, Orta Doğu ve Filistin mezalimi kitaplarımızla bütün bilgi birikimimizi paylaştık!

Maalesef kitapsızlar, bu ülkede hep takdir gördü, el üstünde tutuldu, gelinen nokta kaos!

KAOSTAN BESLENENLERİN YENİ HAMLESİ SAVAŞ!

İnsanların çok daha sağlıksızlaştığı sahte salgının her yönden ifşa olduğu günlerde, gayet de pervasızca “Kimseyi bir şeye zorlamadık…” diyen, ilgili merkezlerin dalkavuğu bilirkişiler, şimdi savaş dedikleri yeni kaosla, “yapılan büyük yıkım” ı gölgelemekte midir?!

Mastır, çift doktora ve ABD’de post doktora yapmış üç üniversiteli bir bilim adamı olarak merakımı celbediyor. Zira halkımız da, milyonlar da aynı şaşkınlıkla soruyor: “Salgın, enflasyon, döviz dalgalanması, akaryakıt manipülasyonu; neden Londra’da, Paris’te, New York’ta, hatta Moskova’da yok da Türkiye’de var..??!!”

İçimizdeki düşünemeyen, akledemeyen gâfillerin ve üst perdede “yükselişi-gerçekleri gören kripto vatan hainleri”nin, her zamanın kiralık ve satılıklarının eliyle uçuruma mı götürülüyoruz?!

İNSANLARI GIDALARLA KONTROL EDİYORLAR!

Dünya genelinde ilâçlarla iyi etmedikleri insanları, asıl silâhları “gıda”larla yok ediyorlar! Asıl hedefleri olan kendilerine kulluk edecek, çöpünü temizleyecek, fabrika ve tarlalarında çalışacak 500 milyon kalana kadar da bu “çok yönlü soykırım”a devam edecekler! Kimsenin dillendirmediği; çünkü bilmediği! “Allah’ın yarattığı melek-vazifeli olan pek çok mikrop türleri”yle bütün dünyayı, nüfus ve sosyoekonomik düzeyde şekillendirecekler!?

MİLLETİMİZE HAKİKÂTİN ANLATILMASI LÂZIM!

İşte size gerçek ve hayatî bir bilgi! Bağışıklığı düşürülmüş ve bedenen çökmüş toplum, küresel ölçekteki değişime-ihanete-cinayete tepki veremez! Yaşadıklarımızın kilit noktası budur! Yoksa bütün mikroorganizmalar, bugün olduğu gibi yarın da olacaktır! İnsanların bağışıklığının güçlendirilmesi esastır!

Dünya çapındaki ölümlerin çoğu; küresel sermayenin ürettiği yüzlerce çeşit emülgatörlü gıdalar, temizlemeyen-bedeni ve çevreyi kirleten temizleme tozları, beyni-bedeni-ruhu yok eden florürlü macunlar, sentetik ilâçlar, bilumum kimyasallar ve bulutlara saçtıkları tam bir soy kırım aracı olan chemtrails spreylerdendir!!!

İkinci darbe; küresel sermayenin çıkardığı savaşlarla, fosfor bombalarıyla, kurşunla, kanla yapılmaktadır! Hele ki ölenler Türk-Müslümansa, hiçbir uluslararası birliğin ve kuruluşun sesi çıkmamaktadır! Güya medeni olan Avrupa’nın göbeği Bosna’da 600.000 kadının ve genç kızın ırzına geçilip, 400.000 insanın yakılması, kurşuna dizilmesi, katledilmesine sessiz kalınarak cinayete ortak olunmuştur!!!

Bir millet kendini düzeltmek istemezse, Allah o toplumun felâhına müdahil olmaz! Berduş toplumlara beyhuş liderler verir! Ancak, fertler kurtulacaktır! Farkındalık sahipleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık günlerine erişebilecektir. İnşallah “Mavi Vatan” projesi ve komşu ülkelerle müspet ilişkilerle, Cumhur İttifakı yaşatılan tüm ihanetin üstesinden gelecektir.

Ümitvârız! Zira en gür seda; bizim gibi inananların, vatan-millet-bayrak-devlet ve mukaddesat sevgisi olanların üzerine olacaktır! Bizi izlemeye devam edin.. Vesselam.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ADİL

AH AHMET ÖZELLİKLE BİZİMKİLERE ANLATAMIYORSUN ÇÜNKÜ KENDİ OLMAKTAN ÇIKMIŞ HERŞEY OLMUŞ GAVURLAR ÖLÜNCE BİZİMKİLER GAVURLARDAN DAHA ÇOK ELZEM DUYUYOR MÜSLÜMAN ÖLÜNCE ALKIZI VER PAPAZI OYNAMAYA DEVAM EDİYOR

///

Kurguya devam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23