• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

“Yalan salgını”nda 2. perde: Savaş çığırtkanlığı - 4

11 Mart 2022
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Antalya’daki son dakika basın toplantısında Rus Dışişleri Bakanı Lavrov “Biz Ukrayna’nın NEO-NAZİ etkisinde, faşist bir ülke! NATO’nun insanlığı tehdit eden silahlarının yerleştirildiği; en önemlisi de insanlık aleyhine biyolojik kimyasal laboratuvarlarda gizli deneyler yapılan bir ülke olmasını istemiyoruz” dedi!

Küresel Sermaye Şirketleri Ukrayna’daki olayları tırmandırıyor ve kaşıyor!

Bugün Rus ordusunun yarıdan çoğunu teşkil eden Tatar, Çerkez, Çeçen, Dağıstan ve Orta Asya Türk kökenli Müslümanlar, kirli bir savaşın içine çekilmiştir. “Rusya’nın SSRİ ve imparatorluk sınırlarını yeniden kurma ve koruma hedefi”ni de gözettiği bu kirli savaş; milyonlarca insanın evlerinin yıkılmasına ve büyük göçlere,  ölümlere sebep olabilecektir ve olmaktadır!

MAZLUMUN AHI HER DAİM TUTAR!

Ateş, her eve-ülkeye sıçrayabilir! Evleri, yuvaları dağıtan, anaları gözyaşı içinde bırakan bu savaşın kazananı yoktur. Böyle bir savaşın ne İslami ne de insani hiçbir yönü yoktur! İslâm hükümlerine-şeriata göre de, 

Allah rızası için olmayan hiçbir savaş meşru değildir! 

Müslümanın istikameti Fatiha’dır!

“Yalnız sana kulluk eder, yalnız sana tapar, yalnız senden korkar ve malımızla canımızla yalnız senin için cihat ederiz!”.

Putin, Zelensky ve Biden; üçünün de yahudi bağlantıları vardır.

Devam ediyorum, ABD’nin Dışişleri Bakanı Antony Bilinken başta olmak üzere 8 bakanının 6’sı Yahudi’dir!

Bu savaş Yahudilerin kendi aralarındaki satrançtır, rekabettir ve kayıkçı kavgasıdır! 1941-45 savaşlarında maksatlı çıkarılan ikinci Dünya Savaşı sonrasında zengin Yahudilerin tekrar İsrail’e göçünü ve Corona salgını sonrasında yaşlıları ve çalışanları ölenlere işçi beklentisi olan dünyaya ve Avrupa’ya köle olmasını hedeflemektedir!

Türkiye’nin ve Müslümanın bu kavgada yeri yoktur. 

Allah’a ve peygambere isyan mânâsına gelen bu savaşta mazlumlara karşı tek kurşun atmak bile cinayettir!

İlâyı Kelimetullah davası!

Allah celle celâlühünün lâfzını, emirlerini, yasaklarını yaymak; ancak mazlumları koruyarak mümkündür! Mazlumun katli kat’iyyen caiz değildir!

İslâm hukukunda, Mecelle’de bir kâide vardır!

Bir ülkede-bölgede bin tane cani olsa, bin tane kâfir-Allah’sız biri olsa fakat bir tane masum can olsa, oraya kurşun-bomba atmak, orayı yok etmek caiz değildir!

Haram yolda savaşmak, maddî-manevî musibetler getirir! 

İnsana, hayvana, bitkiye, toprağa, herhangi canlıya merhamet etmeyen, Allah azze ve cellenin gadabını celbeder! Biliniz ki, Rabbil âleminin müsaadesi-emri olmadan, yaprak dahi kımıldamaz!!!

Bir bölgede insana değer verilmez mala-eşyaya kıymet verilirse o ülkede açlık, kıtlık, sıkıntı musibetler oluşur!

MÜSLÜMAN, ŞEYTANLARA 

KARŞI UYANIK OLUR!

Ukrayna’da, Amerikalılar tarafından kurulan ve 15’inin sahibinin meşhur bir Yahudi olduğu, 30 kimyasal ilâç şirketi vardır! Bu şirketlerin laboratuvarlarında kimler için hangi denemeler ve uygulamalar ve kimler üzerinde yapılmaktadır?! 

Bu laboratuvarlarda bilhassa araştırma konusu olan son yıllardaki suni et çalışmaları yanında; hayvanlar üzerindeki Brucella, Salmonella ve şarbon hastalığı gibi çalışmaların son yıllardaki hayvan hastalıkları ile bağlantısı mutlaka araştırılmalıdır!

Tüm insanlığı ve Müslüman âlemini düşünmeye davet ediyorum!

Çin’den iltica ettirip Amerika’da yetiştirdikleri ajanları “vakti gelince” Wuhan’a gönderip, oradaki biyolojik laboratuvarlarda ürettikleri grip-influenza -Corona…cinsi pek çok virüs, bakteri veya parazit türevlerini “vakti gelince”, istedikleri ülkelerde satın aldıkları “iş adamı veya siyasetçi şeytana tabi olan bilim adamı görünümlü köleleri vasıtasıyla” dünyayı kaosa sokmaktadırlar!

ABD, Avrupa’ya tahakküm edip Rusya’yı da kontrol altında tutmak istenmektedir! Biden yönetiminin dışişleri bakanının ve beş güç bakanının Yahudi olması ve tabii ki Putin’le Zelensky’nin de Yahudi olması tesadüf değildir!

Savaş maskesinin altında, zengin Yahudi iş adamları eliyle İsrail’e yeni göç vardır!!??

Avrupa’nın yaşlı nüfusu, köle olarak görülmektedir! Avrupa Birliği’ne alınan Romanya, Bulgaristan gibi ülkelerden komünist rejimden gelen hırsızlık, cinayet gibi bir takım alışkanlıklarından da rahatsızlık duyulmaktadır. Ukrayna gibi daha medeni ve aile mefhumu-çocukları çok olan bir toplumu kabul etmeleri de bu savaşın bir parçasıdır! Ukrayna elitinin büyük kısmının Rusya’ya, İsrail’e, kalanları da Avrupa’ya göçmüştür!?

UKRAYNA MAALESEF 

KURBAN SEÇİLMİŞTİR, DENEKTİR!

Rusya, NATO veya herhangi kuvveti tehdit olarak görünce hamle yapıyorsa, Türkiye Cumhuriyeti devleti de Suriye’ye-Irak’a demokrasi getirmek isteyenlere basiretle tavrını koyup, sınır işgallerine karşı tampon bölge oluşturmalıdır! Kıyımıza yüzme mesafesindeki Dedeağaç, Bulgaristan, Gürcistan, Suriye, Irak ve Kıbrıs’ta çepeçevre sarılmış hâldeyken, en azından Rusya kadar refleks gösterecek basirette olunmalıdır! 

Yunanistan’a ve Bulgaristan’a ülkelerin içindeki kripto ajan paralel yapılar tarafından her an spekülatif bir olay çıkarma için bir adım beklenirken, beklenen gerçekleşmeden kesinlikle bir nota verilmesi zaruridir kat’idir elzemdir!!! Batı ve ABD’nin anlayacağı dil budur! 

Bunlarla masada anlaşmak mümkün olmadığı görülmüştür!

“Bu ekonomik ve siyasi  baskılar, etrafımızı saran bu çember, silâhlanma ve ikili anlaşmalara aykırılık devam ederse, Türkiye kendini savunma hakkını kullanacaktır!!!” diyerek, kaos merkezlerine yine geç kalınmadan, yanılmadan, aldatılmadan.. gereken mesaj acilen dünya kamuoyu önünde verilmelidir! Vesselâm.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

///

Müslümanlar şeytana karşı uyanıkmı olur? Güldürme beni, memlekette çoğunluk şeytan olmuş şeytana ne gerek var. İşin içinden sıyrılamayınca hemen şeytan.

Şahinbeyli

Suriye'ye binlerce tır silah taşındı Kıbrıs a Yunan adalarına hakeza öyle hala Avrupa'dan batıdan medet ummak ne olaki geliyor gelmekte olan bağıra bağıra komedyen zelenski garantör olmamızı istiyor aleni bizi bataklığa cekiyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23