• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Ulusal güvenliğe 31 Mart darbesi...!

05 Nisan 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

31 Mart seçimlerinde çok uluslu güçlerin desteğiyle ülkemizde 15 Temmuz sonrası yerli işbirlikçilerinin organize ve suç örgütlerinin işbirliğiyle başta iktidar partisi olmak üzere diğer partilerin de içine sızılarak devletin bilgi işlem-yazılım-promised sistemine girilerek ulusal güvenliğimiz tehdit edilmiştir!

Bir aydır köşemde yazdığım yazılarımda sarayın güvensizliğinin ve çalışma ekibinin mutlaka A-B-C-D-E tedbirleri alınmalıdır hatta hatta Abdülhamit benzetmesi yaparak bu yüzyılın en büyük darbe girişimine karşı Ahmet Celalettin paşalarla tedbir alınması katidir, zaruridir, elzemdir diye üstüne basa basa altını çize çize yazdık!

Seçim öncesi 1 aylık süreçte tarafımıza gelen binlerce mesajdaki serzenişlerin ortak noktası, Cumhur İttifakı ve partilerle ilgili, ihlasa ve devlet terbiyesine uymayan ve kangren olmuş “ahbap-çavuş” ilişkileriydi! Bir feveran da FETÖ yapılanmasının hâlâ devletin her hücresindeki tahakkümü!

Başta Karadeniz üssü yapılan ‘Kastamonu’ olmak üzere, vatanperverlerin açık ve yazılı bildirimleri tarafımızca da belgelendirilmiş, belediyelerden meclis üyelerine, vekillerden teknokrat ve bürokratların vatana, millete, devlete, hazineye ihaneti ve usulsüzlükleri ayyuka çıkmıştır!!! Abant toplantılarında endam edenlerin, havuz medyasının değişmeyen moderatör ve yazarçizerlerinin, her devrin kiralıklarının MENDERES ve ÖZAL’ı sırtından vurduğunu defaatle yazılarımızda hatırlattık!

Sağır sultanlar duydu; duyması gerekenler ya duyurmadı ya da duyuramadı veya duymadı?!

Sayın Devlet Başkanım;

Bu son 15 Temmuz’dan sonra yapılan bana göre ikinci 31 Mart darbesi ile ilgili uyararak tam onu kaleme almıştım!

“Tarih tekerrürden ibarettir! Yeter artık tekerrür etmesin!”

“Öz vatanında parya(!) ya da devşirmelere kul olmak!”

“Türk Hakanı Ahmet Celalettin Paşa’lar hazır bekliyor!”

“31 Mart bir milat olsun!”

“31 Mart’a doğru, Kuvayı Milliye hareketi tetikte! Uyarıyor!”

“Eski Türkiye mi!?.. Vaka-i Hayriye 31 Mart mı?”

BU MİLLET HER ŞEYİ GÖRÜYOR 

VE HİSSEDİYOR!

Türkmen beyi BAHÇELİ, devletin bekasını gözeterek milli ve yerli insanları Ak Parti’ye güven noktasına temayül ettirdi. Yeni Akit gazetesi yazarları Abdurrahman DİLİPAK, Ali İhsan KARAHASANOĞLU, Şevki YILMAZ’la birlikte pek çok ciddi uyarılarda bulunmamıza rağmen aksi yönde, infiâl ve şiddet yaratan olaylarla tedbir alınmadığını gördük! Dişlerimizi sıkıp sabrettik de damlayan kanı soranlara “Kızılcık şurubu içtik!..” dedik...

YILLARDIR ‘TAM BAĞIMSIZLIK’ İÇİN 

MÜCADELE ETTİK!

Ülkemizin geleceği ve savunma stratejilerinin temelindeki yazılım, siber ve promisd inovasyonu ve yatırımları diye yüzlerce kez hatırlatmamıza rağmen ülkemiz hâlâ malum güçlerin insafına bırakılmıştır!!!

Irak’ta seçimler ilk defa dijital olarak yapıldı. Türkmenlerin seçimi kazanmasına rağmen oylar sandıktan çıkmadı sayım kararı alındı sandıklar yakıldı!

AYNI YAZILIM BURADA!!!

Tarafımıza gelen bir ihbarda, ülkemizde yazılım sisteminin başına ve ilgili seçim kurullarının kıyısına köşesine FETÖ’cü bir genel müdür ve yetkililer getiriliyor, yazılımda yaptığı değişikliklerle avukatların, mali müşavirlerin tespit edemeyeceği bu durum mahkemeye sunulduğunda, bilirkişilerin bile çözemediğini görüyoruz. Ülkemiz böyle kritik dijital ve sanal yazılım tehditleri altındadır.

Bir ülkenin yazılımı yoksa esirdir! Yazanlar ne diyorsa, kaderi odur!!!

Abdülhamid Han son döneminde en yakınlarına evlatlarına, damatlarına, kardeşlerine, hanımlarına bile dahi, Ahmet Celaleddin Paşa’nın kontrolünde tedbir aldı, aynı tedbirler alınmalı diye son 3 yazımızda uyardık!

“Bakanlar, belediye başkanları, il başkanları, teşkilât başkanlarına böyle celâlli tedbirler uygulayalım sayın başkanım!” diye bir kere bile söylenseydi, güven telkin edilmiş millet de “Bekamız için, bu başkanlara inanmasa da şart olsun yani yemin olsun o ama son defa da olsa oyumuz ERDOĞAN’a!..” diyecekti!..

Her dönemdeki tedbirsizlik nüksetti. Ak Parti’nin lâmbası ve ışığı milleti aydınlatsa da içerdeki her devrin adamı karanlık ruhluları aydınlatamadı!

Bunlar, liyakâtsizlik ve ehliyetsizliklerinin yanında, liderlerine sahte sadakatleriyle kendilerini kurtarıp; seçilmiş iradeyi ve milleti uçuruma götürmeye her zamanki yerli işbirlikçilerinin emrinde ve kucağında aslında şer davalarına sadece kendilerine hizmet etmektedir!

Şaibeli olan büyükşehirlerde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çözüm yeniden seçimdedir!

O zaman gerçekler de ortaya çıkacaktır!

İŞİ EHLİNE VERİNİZ!

 “İçimizdeki ahmakların yaptıkları yüzünden bizi de helâk etme ya Rabbi!..”

 Cumhur ittifakının ilk uygulayıcısı Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyoruz!

Türk İslam Birliği’nin temellerini 1944’te atan başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’i, iç ve dış hainler eliyle öldürülüşünün 22. yılında rahmetle anarken, milletin talebi merhumun çizdiği yolun bugünkü Cumhur İttifâkıyla yaşatılmasıdır.

80 ihtilâli sonrasında Yakacık’ta teşrik-i mesaide bulunduğumuz ve “9 ışık”ı günümüzün ihtiyaçlarına göre revize edilmesi noktasında yaptığımız çalışmalar ve son yıllarında yapılan ittifak gereği ruhu şad olsun!

Son 50 yılda milletimiz üzerine oynanan oyunlarla ilgili kendisiyle yaptığımız konuşmaları, şahitleri ile ve belgeleriyle ortaya koymanın yeni nesil ve ülkücü hareket açısından vaktinin geldiğini düşünüyoruz!

Türk İslam birliği-Cumhur İttifakı fikri ve partisi bundan sonra insanlığın ve yeniden diriliş hareketinin adı ve kurtuluş reçetesidir!

Vaktini ve zamanını beklemektedir!

Rahmetli Özal’ın, Türkeş’in başaramadığını başaracak vazifeyi üstlenecek liderini beklemektedir!

Vesselam.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23