• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Türkler-soykırım-belgeler!

27 Nisan 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

40 yıllık devlet görevlerimde dünyanın her yanında Türk kültürünün izini sürdüm. Gördüm ki Türkler dünyanın pek çok yerinde İslâm’ın bayraktarlığını yapmış ve gittikleri yere medeniyet ve adalet götürmüş, gittikleri her bölgede kesinlikle sulh yanlısı olmuş ve asla bir soykırım yapmamıştır! Tebasındaki gayrimüslimler ve gayri türkleri “Evlâd-ı Sâdıka” olarak kabul edilmişlerdir!

İslâmi kurallar gereği müsamaha gösterdikleri azınlık bölge halkları tarafından güçsüz kaldıkları anda, dış desteklerin de kışkırtmasıyla 1915 hadisesi gibi bilâkis soykırıma maruz kalmışlardır!!?

Türkler dün olduğu gibi bugün de arzuyla “Beklenen Türk” olarak mazlumların umudu olmaya devam etmektedir! Atalarımız Türkler, Peygamber müjdesiyle, Orta Asya Fergana Vadisi’nden Tanrı Dağları’nı aşarak dünyaya kurtarıcı olarak yayılmıştır!

Dünyanın dört bir yanına yaptığım seferlerde, Uralların kuzeyinden aşarak İsveç, Norveç, Finlandiya’ya gelen yöresel adıyla Vikinglerin, Amerika’da Kızılderililerin, İngiltere’de, Kuzey İskoçya’da verdiğim konferanslar sırasında kelt Türklerinin hatta kuzey ülkelerinde de Türk gelenek göreneklerine şahit oldum ve 50 kadar Türkçe kelimenin de kullanılması beni şaşırtmadı!!? Yine güney Azerbaycan, İran Tebriz ve İsfahan’daki Türk dili, Türklerin yoğunluğu, Kuzey Afrika ülkeleri ve Arabistan’da Türkistan’dan gelen Türklerin yoğunluğu halen Osmanlı tabiyetleri unutulmamıştır!!? 

“EVLÂD-I FATİHAN” TÜRKLER!!?

Macaristan, Polonya, Romanya, Bulgaristan ve eski Yugoslavya’da pek çok bölgenin, Polonya’nın güneyinde Macaristan’ın kuzey ovalarında Osmanlı’dan kalan Kecskemét-keçi şehrindekilerin büyük çoğunluğunun Türk olduğunu, bölgeleri adım adım gezen biri olarak gördüm! Mutlaka her ailede Atilla diye bir erkek evlâd var onlardan biri olan Atilla bey de bana bütün Macaristan’ı gezdirirdi ve dedi ki; “Ahmet Maranki hoca, şu oturduğumuz meydanda 500 yıl önce dedemin anlattığına göre altı tane cami-mescit varmış ve bugün şu gördüğün altı kilise onların üzerine yapılmış..?!” Bugün dünyanın her yerinde medeniyet dağıtmış atalarımızın izleri tamamen kültür kırımıyla yok edilmiştir!

ATA KÜLTÜRÜMÜZÜ TÜRK MEDYASINDA 

DUYAMAZSINIZ!!?

“Balkan ve Bosna-Hersek Mezalimi”“Kafkas ve Türkistan Mezalimi Azerbaycan Karabağ”“Ortadoğu ve Filistin Mezalimi” adlı üç kitabımda, başbakanlık ve genelkurmay arşivlerindeki orijinal belgeler ve resimler, Fransa’daki ve İngiltere’deki müzelerde sergilenen orijinal resim ve belgelere yer verdim. Türkiye, bunun gibi eserlerle soykırım yanlılarına gereken cevabı verecektir. Bizlerin de ahrette bizi kurtaracak bir eserimiz olacaktır!!?

Türkiye’de ilk defa yayınlanan belgeler ışığında, Türkler dünyada hiçbir zaman-inançları gereği mezalim yapmamış fakat bulundukları her yerde mezalime uğramışlardır! Bu soykırım, kitaplarımızda kanıt olarak tarihe kayıt düşülmüştür!!

TÜRKLER DÜNYAYA İZ BIRAKMIŞ AMA 

TÜRKİYE’DE ÖZ VATANINDA PARYA!

Arnavutluk başta olmak üzere Sırbistan, Makedonya, Bosna-Hersek gibi eski Yugoslavya’nın pek çok bölgesinde yaptığım araştırmalarda, en kuzeyde Alplerin eteklerindeki dahi Türk köylerinden bahsedilmektedir!

Sırplar ve Avrupa’daki işbirlikçileri bu bölgede 600.000 Müslümanın ırzına geçerek fabrikalarda yakmış gerçek soykırım Avrupa’nın göbeğinde yaşanmıştır!!?

Dünyada yaşayan bütün Türkler anavatanlarına hasretle ve dualarla medet beklemektedir! Yıllardır ana vatanına çöreklenmiş hain iç ve dış işbirlikçiler ülkemizde spekülatif, provokatif eylemlerle başta ekonomik ve sosyal dengeyi bozup kargaşa çıkararak kaosla ülkeyi yıkmak için fırsat kollamaktadır!!?

Hedefleri: Sayın cumhur ittifakı hükümetini ve cumhurbaşkanını yıpratma amaçlıdır!

Acilen tedbir alınmalıdır!?

‘Cumhuriyet idaresine, demokrasiye geçiş’ yalanıyla istibdâd yani bir mânâda komünizm, Türkiye’de hâlâ bütün despotluğuyla, 2021’de 20 yıllık Ak Parti iktidarının gölgesinde devletin içine sızıp, yerleşmiş gizli kripto yerleşik düzenin bürokratlarının eliyle seçilmişleri “aldatarak, yanıltarak, hata yaptırarak” vs ile Anadolu’nun asıl ve asil insanlarını öz vatanlarında parya ve köle muamelesi görerek! Ve göstererek insafsızca uygulanmaktadır!! Dünyaya da soykırım yalanlarına zemin hazırlamaktadırlar!!?

‘BEYAZ TÜRK’ DEĞİL; KAPKARA RUHLULARIN 

TAHAKKÜMÜNDEN KURTULMAK GEREK!

Kuzeyden güneye, doğudan batıya Türk dili konuşan ve sadece Müslüman değil Hristiyan Avrupa’daki Macaristan, Yugoslavya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan’dan Cezayir, Tunus, Fas, Endonezya, Pakistan, Kafkasya, Ukrayna, Kırım’a kadar tüm dünyada, Osmanlı ve İslâm’dan aldıkları müsamahayla, başımıza gelen bütün musibetlerin kaynağı, bir türlü döndürülemeyen değiştirilemeyen azınlıkların hâkimiyetiyle maksatlı bir şekilde Türkler bu ülkede azınlığa düşürülmüştür!

Cumhur ittifakı hükümeti bunun önünü almalıdır!!

Türk’ün Türk’ten başka dostunun olmadığı gerçeği İslam ülkelerinin son duruşları ile belirlenmiştir!!

“BEKLENEN TÜRK” GELECEKTİR!

Bütün dünya, bugün yerine 72 millet-devlet kurulmuş cihanşümul Osmanlı Devleti’nden ayrılmalarının acısı ve bir türlü dinmeyen kan ve gözyaşının dinmesi için, 22.000.000 km² de mazlumların umudu olan ve Anadolu’da yaşayan bizler kıymetini bilmesek de dünyadaki bütün mazlumlar ve Türkler “Beklenen Türk” ü gözlemektedir!?

Kendi tarihlerini soykırım üzerine inşa eden devletlerden tarihi şan, şeref ve adalet dolu Türk tarihini idrak etmeleri beklenemez! 

Yaşasın zalimler için cehennem!!?

“İstikbâl inkılâbâtı içinde en yüksek ve gür sâdâ hakiki inananların olacaktır.” İnanıyoruz. Vesselâm.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat Koca

Bunlar gazete yazısıyla olacak iş değil. Cumhurbaşkanlığı düzeyinde güçlü tepki vermeliyiz. Siyasi, diplomatik misilleme ilan etmeliyiz. Suudlar bize ticari ambargo koydu, onlar kadar da mı değiliz?

kartal

sayın hocam söyledikleriniz Çok doğru köşe yazılarını her zaman takip ediyorum yalnız sizden alternatif tıp adı altında hastane tıp merkezleri açmanızı istiyoruz Sizin gibi üç beş tane hocamız var �brahim Saraçoğlu gibi ismini şu an hatırlayamadım birkaç tane daha var. bütün hastalıkların virüslerin çaresi Allah'ın bize bahşettiği doğada bitkilerde var sizler bunların öncüleri siniz Türkiye'de peygamber sünnet olan hacamat'tı bunların merkezleri açılmasın öncülük edin Ayrıca yine sülük 5000 yıllık bir tarihi var sülük tedavilerini hacamatı Devlet hastanelerinde özel hastaneleri yayılmasına öncülük yapın söylediklerimiz merdiven altinda kalmasın aktarlara bırakılmasın daha bilimsel olsun devletimizin de hükümetimizin de destek vereceğinden Eminem bilinçli ve imanlı devlet büyüklerimiz var
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23