• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Türkiye nereye gidiyor! TUZ DA KOKARSA..!!??

03 Temmuz 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

20 yılda 1000 canlı yayın, 1500 konferans, 20 kitapta anlattıklarımız bir bir gerçekleşti ama bugün geldiğimiz nokta son darbe” gibi!

Sayın Cumhurbaşkanımız “bu olumsuzluklara karşı mücadele edin” diyor!!?

 Dün akşam Akit TV’den ana haberde dinledim dehşete kapıldım!!?

Haberde; “Kanserli gıda demek suç sayılacak!” diyor!? Doğruya ‘doğru’ demek için, ‘seküler bilimin bilim kurulundan icazet almak gerekecekmiş!?

Tağşiş yapana 50.000 ile 500.000 lira arası ceza verilecekmiş!

Tarım Bakanlığının hazırladığı torba yasadan bahsediyorum! Konuyu bilen biri gibi ben. Bu gizli planı ve arkasındakileri gördüğüm için hakikaten dehşete kapıldım!!?

Peki, NBŞ ile, gazlı-asitli-boyalı içeceklerle, 900 emülgatörlü binlerce hazır gıdayla, Çin tuzuyla çocuklarımızın hastalandırılmasına “gizli tağşiş” yapıp 50, 100, 500 milyon lira kâr eden işletmelere göz mü yumulacak?!

Türkiye dekiler LBGT, İstanbul Sözleşmesi ile gelinen devlet kanallarındaki ahlaksızlığa kim dur diyecek!!?

‘KANITA DAYALI’ BİLİMLE YOK OLDU TOPLUM!

Planlanan yasayla GDO’lu, kanserojen, insan bedeninde tahribat yaptığı dünyaca sabit madde, ürün ve kimyasalları belgeleyen kitaplar toplatılacak, yeni yayınlara müsaade edilmeyecek!?

Kulakları çınlasın bir başsavcım 14 kere zencefille ilgili müspet rapor almak için ayrı bilirkişi üniversitelere, kurumlara yazı yazdı on dördünden de “gayri bilimsel hiçbir faydası yoktur” diye yazı geldi. Bilim kurulları ve Türkiye’nin bilirkişileri bunlar!!?

Tabipler Birliği, Reklam Kurulu ve Rekabet Kurumu’na yeşil çay, kombu çay ve zencefille ilgili cezalar devlet arşivlerinde kayıtlıdır!

Bilimsel açıklaması yok!!!

Yahu sen ilahiyata sormuyorsun ki bunu!

Sekülerist eğitim almış tıp doktoruna soruyorsun!

O ne bilir!!?

Sen Allah’ı ve Resulü’nü suçluyorsun!!?

Bir önceki bakan Ahmet Demircan döneminde, Sağlık Bakanlığı bilim kurulunun re’sen verdiği kararla “Allah Resulü, Hazreti Ali’ye ‘yemek öncesi ve sonrası tuz ye!’ demiştir” ve dünyadaki uygulama alanlarıyla sabit “Tuz radyasyonu atıp, mikrop öldürücüdür!” dediğim için hiçbir bilimselliğe dayanmadığından ki tam 150.000 TL ceza verilmiştir! Küresel sermayenin kölesi Türkiye’deki tetikçilerin “gizli” hükümeti, ülkeyi yönetenlere baskısıyla “bilimsellik adına” son darbe için hazırlık içinde!

YASAKÇI DEĞİL ‘MESUL’ ZİHNİYET!

ABD olaylarından dünyaya yayılan “I can’t breath-Nefes alamıyorum!” sloganı, her alanda alenen yaşatılıyor! Gerçekleri ve doğruları tebliğin yasaklanıp, Yaratıcı’nın ayet-sözlerinin ‘seküler bilmin icazeti’ne sunulması büyük bir oyun!

Bu tasarı hayata geçerse Allah Resulünün tebliği gibi demokratik hakların da tamamen yasaklanıp diktatör bir yapıya dönüşümü kaçınılmazdır! Hükümet savunucularının; “Güç bizde, biz kimi istersek onu cezalandırırız..!” sözünü duydum !!!

Yani sen benim dediklerimi yap!!!!

Bana muhalefet etme !!! Ben ne dersem o!!!

Bir zamanlar imamlar maaşı bağlanınca! Efendim bu laiklik ilkesine aykırı!

İmamın maaşını devlet ödeyemez!

Doğru kardeşim! Sen benim dediğimi yap! Gerisine karışma...! sözü tarih kitaplarında yazılıdır!!!

Hakkın hatırını saymayı, bunların dediğini yapa yapa dinsiz bir toplum olduk, ahlaksızlık dip yaptı!!?

Ama çözüm değil!

71’de, 80’de binlerce kişinin tutuklanması gibi bugünkü paralel yapı tutuklamaları da, sonradan gelen hükümetlerce milletin aleyhine kullanılabilir! Unutmayalım ki zerre kadar hayrın ve şerrin hesabı sorulacak! Bu yasayı hazırlayan, teklif eden, onaylayan, oylayan herkes ilâhi noktada hesap verecektir!

Fakat 40 yıllık devlet tecrübeli bir siyaset akademisyeni olarak, maalesef bu yasanın da aynen geçeceğine kanaatim tamdır! Grup başkanvekilinin elini kaldırması yeterlidir!

TUZ’u kokutmayacağız!

ESERLERİMİZLE YAŞAYACAĞIZ!

Efendimizden çok yaşayıp haddi aşmanın tesellisi, ahrette bizi kurtaracak eserler bırakmaktır.

Doğruları tebliğ noktasında tek ümidim, her fırsatta “ata tohum, bitkilerin şifacılığı” diyen Sayın Emine Erdoğan’ın da desteğiyle, mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın bu işe müdahale etmesidir!

Onun dışında dünyevi hiçbir güç ve kuvvet bu yasanın kanunlaşmasını engelleyemeyecektir! Müdahale etmezse, “tuzun da koktuğunu anlayıp” 2 milyon üyemizle ve aksakallarımızla, bundan sonraki kararlarımızı ve duruşumuzu ona göre alacağız, dualarımızı da ona göre yapacağız.

Devlet duruşunu göstersin! Biz de onun arkasında duralım! Vesselam.

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama kavrayamazlar, gözleri vardır ama göremezler, kulakları vardır ama işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” (A’râf 179)

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nazım

Sayın yazar , haklı oldugunuz gun gibi ortada lakin kime anlatiyorsunuz.Butun bu tuhaf yasaları bunlar cıkardı halada Ak partinin icinde lgbt feminiz zina ist .sözlesmesi vb uzantı yasaları destekleyen Ak partili milletvekilleri var hemde cok aktifler icin ilgin yanı bazi tarkatlerin kadin kollarida istanbul sozlesmesi kalsin diyor.Yedigimiz ictigimiz zehir bahcelerde meyvalara atılan zehirler sebzelere atilan tarimsal ilaclar gdo lu urünler son 20 yilda Kanser Seker tansiyon Kalp tikanikligı otizimli ve engelli Cocuk sayısında 20 kat artmıs Ya bu ulkeni Saglik bakanlıgı Universileri ne ise yarar En ufak birArastırma yok gelistirme yok Yıllık Istatik tutma yok ya bunlar nicin ilgilenmezler devleti Yönetenler hic mi sormazlar bu kadar hasta Sayisı artıyor Acep nedendir diye Hicmi merak etmez ERDOGAN BEYİMIZ hayret dogrusu.

Osman Yavaş

Seküler Bilim Kurulu, önce ilaç ve haplarla zehirleyip katlettikleri hastaların hesabını versin. Hepsi ilaç ve hap mafyalarina hizmet ediyor. İlaç mafyası Türkiye'deki bütün hastalıklardan sorumludur. Hekimler kurulu kanserli gıdalardan ne anlar? Anladıkları sadece kitaba bakıp ne idugu belirsiz ilaçları recetelemek. Devlet yoksa bu cahillere bizi zehirleme yetkisi mi verdi? Türkiye'deki gıdalar katkı maddeleriyle kesin zehirlenmiş, ilaçlar ayrı birer zehirler!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23