• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Teşekkürler Türkiye...!

06 Temmuz 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

 

24 Haziran 2018 seçimlerindeki bir kanadı kırık da olsa kazanılan zaferin bizim de tarafımıza soruşturmalar açılmasına rağmen müdafaa edip mücadelesini verdiğimiz, Cumhur İttifakı’nın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı şu an bütün Türkiye’ye “Başkan” seçmelerine gösterilen teveccühten dolayı minnettarlığını sunma noktasında “teşekkürler Türkiye” diye her yerde ilanlarını görüyoruz. Allah (c.c) gayretini hak yolda âli etsin!

Pazartesi günkü kabineyi gördükten ve çalışma arkadaşlarını seçtikten sonra biz de yeni yol haritamızı çizeceğiz inşallah!

Ölene kadar at sırtındayız! Durmak yok yola devam! 

Hak bildiğimiz yolda doğruları söylemeye ve bu ülkeye ağaç dikmeye devam edeceğiz!

PROF. DR. 

AHMET MARANKİ 

HOCAYA YILIN 

BİLİM ADAMI ÖDÜLÜ!

“Türkiye’nin Lokman Hekimi olarak bilinen Prof. Dr. Ahmet Maranki bugüne kadar 15 adet sağlıklı yaşam kitabı yayınladı. “Sağlıklı düşün, sağlıklı beslen, sağlıklı yaşa” konulu 1000’i yurt dışında olmak üzere 2500 konferans verdi. 755 adet yerli ve milli ürünün patentini alıp, kendi markası ile inovatif ürünler üreten Prof. Dr. Ahmet Maranki yine kendi ürettiği projeler kapsamında kadim eskimez-tamamlayıcı-bütünsel ve nano teknolojilerle bugünkü modern tıbbı barıştırıp, birleştirip buluşturarak ortaya koyduğu kozmik beden temizliği-ruhsal bedensel arınma-detoks programları yanında; 2004 yılından günümüze Türk ve dünya yazılı ve görsel medyasındaki reyting rekorları kıran televizyon programlarıyla ve yazılarıyla insan sağlığına yaptığı katkılardan dolayı....” diye biyografim anlatılarak yapılan ödül törenindeki tanıtım konuşmasıyla, eko vitrin medya grubu tarafından on yedincisi yapılan Yılın Starları Ödülleri’nde yılın tamamlayıcı tıp bilim adamı seçildik!

2018 yılının sahasındaki “en başarılı insanları” seçildi. Wow İstanbul Hotel’de gerçekleştiren görkemli törende ödülleri sahiplerine Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci ve Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun verdiler.

Ali Coşkun “Maranki hoca”yı anlattı!

Ödülümü veren, Odalar ve Borsalar birliği başkanı, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, sağlığın önemini vurgulayan ve merhum Vehbi Koç ile arasında geçen anıyı anlattı! Sağlığın çok önemli olduğunu vurgulayan Âli Coşkun “Bunu kaybedince insanlar hayatı boyunca kazandıkları her şeyde kaybetmiş oluyorlar” dedi!

Coşkun konuşmasına şu şekilde devam etti: “Eğer amacından saptırılmışsa iki tehlikeli sanayi vardır. Birincisi silah sanayii, ikincisi ilaç sanayiidir. Sayın Ticaret ve Gümrük Bakanımız Bülent Tüfenkci de mesaisinin çoğunluğunu bu işlere ayırmıştır. Gıda güvenliği ve yanlış tababete karşı Tamamlayıcı Tıp nihayet ülkemizde de yasalaştı.

Ahmet Maranki kardeşimiz aslında Endüstri Mühendisi olduğu halde Sosyal Siyaset doktorasından sonra adeta Sosyal Mühendisliği Türkiye’de tanıttı.Sağlığa büyük hizmetler yaptı. Başarılarının devamını diliyorum.

Tabi karşı gruplar ona çok hücum etti ama her hücum ona cesaret verdi ve mücadele azmini arttırdı. Bugün de bu mücadelelerin sonunda bu ödülü hak etti. Jüri adına kendisini tebrik ediyorum.

Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ben de bir kısa konuşma yaparak “Beni bir bilim adamı olarak yılın starı seçen güzide üyelere ve necip milletime söz verdim “Necip milletimizin torunları için tabii ki insanlık için 755 adet inovasyon ürününü bu ülkeye “ahiretimizi kurtaracak bir eser olarak” hediye ettik. Birileri kripto aslı astarı olmayan Türkiye düşmanlarınca hazırlanmış servis edilen yalan haberlerle iftiralar atarak konuşuyor, yazıyor çiziyor emrindekilere kölelik yapıyor! Biz konuşmuyoruz, üretiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ki; “Bu ülkeye bir ağaç dikeni sırtımda taşırım.” Ben 755 ağaç diktim ve dikmeye de devam ediyorum. Beni bu ödüle layık gören jüriye de ve bu noktaya getiren aziz ve necip Anadolu insanına da teşekkür ediyorum” dedim.

Aydınlık çamurla yaralanıp sıvanamaz!

2001 yılında başlatılan ve başarıyı ödüllendirmek üzere, iş, ekonomi, bilim ve medya dünyasının “en iyilerine” verilen ödüller iş dünyasının Oscar’ları niteliğini taşıyor.

Kamuran Abacıoğlu, Şeref Özata, Bilal Koçak, Ali Coşkun, Kemal Şahin, Ömer Bolat, Cemal Yangın, Dr. Dursun Altınışık, Babürhan Cörüt ve Tümay Mercan’dan oluşan ‘Yılın Starları Ödülleri Jürisi’ titiz bir çalışma sonucunda 2017 yılında başarılarıyla öne çıkan iş insanı, firma, marka, kurum ve kuruluşları ve bilim adamını belirledi.

Jüri tarafından belirlenen isimlere ödülleri Wow İstanbul Hotel’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle takdim edildi.

Program pek çok televizyon kanalında naklen yayınlanırken bizim kanalımız olan Akit TV’de, atv’de ve TGRT’de geniş yer buldu.

İŞTE 2018 YILINA DAMGASINI 

VURAN “EN”LER!

1998 yılında Azerbaycan’da şu an CNN haber koordinatörü olan İrfan Sapmaz’ın elinden aldığım yılın en başarılı “yabancı bilim adamı “ödülünden sonra Türkiye’de de nihayet 25 sene sonra da olsa böyle bir ödüle layık görülmem Türkiye’de hâlâ gerçek bilime ve bilim insanına önem verenlerin olduğunu göstermiştir!

Recep Tayyip Erdoğan başkan seçildiği için ben de milletime jüri üyelerine bilim adına teşekkür ediyorum...

Başarıyı taçlandıran Ekovitrin Medya grubu ‘Yılın Starları Ödülleri’nde ayrıca Türkiye’nin gururu;

1- İş Dünyası Liderlik Ödülü - M.Rifat Hisarcıklıoğlu

2- Türkiye’de Yılın Vakıf İnsanı Ödülü – Abdülkadir Konukoğlu

3- Türkiye’de Yılın İş Adamı Ödülü – Ali Koç

4- Türkiye’de Yılın İş Kadını Ödülü – Dilek Terimer,

– Osman Arslan (Halkbank Genel Müdürü),

– Ziraat Bankası-Hüseyin Aydın,

Zbigniew Roch (Avrupa İş Kulubü Ebca) Başkanı,

İstanbul Aydın Üniversitesi (Dr. Mustafa Aydın),

TGRT Haber-Ahmet Mücahid Ören... gibi yurtiçinde ve yurtdışında pek çok kişi ve kuruluş sahasının en’leri seçilerek ödüllendirildi!

Gerçek ödülün Allah’a kul, habibine ümmet ve bu necip milletin torunlarına ve insanlığa bırakılacak ve ahirette bizi kurtaracak eserler ve ödüller olduğu idraki ile bize layık gördüğünüz buraya yazmak istemediğim mevkiler, makamlar ve tebrikleriniz için bütün gerçek dostlarıma ve teşekkürler Türkiye!

WhatsApp ihbar hattı: 0 530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23