• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Şeytani şahlar yeni piyonlar arayışında!

12 Haziran 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Dünyada şahlar; köle vezirleri ile filleri tepiştirip atlar ile kaleleri zaptederken emrindeki dünyadaki ve Türkiye’deki piyonların gafleti efendilerine köleliğe devam etmekte ve ölümden korktukları gerçekleri açıklamamakta ve gaflet içinde hâlâ “Üç Maymunu” oynamaktadır!

Bizim kurallarımız!

1- SOSYAL DEĞİL; FİZİKİ MESAFE’ye evet!!?

2- Evde kalma Türkiye!!?

Toplumun aktif, dinamik, çalışkan insanları ve gençleri çalışın! Üretin!

3- TEMİZLİK İMANIN YARISIDIR!

‘İlâhi bir el’ olan VİRÜS’e ihtiyaç kalmadan

Adaleti tanzimleyiniz!!?

Gezegenimizin ve insanımızın bağışıklığımızı düşüren dünya baronları!

Uluslararası kartellerin Türkiye’deki iş adamı pozisyonundaki tetikçileri, hükümetleri maddi menfaatlerle zorla tehdit yoluyla yaptırdıklarınız bu ihanetleri bir kere daha muhasebe ediniz! Ölümü ve ahireti hesap günü nü hatırlayınız!!?

Suni tohumlar, gıdalar, mısır şurubu, kimyasal temizleyiciler, gübreler, insektisit bitki ve böcek öldüren ilaçlar ve katkı maddeleri emülgatörler, Çin tuzu, katkılı ve rafine edilmiş gıdalar, yağlar, dondurmalar, bisküviler, gazlı içecekler ve enerji içecekleri, florürlü diş macunları, hormon ve antibiyotik ve hayvansal protein adı altında kemik tozları, ölmüş leş etler ve kanla yapılan yemler, GDO’lu yemlerle beslenen tavuklar, büyük, küçükbaş hayvanlar hatta çiftlik balıkları vs. yanında elektromanyetik dalgaların insana tesiri vs. yanında küçücük bir corona, Allah’ın meleği tarafından hastalanan “aslında uyarılan insanlara” gösterilen kimyasal ilaçlar ve ameliyatlardan başka bir çare gösterilmedikçe sonbahar ayında “senaryonun bir adım ötesi devreye konularak “Belki ikinci dalgada tahribatları çok daha farklı olacaktır!!?

Bunlar ne zaman düzeltilecek?

Bam teli burası! Avrupa ve Amerika’da şahlar, fillerini tepiştirirken, uzantısı küresel şirketler, karteller, tröstler, petrol ve gaz üzerinden devletleri idare ediyor! Gıdayla, aşıyla, çiple toplumu yani fertleri kontrol altına alıp daha kısa zamanda yok ediyor!

 Sayın Cumhurbaşkanımızdan milletin talebi vardır!!? Türkiye bilim kurulu “ehil insanlardan” yeniden oluşturulmalıdır!

Şeytan aklının bundan sonraki senaryolarını hayata geçirme noktasında yukarıda sayılan “Bağışıklığı düşüren bütün olumsuzlukların” acilen yeniden insana fayda nazariyesileri gözönüne alarak düzenlenmelidir!!?

SALGIN TEKRAR BAŞLARSA?!

Şeytan aklının bir sonraki saldırısının nereden ve nasıl geleceği yazılı kurallarla bellidir!!?

Bir sonraki Allah’ın uyarıcı meleği düşmanın eliyle bizi terbiye etmek üzere geldiğinde ateş ve öksürük gibi belirti vermeden bir anda yok ederse ne olacaktır?

Aslında Yaratıcı, her gün ecelimiz diye gerçekleşen 2 milyona yakın ölümün, pek çok işaretini veriyor ama anlamıyoruz..!?

Hocam derdi ki; “Oğlum, ağzında ve dilinde yara çıktı mı bil ki mide ve üst sindirim sistemin imdat diyor!

Kıçında meme, basur, fistül varsa bağırsak sisteminde sıkıntı var! Bu seslere kulak ver! Yoksa ne verecek kulağın kalır! Ne de görecek gözün..! Ne de alacak tedbirin!!”

Yanlış gıda yiyorsun, içiyorsun! Yaşıyorsun yaşantını düzelt!!?

Bağışıklığınızı detoks ile düzeltiniz!

Bağışıklık tıp bilimine göre % 80 bağırsak sistemimizdedir! Onun için bağırsaklarımızı, karaciğerimizi, safra kesemizi temizlememiz mutlaktır!!?

Salgının ikinci aşamasına hazır olabilmenin tek yolu, yılda iki defa ilkbahar ve sonbahar da dolunay günlerinde medcezir çekim yasası kurallarına uyarak detoks-ruhsal ve bedensel arınma yapmak, bağışıklığı güçlendirecek beslenme programları uygulamak ve destekleri almaktır!

ASIL MESELE!

Allah’ın bir vazifeli meleği gelip bütün dünyayı karıştırıyor! Tohumları, suyu, havayı, toprağı, hayvanları bozdukları gibi onu da mutasyona uğratıyorlar, bir gün kontrolden çıkıp kendilerine musallat oluyor! Neticede her şey, kâinatı idare eden gücün elinde!

O’nu tanımak lâzım!

Bu kâinatı yaratan, geceyi gündüzü birbiri ardına dizen, ata ot ve ite et verip 124.000 çeşit hayvanatın ve nebatatın rızkını ayrı ayrı veren, kara toprağa atılan binlerce çeşit tohumdan ayrı ayrı meyveleri çıkaran, kışın döktüğü yaprakları, baharda neşvünema ettiren, çiçeklendirip meyvelendiren, tohumlarıyla bize devamlı ‘kainatta ölüm ve yeniden diriliş var’ dedirtip, bu dünyaya geliş sebebimizi ve kabrin arkası için çalışmamızın gereğini hatırlatan “asıl ve tek güce Allah’a” yönelelim!!!

“O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok!” Risale-i Nur.

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” (A’râf 179)

Rabbim bizleri bu gafillerden eyleme! İçimizdeki beyinsizler sebebiyle bizleri helak etme!

Başımızdaki yöneticilerimize de doğru kararlar alabilmesi için feraset nasip eyle. Âmin

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

A.Ademoğlı

Maşallah Maranki Hocam.

Okur

Milletin yemek içmekte seçme şansı kalmadi. Sırça köşklerde yaşayanlar bilmez ama.millet.pazar attıkları topluyor. Ne bulabilirse onu yiyor. Artık aşağılara inin de durumu görün. Dengeli beslenme ne demek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23