• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Şeytan soylular içimizde! Tahribatlarına hızla devam ediyor!

30 Haziran 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

“Seni âlemlere rahmet olarak gönderdik!” diyen kâinatın sahibinin “âlemler”inden biri olan Âdem neslimiz gibi şimdiye kadar ki 33 neslin, kibrinin neticesi ve şeytan saptırması muhalefetiyle helâk edildiğini düşünerek, bugüne bakalım! Bize maksatlı olarak öğretilenlerle öyle bir noktaya getirilmişiz ki, âlemlerin helâkından ve en yakın tarihteki Nuh helâkından daha kötü bir durumdayız!

Yaratıcı’nın bizlere bahşettiği savunma mekanizmaları, maddi-manevi her derdimize devadır! “Lâ tahzen!” “Allah bizimle!” 

Onunla bağı koparmayalım!!!??? Şeytan, öfkemize yüklediği ‘kötü enerji’ ile bağımızı koparıyor!

Öfke-Kötü enerji şeytandandır!

 Hocam derdi ki; “Hasta oldun, derde düştün, hemen otur, yani toprakla irtibat kur! Tabiat ‘ana’ ile..! Burnundan nefes al! Huu de! Abdest al! Namaz kıl! Topraklan! Uyu! Gusül abdesti al!” vs... Kötü enerjini, yine büyük lütuf olan, mayamız-özümüz “toprak ve su” ile nötrle, temizle! “Kün fe ye kün!” Ol der ve izniyle olur!!!

 CHALLENGE-AKIM DİNİ!!??

 Son “Reptilian” yazımızdaki anneannesinin başında yumurta kıran çocuk… Uyarılarımızı dikkate alındı ki!!?

Bakanlık tarafından aranarak videonun kaldırılıp özür dilenmesi gerektiği hatırlatıldı. O çocuk bir videoyla özür dileyerek yanlış yaptığını söyledi ama iş işten geçti! Ok yaydan çıktı bir kere! Yüzlere, binlere sıçradı bu fenalık! Amaç da bu zaten! Hep aynı sinsilik, çamurun izi kalıyor! Malum, ülkemiz dahil dünya gençliği artık “İzm”lerle yaşıyor..!

Değerleri tarumar ederseniz, zaten bedenen ruhen sağlıksız olan bir genç, iyiliğine kötülüğüne bakamadan o günkü Şeytan aklının-nefsinin yoluna gidecek!

İstenen de buydu!

Şeytan aklı hedefine adım adım yaklaşıyor!!?

Hem de başımızdaki bizim dediğimiz kadrolarla!

Sinsi sinsi sağdan yanaşarak “dabbeEbced! 2020!

yerden bir hayvan çıkacak! ağacın içine girmiş kurt gibi insanları kan mecrasında dolaşarak Dişinden-ağız temizliği, tırnağına-el temizliği yerleşecek-beden temizliği hijyen, insanı zirüzeber-yerle bir edecek! uyuşturucu, ahlâksızlık, hırsızlık, yalan söyleme... “Ar damarı”nı çatlatan yüzlerce rezil örnekle edep, haya, ar, namus yok edilirken şeytanın karşısındaki güçler de boş durmamaktadır!!?

 HER ŞEY ÇOK ‘FARKLI’ BOYUTTA OLACAK!

 Üç Boyutta yaşayan klasik insandan çok daha üst boyuttaki Allah’ın vazifelileriyle, tespit edilebilen 124.000 çeşit hayvanat ve 124.000 nebatattan istifade edip tabiatın tamamıyla uyum içinde yaşayan ‘hakiki’ inananlar; Güneş ve ayın etkileriyle! fotonla!

farklı boyutlarla çok kısa bir zamanda neşvünema edeceklerdir!

İcra ettikleri vazifeleri hayata geçireceklerdir!

 ELEKTRONİK-MİKROBİYAL BEYİN 

KONTROLÜ!

 Hedef insan beynini ele geçirme! Yıllardır yazdık söyledik!

Hedef Horus’un gözü, epifiz bezi!

Tek hedef gözün, kulağın, ağzın, burnun, Allah’ın yarattığı bütün hayati noktaların birleştiği üçüncü gözün epifiz bezinin kontrolü!dür! Başta medya, sanal alemdeki şeytan ritüelleri ile yönetici, başkan, doktor, mühendis, sanatçı, gazeteci, moderatör kılığında yılan ruhlu insan suretindeki şeytanın vazifeleri tarafından, bir veya birçok gıdayla, hap-aşı-enjeksiyon gibi medikal yöntemlerle insan vücuduna gönderilecek bir mikro organizmayla dolaşım sistemi başta olmak üzere bedenin herhangi bir yerinde konuşlandırılacak ajanlarla İnsanları tamamen kontrol altına alıyorlar!!?

VAZİFEMİZİ YAPTIK, KÜLLİ İRADEYİ 

BEKLİYORUZ!

 Yoldan çıkan pek çok kavimlerin; Musa’yı dinlemeyenlerin suda boğulması, Nuh Kavmi’nin karısı çocukları dahil suda helakı..vs ve peygamberlerinin Allah’a, “Ya İlâhi! Bunlar görmüyor, işitmiyor, dinlemiyor, anlamıyor, yapmıyor!” uyarıları gibi bizi de Allah’ın küçük işaretlerle dahi sebep-sonuç ilişkisi ile iklim değişiklikleri, seller, tsunamiler, hortumlar, depremler, açlık, kıtlık, savaşlar, cinayetler, fuhuşiyat ve aile mefhumunın yok edilmesi, salgın hastalıklafla imtihan etmen ve en son yaşadığımız virüs meleği-vazifelisi dahi insanın aklını başına getirememiştir.

 Kovulmuş şeytan, kendine mühlet verildiği için bütün bunları Allah’ın izniyle yapmaktadır..?!

 Allah cc mühlet verdiği şeytanın vazifelileri eliyle zaman zaman adalet ediyor! onun bin bir esması zaman zaman “Dârr” ismi ile sıkıntılara yol açıyor bazen “Kahhar” ismi ile kahrediyor, Fettah ismiyle gönülleri fethettiği gibi..! Bir gün inşallah “Nur” ismine de dünyayı seçilmiş insanlarınca aydınlatacaktır diye ümit ediyorum!

Rabbimin bize göstereceği o günlerde vazifemizin idraki içinde olmayı nasib eylesin!

Not: Bağışıklığınızı güçlendirebilecek “Sanal detoks “programımız bugün başlamıştır! 30 Haziran 6 Temmuz! 

WhatsApp İhbar-İrtibat Hattı

530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YaseminNur

Teşekkürler yazınızdan dolayı

celil yağmuroğlu

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK DEĞERLİ HOCAM,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23