• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Şeytan aklı, altın vuruş peşinde!!!

10 Temmuz 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

 

Ülkemiz başta olmak üzere, dünyanın en stratejik mevzuu “gıda terörizmi” ile ilgili, en büyük ve son darbe mi planlanıyor?

Allah’ın bir virüsü geldi ve bütün sosyo ekonomik düzeni tanzimledi!

Ama yetmez dedik! Havayı, suyu, toprağı kirleten kimyasallar, mısır şurubu, emülgatörler gibi insan sağlığını bozan kanserojen maddeler düzeltilmeli dedik! Küçük ve büyükbaş hayvanlar, yağ, tuz, şeker gibi temel gıdaların aslına dönülmeli dedik! Fakat geldiğimiz noktada maalesef, “maske-mesafe-hijyen”den öte gidemedik!

Büyük ümitlerle tedbir alınır diye beklerken; tam aksine düzgün kalan birkaç şeyi de yok etmek için “şeytan altın vuruşu için” sinsi sinsi hazırlık mı yapıyor!?

SON DARBE, DİLLERE MÜHÜR, 

ELLERE KELEPÇE..!!!???

Geçen yazımızda, “Tuz da kokarsa..?!” dedik. Gördük ki planlanan bu tasarıya karşı cılız sesler çıkıyor!

Bundan da beslenen şeytan aklının kuklaları, tek hedefleri olan Oğuz-Anadolu neslini tam bir kırıma uğratma peşinde!!! Yerleşik düzenin köleleriyle, istedikleri zaman, yer ve ölçüde darboğaz ve gerilim üretiyor!

Hedef istikrarlı hükümetin altına oymak, o millete hükümeti düşman etmek diye düşünüyorum!!?

Ulusal medyanın bir haberinde diyor ki; “Küresel gıda baronları istedi, Ak Partili milletvekilleri harekete geçti!”

Haberi üzerine ben de eserleriyle ve duruşuyla halkın sesi olarak, tarafıma binlerce ihbar ve şikâyet gönderen 2 milyon takipçimiz adına soruyorum:

Şayet duyarlı medya ve bilhassa sağduyu sahibi eğilip bükülemeyen satın alınamayan akit TV ve gazetesi & habercilerinin belgeleriyle ortaya koyduğu milyonların oyuyla iş başına getirilmiş bir “kamu vicdanı”nın, böyle devletler üstü yapıları sevindirecek bir tasarı hazırlamasındaki maksadın millete iyi anlatılması lazım!!

Tabii iyi yönü varsa!!?

“İŞİ EHLİNE VERİNİZ; AKSİ HÂLDE 

KIYAMETİ BEKLEYİNİZ!!!”

Düzenleme yasalaşırsa bir bilim kurulu oluşturulacak. Ve kurul, her ne olursa olsun bilimsel dayanak isteyecek! İspat edemeyen de idari para cezaları ve hapisle yargılanacak!!??

“Gıdalara koruyucu, kıvam artırıcı, topaklayıcı adı altında zararlı katkı maddeleri koymayın! Tohumları bozmayın! Ata tohumlarına sahip çıkın! Toprağı, havayı, suyu, zirai gübre ve ilaçlarla yok etmeyin..!

Kur’an’da geçen ve Peygamber tavsiyesi uyarıları yapmak.. Vs” demek, suç kapsamına mı alınmak mı isteniyor..?!

Olur mu demeyin!!?

Biz bu Hükümeti destekleyen bu sebeple de cezalandırılan!!?

Kur’an ve sünnetullahu savunduğumuz için milyarlarca tl ceza verilen mağdurlarız!!?

Bu, ‘seküler’ dediğimiz ‘kanıta dayalı’ bilimin iradesine teslim olmak değil de nedir?!

Bu millet, hastane kapılarında ilaç ve idrar torbaları elinde, Kalplerine birer Dayama-Sitent konularak safra keseleri alınmış ayakta zor duran son günlerini mutsuz ve umutsuz hastane kuyruklarında ve kapılarında ilaç torbalarıyla geçirmeye mahkum edilen bu sefaleti mi hak ediyor???!!!

GALİBİYETİN İLK ŞARTI DÜŞMANINI 

İYİ TANIMAKTIR!

Dünyayı dizayn eden baronların sözcüsü Henry Kissinger, stratejilerini yıllar evvel açık etmişti: “Ziraat ve gıda bizim için tarım bakanlarına bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir. Petrolü kontrol edersen ulusları, yiyeceği kontrol edersen insanları kontrol edersin.”

ABD Ziraat eski Bakanı Earl Butz da diyor ki;

“Gıda, pazarlık masasındaki en önemli araçlardan biridir. İnsanların size güvenip dayanmalarının, size bağımlı olmalarının ve bu şekilde sizinle iş birliği yapmalarının yolunu arıyorsanız, onları gıdaya bağımlı hale getirmek mükemmel bir yöntemdir!”

Bu noktada en güçlü irade olarak tek umudumuz, mazlumların umudu ve sesi, Cumhur İttifakı’nın desteklediği Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır!

Bu yasa her şeye rağmen geçerse, bizler de necip Türk milleti de anlayacak ki, demek ki artık “tuz” da kokmuştur!

Şeytan aklı temsilcileri bu sefer bütün zorluklara rağmen milli ve yerli duyarlı insanların desteğiyle iktidara gelen Cumhur İttifakı hükümeti ve AK PARTİ kadrolarına planını hazırlatarak, “sağdan vurup” altın vuruşu mu yapmak istiyor!!?

Rabbim başımızdakilere

Allah’ın bütün yarattıklarına yapılan bu zalimlikleri görüp, duyup, işiterek haksızlık karşısında susmadan tedbir alma ferasetini nasip eyle.. Âmin.. Rabbim içimizdeki beyinsizler sebebiyle bizi gafillerden eyleyip helak etme!

Ayette bildirilen şeytanı dost edinen ve onun emirlerini yapan cehennemlik kullarından eyleme!

Onunla mücadele edebilenlerden eyle! Âmin.

Allah cc buyuruyor:

“Allah o şeytana lânet etti ve o da ‘Andolsun ki senin kullarından elbette belirli bir pay alacağım’ dedi.”

“Onları mutlaka saptıracağım, yine onlara emredeceğim de Allah’ın yarattığını değiştirecekler. Kim Allah’ı bırakıp da şeytanı dost edinirse şüphesiz o, apaçık bir hüsrana düşmüştür.” Nisa-118-119

WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mardinli

Sayın ahmet hocam dilinize yüreğinize sağlık.Hocam buyurduğunuz gibi bu insi şeytanlar zararları cinni şeytanlardan daha tehlikelidirler.Elbette şeytan şeytanlığı yApacak onun görevidir.Yetkililere ne oluyor tutmuşlar her şey AB pisliklerini bu aziz milletimize uygulamak dayatmak istiyorlar.İstanbul sözleşmesi gibi.Millete alay etmektir sanmasınlar millet biliyor yetkililer kendileri kandırıyorlar millet için yararlı olanı yapmalıdır devlet bağımsız olmalıdır sayın hocam son duanızı amin diyorum insanlar için en önemli olan basirettir.Allah cc yöneticimize basiret versin şeytanın vesvesinden muhafaza etsin amin selam ve dua ile

Okur

Kanıta dayalı bilim iradesi ... Bilim kanıtsız olursa hurafe olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23