• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Sadakat tamam da! Liyakat nerede? Türkiye nereye gidiyor..!

14 Aralık 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Hayırlı Cumalar kıymetli dostlar.

Türkiye nereye gidiyor ve gitmeli?

Son dönemde piyasada, ekranda arzı endam eden okumuşlar var. Bunlar bilim adamı mı; film adamı mı?! Ağzı olan konuşuyor.

Dünyamız ve ülkemiz nereye, kiminle, nasıl gidiyor, istikamet neresi, ölçü ne olmalı, neler baz alınıp hangi stratejik unsurlara tedbir alınmalı?.. 15 yıl evvel Yaşam Enerjisi kitabımda, Siber’den Promisd’e, beyin dalgaları, kozmik enerji, elektromanyetik kuşatma gibi başlıklarla son yüzyılın kozmik boyutlarını, “anlatılmayan ve anlaşılmayan” gerçekleri tarihe kayıt düşsün ve nasibi olanlar aydınlanabilsin diye yazdık, 1 milyon da sattı, halkımız teveccüh etti fakat tüm uyarılarımızın menfi sonuçları bugün hasıl oldu; ilgili-etkili-yetkililer de okuyup tedbir almalıydı demek ki!!!..

 ...

Yazdıklarımızı anlattık da. 15 yıldır % 48 izlenme oranlarını yakaladığımız televizyon programlarında halkı uyandırma çabamızı, bazı yarım akıllı ve maşalar “deli, fenomen, uçuk” gibi hadsiz yaftaladılar!

 İllüminatinin Şeytanı her şeyi görüyor! 

Baktılar ki halk sağlığına kavuşuyor, huzur ve mutluluk bulacak; hemen kara propagandayla Bilim kurulları, bilirkişi raporları yayınladılar. Bizleri toplumdan uzaklaştırmak, dinletmemek, aşağılayıp gözden düşürmek için elinden geleni yaptılar ama sonuçta hep biz haklı çıktık! İyi ki bu ülkede adil hukukçular ve devlette halâ sağduyu sahibi Yargıçlar ve hakimler var da takipsizlikle aklandık. Ama bu ara milyarlarca dolar ve milyonlarca insanımızla büyük bir kayıp ve çöküş yaşadık! Ülkenin %98’i ilâç kullanmaya başladı! Türkiye’nin en doğal ve tabii yaşama sahip ormanlarla kaplı deniz kenarındaki memleketim olan hiçbir sanayi bulunmayan doğası temiz suyu alkali olan Kastamonu İnebolu’da Devlet hastanesinde 10 sene önce 50 yataklı hastanede Günde 5-10 hasta gelirken 3-4 yatak dolarken şimdi günde 1000 hasta var! Mevcut hastane yetmediği için büyük hastane yapıldı! Allah sonumuzu hayır etsin!

Şehir hastanelerini de bu ara unutmayalım!10.000 nüfusta 1000 hasta!?..

Toplumu hastalandıran kirli sistemin açıklarını, altyapısız-çözüm sunamayan hâlini, ‘algı’larla yamamaya çalışan, eskiyi, eskimez gerçekleri kökten reddeden Ortodoks dünyanın emirlerine ram olmuş seküler ve kitapsız bilim adamlarının, satılık kalemşörlerin, her devrin adamlarının ülkeyi getirdiği durum bu!!!

 Hatta evine, sarayına Bilim kurullarında görev alıyor ... Bilim Kurulları’na bakın!

Peki bu adamlar ne yapmış? Bir şey icâd etmiş mi, bir ağaç dikmiş mi, bir kitabı var mı, bir eser bulmuş mu, bir keşfi var mı?! Yerli ve milli mi öyleyiz diyorlar!

Yerli ve milli olmak demek!

Bir şey üretmek!, üretileni katma değer katmaktır ve bunu mümkünse dünyaya ihracat yapmaktır satmaktır!, ülkesine gelir getirmek, istihdam oluşturmaktır!

 Bana bir tane devlette böyle bir insan gösterin! bilim kurullarında görevli...!

 Öğrenmiş olalım! sevinelim!

Örnek alalım biz de onun yolunda gidelim...!

Bekliyorum..!

Tek ‘özel olmayan’ özellikleri sahibine sadakat mi? Onunla sadece evinizi korursunuz, çünkü köpekler sadece evlerine sadıktır, sadece eve gelirler, evden yemek verdikleri için!

Peki toplumun ve türken hali nasıl kurtulacak sadakat yanında liyakat ve ehliyetle insanlarla...!

Peki yarın ülkenin geleceği ne olacak? Tamam sadakat lazım peki liyakât nerede, ehliyet nerede, “emniyet” nerede?!

 İşe alırken bile soruyorsun “Necisin, hiç böyle bir iş yaptın mı?” vs... Arabanı bile tamirciye götürecekken iyi bir tamirci arıyorsun; devleti yönetip idare ederken iyi bir usta seçilmez mi?! İstiyoruz ki, bu yüzyılda “milletler” in umudu olmuş seçilmiş başkan Recep Tayyip ERDOĞAN, Büyük usta işin ehli olarak kendi gibi ehil insanlar yetiştirsin. Bunu yaparken de her devrin sadığı köpeklerden de ibret  ve ders alalım!

Yıllardır milletimin üstümüze çöken olaylar yaşanmasın ibret alalım!

...

Devletimiz sanayide, tarımda ekonomik açılım ve atılımlar yapacak; kime danışıyor? Kilogramı 15 ilâ 50 lira olan aromatik bitkiler yerine memleketin her yanına 50 kuruşluk buğdayı kim diktiriyorsa onlara!!!..

Bugün sadece kantaronun diğer aromatik yağların Türkiye ithalatı 1 milyar $ civarında! Bunun büyük çoğunluğunu necib milletimize faydalı olabilme adına bizzat ben alıyorum. Peki bu kantaronu, 12-14 dna’lı siyez bulgurunu, 50 kuruşluk ve geni değiştirilmiş ve toplumu hasta eden hibrid buğdayın yerine eksek??!!

Ülke kurtulur!

İnsanımız kurtulur!

Şimdi denildiği gibi ekmek yemeyin değil bu millet ekmek yiyerek tarlalarını bağlarını bahçelerini imar etti ama hangi ekmek, dna 14 olan Siyez buğdayı ekmeği!

 Projelerimiz bu kadar net ve uygulanabilirdir!

...

Tarih ibretlerle doludur. İbretlik yaşayıp yaşatan İbn-i Sîna’ların, Merkez Efendi’lerin yerinde kimler var şu an? Şifacılarımız kim? Memleketimizin ve Sarayın şifacıları kim?

Nerede Müneccimler???!!!

Eskiden en itibarlı ilim ‘havas’tı. Abdülhamit cennet mekân, Yıldız Camii’nde tefekkür ederdi, hocaları vardı, yol gösterenleri vardı, akil insanları vardı. Şimdiki akıl hocalarının, şifacıların, aile yapılarından ve ilişkilerinden tutun da yaptığı işlerden, ürettiklerinden, yazdığı kitaplardan dehşet bir tablo çıkıyor!

 2023, 2053, 2071 hedeflerine bunlarla ulaşılamaz!

1500 yıllık İslâm Tarihi, 5000 yıllık Türk Tarihi, 15.000 yıllık kadim medeniyet ve bilgelik metodlarını meczedip, harmanlayıp, yüzyılın araç ve aracılarıyla uygulayıp, tanıtıp servis edemezseniz!

 Sözün özü, çözüm:

Modern tıbbın engin tecrübelerin yanında kadim eskimez geleneksel esas tıbbın  metodları ile barıştırıp, birleştirerek günümüz insanının ihtiyaçları karşılanmalı  İnsanlığın emrine sunulmalıdır!

Bunun bütün ve uygulanabilir metotları mevcuttur!

Yaklaşık 15 yıldır Türkiye’de ve dünyada yazdığımız kitaplarımızla, ürettiğimiz inovatif ürünlerimizle, uyguladığımız metotlarımızla insanlarımıza hizmet vermiş, kozmik beden temizliği ruhsal bedensel arınma detoks kamplarında sağlıklı yaşama geçme imkanı hazırlanmıştır.

Hedefimiz sizin en hayırlınız insanlara en faydalı işler göreninizdir noktasında kalan ömrümüzü sürdürmektir. 

 Vesselâm.

 WhatsApp bilgi ve ihbar hattı: 

0530 20000 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23