• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Ölmeden önce ölmek! Yapılanlara dur demek!

18 Haziran 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Bu kadim topraklarda 1000 yıldır,100 yıldır ve günümüzde oynanan oyunlar hep aynı! Haçlı-Hilâl mücadelesi günün ‘zehirli’ araçlarıyla, karanlık teknoloji ve karanlık bilimin en yüksek seviyede kullanılarak toplumlar; özellikle mayasını koruyabilmiş necip ve aziz Anadolu insanı, ümmetinin son temsilcisi olan Oğuzlar, nesli şeytanın dâhili ve harici işbirlikçileri ile bütün hızlarıyla yok edilmeye devam ediyor?!

TARİHTEN İBRET ALMADIKÇA BU BÖYLE DEVAM EDECEKTİR!

Algılarımızla dün nasıl oynandığını ve bugün de medya marifetiyle sanal alemde başta TRT devlet kanalı olmak üzere başta gazlı kolalı içecekler, cicili bicili NBŞ ile insan sağlığına zararlı genetiği bozucu emülgatör karışımlı gıda teröristlerinin ürünleri genetik yapımızı tahrip ederken; ruh yapımızı da turizm reklamları adı altında bir Müslüman iffetli Türk kadınının gece bile giyemeyeceği kıyafetlerle cennetin bile ayaklarının altında olduğu eli öpülesi kadınlarımız ve annelerimizin yani kadınlarımızın sadece menfaat uğruna bir emtia gibi teşhir eden reklamlara vesile olan bu haksızlık ve ahlaksızlık ve batı taklitçiliği karşısında dilsiz şeytan olan en tepeden tırnağa herkese hakkımızı helal etmiyoruz!

İki cihanda da elimiz yakalarında olsun!

Tarihimizden yaşanmış ibretlik bir hadiseyi günümüze ışık tutması maksadıyla sizlere sunuyorum!

Belki ibret alır da gelecek neslimizi kurtaracak ve bu ahlaksızlıkları hayâsızca yapılan bu uygulamalara dur diyecek bir başkan, lider çıkar!

“...50 Türk Lirası’nın arkasında, ilk Türk kadın roman yazarı, ilk Türk kadın çevirmen, ilk “muhafazakar” feminist, eserleri batı dillerine ve Arapça’ya çevrilen ilk Türk kadın yazar ve düşünür...

Ahmet Cevdet Paşa’nın muhterem kerimesi Fatma Aliye Hanım. Parlak bir kariyer ve ışıltılı görünen hayatın ardında neler var acaba..?

Döneminin hemen hemen bütün İslâmcıları gibi “Batı’nın iyi yönlerini almak lazım...” diyen Fatma Aliye hanım dört kızından ikisini, Nimet ve İsmet’i o dönemde yeni açılan Fransız okulu Notre Dame de Sion’a kayıt ettirir. Nimet, okuldaki hocaların Hristiyanlık telkinlerinden rahatsız olur ve okuldan ayrılır. Fakat İsmet durumdan pek şikâyetçi değildir ve okulda kalmakta ısrar eder. İki kız kardeş daha sonra yüksek tahsil için Fransa’ya giderler. Nimet tahsilini tamamlayıp döner fakat İsmet geri dönmeyeceğini annesine bir mektupla bildirir. Ve uzun süre iletişimleri kopar. Ve nihayet yıllar sonra sevgili kızından bir haber alır Fatma Aliye Hanım; İsmet bir Katolik rahibesi olmuştur.

Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa’nın yeğeni Faik Bey’den olma, Mecelle’nin müellifi anlı şanlı Ahmet Cevdet Paşa’nın kızı Fatma Aliye Hanım’dan doğma İsmet Hanım rahibe olmuştur..!

“Ölmeden önce ölmek bu olsa gerek!” der Fatma Aliye Hanım.

Bütün yazı hayatına son verir ve ömrünün bundan sonraki kısmını kızını aramakla geçirir. Yıllarca ne kendisi kızından bir haber alabilir, ne de kimse kendisinden bir haber alabilir. Hatta gazetelerde hakkında çıkan ölüm ilânını düzelttirmek isteyen yakınlarına engel olur, “bırakın öldü bilsinler” der.

Babasından kalan serveti, kızını bulmak için harcar fakat nafile. Nihayet muzdarip ruhu yorgun ve küskün bedenini terk eder ve kızını bulamadan bu dünyadan göçüp gider...”

GÜNÜMÜZDEKİ TABLOLAR BUNDAN ÇOK DAHA ACI!

O yıllarda olmayan ateizm, feminizm, deizm ve daha pek çok izm’ler hâlâ yürürlükte ve bütün güçleriyle hâkimiyetlerini bilhassa devletin içinde sürdürüyorlar!

 Ey devlet yetkilisi vali, kaymakam, belediye başkanları ve iktidar sahipleri, ülkemizin bu zor günlerinde harici ve dahili düşmanlarla mücadele ederken festival ve kutlama adı altında yapılan devletin malını parasını ve kültürünü paramparça edip yok eden!

Her yıl tekrar edilen ülkemizde hiçbir katma değer kazandırmayan havanda su dövülen katılımcıların yeme içmesinden başka hiçbir işe yaramayan bu uygulamaları da durdurun!

Yapabiliyorsanız bir Elifbâ, namaz hocası veya bir ilmihâl veya asrımızın ihtiyaçlarına göre hazırlanmış iman hakikatlerini anlatan, kâinat şifahanesinden reçeteler sunan yaratılış gailemizi ve kabrin arkasının son olmadığını gösteren tefekkür bâbındaki kainat eczanesini ve iman hakikatlerini anlatan konferanslar paneller tertipli veya bu alanda yazılmış toplumsal birlikteliği kuvvetlendirecek eserleri okuyun okutun, dinleyin dinletin ama asla beşincisi olmayın; ziyanda olursunuz!!!

100 YIL ÖNCE OLAN, YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR BUGÜN NEDEN DÜZELTİLEMİYOR?!

Teşhis belli ve doğru, görünen köy de kılavuz istemez! Reçete hazır fakat tedavi edecek ehil, lâyık kişiler ve kadrolar, danışmanlar... Vs. yok maalesef!

Ya da güç sarhoşluğuyla yeterince aranmıyor, menfaat çeteleri ile iş birliği içinde görmedim, duymadım, işitmedim mantığıyla gelinen nokta uçurumun kenarıdır..

Dün dinlediğimiz İstanbul belediye başkan adaylarından da maalesef bu milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için maddi müjdeler yanında, bu manada ruh dünyamız için de güzel müjdeler de duymak isterdik!

İstanbul seçimleri için giderek artan şaibelerle ve kaoslarla yıpratılan kadim şehrimiz İstanbul’umuzda 61’den beri yaşadığımız türlü eza, cefaya rağmen devletimiz ve milletimizin selâmeti adına ve son on yılda yaşatılanlara rağmen; huzura çıktığımız zaman mesul olmamak adına “Nefis ve hissiyattan azade! Azami şerden kurtulmak için..” 24 Haziran’dan sonra her şey daha iyi olacak diye ümidimizi ve Cumhur İttifakı’nı desteğimizi yineliyoruz.

Güneş, vatanın asıl sahipleri için elbet doğacak.

En güzel ve gür sadâ inananların olacaktır!

Vesselâm.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23