• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Kozmik-sağlıklı yaşamın bütün metodlarını Türkiye’ye taşıyoruz!

21 Mayıs 2022
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Yıllardır söylediklerimizin aksi sedasını, hatta birebir aynısını duyduğumuz devlet ricalinin; geçtiğimiz hafta Bayram ziyaretlerimizi ve temaslarımızı gerçekleştirdiğimiz Bursa’da, hemen birkaç gün sonra Sağlık Bakanımız ve tabii ki, her fırsatta tamamlayıcı tıp ve gelenekleri, geleneksel tebabeti, Bitkilerin şifacılığını dile getiren Emine Erdoğan Hanımefendiyi Bursa’da söylediklerimizi destekleyici faaliyetlerde bulunması Bursa ve ülkemiz açısından çok sevindiriciydi!

TERMAL TURİZM DESTEKLİ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZLERİ KURULMALIDIR!

Emine Erdoğan hanımefendinin, termalin ve yeşilin başkenti Bursa’da, benzerlerinin en büyük yüzölçümündeki Bursa GETAT-Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi’ni ziyaret etmesini oldukça önemli görüyoruz. Kadük bırakılan-içi doldurulmayan “gerçek-tamamlayıcı-bütünsel sağlık hizmetleri” nin en etkin şekilde uygulanması noktasında, Türkiye’de halkın büyük teveccühüne layık olabilmek için, “Bitkilerin efendisi ve Lokman Hekim”e yakışır çalışma temposu ile, bu sahada edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri aktarmak için, her türlü vazifeye hazır olduğumuzu bu sahada yapılacak her türlü faaliyette özel ve tüzel kuruluşlarla beraber elimizi taşın altına koyacağımızı deklare ediyoruz!

 Kozmik bilim veya yaşam merkezi Adana’da!

Sayın cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri  Emine Erdoğan hanımefendinin de, gösterdiğimiz yolda güzel örnek teşkil ettiği tamamlayıcı tıp uygulamalarını ve sağlıklı yaşam metotlarını uyguladığımız kozmik yaşam merkezlerimizin bir şubesini de, Adana şehrimize taşımanın memnuniyetini ve huzurunu yaşıyoruz.

 

ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ!

 

Türkiye'de büyük bir ülke olmasına rağmen eczacılıkta Ve bitkisel inovatif ürünler noktasında dünya pazarında yer bulamamıştır. Türkiye her yıl tıbbi bitki ve yağlarını uzakdoğu İsrail ve Belçika’dan ithal etmekte milyonlarca Doları yurtdışına göndermektedir! Mutlaka bu ithalat, ihracata yönlendirilmeli diye aldığımız kararla ilk defa 2020 yılında Avrupa’ya bitkisel besin destek ürünü ve yağlarımızı ihraç etmenin mutluluğunu yaşıyoruz! Bunun içinde bir ödül falan beklemiyoruz!!!

 

ADANA BÖLGESİ, YÜKSEK GETİRİLİ  TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ ÜRETİMİYLE ŞAHLANACAKTIR!

 

Dünyanın çeşitli noktalarında yetiştirilen ve insan bedeni için önem arz eden bu bitkiler hem ülke ekonomimizin hem de bölgenin artı değerle kalkınması noktasında faydalı olacak, hem de çiftçilerimizin daha fazla gelir elde etmesine yardımcı olacaktır!

 

Yazılı ve sözlü davetimize Yoğun programı sebebiyle katılamasa da en kısa zamanda ziyaret etmesini beklediğimiz Adanalı Sayın Tarım ve Orman Bakanımız Vahit KİRİŞÇİ’nin tarımsal destek noktasındaki sözlerini bir kere daha hatırlatıyoruz:

 

“Tarımla,ormanla,su İle konularında Tarıma yönelik teknolojiyi desteklememiz gerekiyor! Allah Adana’ya iki nehir vermiş. O nehirden denize dökülen sularımız var. Bereketli ovamız var. Çukurova, dünyanın 4 verimli ovasından birisi. Su sıkıntısı olmayan bir ovamız. Bu üretimin Adana’dan dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılması gerekiyor!”

Tarım ve orman bakanlığının çalışma programı içinde olması gereken faaliyetleri  on yıldır hayata geçiren Türkiye çapında faaliyet gösteren yüzlerce Çiftçi ve sözleşmeli çiftçilik yapıp 15 büyük işletmede uluslararası organik sertifikalı tarım yapan binlerce istihtam oluşturan ve üretilen ürünleri görmek üzere Yoğunlukları ve sayın cumhurbaşkanımızın Adana’yı hafta sonu ziyaretleri sebebiyle açılışımıza katılamayan sayın bakanımızı ve Adana Valimizi Adana'daki  şubemizi ziyarete ve bir Maranki Osmanlı kahvesi içmeye davet ediyoruz!

Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, MHP İl Başkanımız, belediye başkanlarımız, muhtelif parti temsilcileri, ilçe başkanları, STK ve gönüllü kuruluşlar, bilhassa Antalya, Mersin ve Antep’ten gelen halkımızın coşkusuyla açılışını gerçekleştirdiğimiz Kozmik Yaşam Merkezi Adana Şubesi’ne, bölgedeki aktif oluşumlar, kadın dernekleri ve kalan ömrünü kaliteli ve sağlıklı yaşamaya gönüllü tüm insanımızı bekliyoruz!

 

MARİFET, İLTİFATA TABİDİR!

 

Artık; “Oxford vardı da okumadık mı..?!” mazereti de yoktur! Bu necip milletimizin kaliteli yaşaması adına ürettiğimiz tüm inovasyon ürünlerini; Adana’daki Çukurova Belediyesi‘ndeki konferansın sonrasında açılışını yaptığımız kozmik yaşam merkezimizde Adanalılarla paylaştık!

 

UMUDUMUZ, MAZLUMLARIN UMUDU RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DA!!!

 

Her fırsatta  ata tohumlara, ziraate, tedarik zincirine dikkat çeken Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi gibi; 22 Mayıs Pazar günü Adana’ya gelecek Sayın Cumhurbaşkanımızın da aynı destek ve taahhütleriyle, Adana’daki arazilere de artık narenciye bahçelerinin sökülerek bölgede 50 kuruşluk hibrit buğday, mısır şurubu yapılan mısırve hububatla verim alınamayan tarımsal faaliyetler yerine; başta tıbbi nane, mürver çiçeği, sarı kantaron gibi tamamen ithal edilen aromatik bitkileri gibi tarım-orman ürünlerini “alım garantili” değerlendireceğimizin müjdesini veriyoruz! Vesselâm.

 

“Sizin en hayırlınız, insanlara en faydalı olanlarınızdır!”

 

WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Başarılı olmadığı ve kanıtlanmadıkça, değişik yöntem ve maddelerle hastalığa karşı yapılan her müdahale ne tedavi ne de iyileştirme sayılır. Bu yüzden hekim veya doğal tedavi uzmanı hastaya tedavi sonrası en az iki yıldan itibaren başlayan ve beş yıla kadar uzanan süreyle sağlıklı kalma garantisi vermelidir. Aksi takdirde hasta yalnız deneklik yapıp zarara uğramış , hekim veya türevleri deneme yapıp sağlık sigortası şirketi ve hasta aleyhine haksız kazanç elde etmiş olur. Uzmanın sağlık gibi en önemli konuda denenip ispatlanmış mutlak doğru bilgi, beceri ve başarıyı hastasına sunması kaçınılmaz koşul olmalıdır.

Kozmik

Kozmetik basur ürünleri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23