• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Kimse sorgulayamıyor, Türkiye’deki en büyük güç kim?!

01 Aralık 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Tarih bizi, yaptığımız hayırlı işlerle kaydediyor ve Allah da bereketini sunuyor. Peki Allah Resulü’nün sünnetini cezalandıranların âkıbeti ne olacak? Ömrümüz varsa göreceğiz, Kozmik Bilim’e Kâinat Şifahanesi’ne kim el ve dil uzattıysa, 3-5-10 yıla kadar nasıl bir âkıbete uğrayacak..?! Bu ülkenin aleyhine, zararına üretilmiş bir ürüne müsaade edenlerin silsilesinin sürünerek hayatına devam ettiğini görüyoruz!!! Allah cc, adaletiyle tecelli ediyor!

Resulullah’ın sünnetini cezalandırmaya kalkışan yerleşik düzenin bürokratlarını, yalan yanlış haberlerle efendilerine kölelik yapan gazeteci moderatör.. vs gibi Şeytana kulluk edenleri tarih kaydediyor, biz de Allah’a havale ediyoruz.

28 yıl evvel Vakit Gazetesi ve Cuma Dergisi’nde değerli dostum Mustafa Karahasanoğlu’yla, yazmaya başladığım ve 3 yıldır da Yeni Akit’teki köşemde ‘stratejik araştırmalar’ başlığında doğruları dile getirmeye gayret ediyorum. 

Ölüm var, âhiret var, hesap var! Katırları ürkütmeden ve kimseyi de kırmadan doğruları söylemeye çalışıyoruz!

KİLİT NOKTALAR ZAPTEDİLMİŞ DURUMDA!

Karar alıcı her kurumu, kurulu, noktayı, kişiyi esir almış başta sağlık sektörünün tepesindeki Dünya Sağlık Örgütü, kontrolündeki karteller, tröstler ve dünyanın en büyük ilaç kuruluşlarının temsilcilerinin hükümete %100 hâkimiyeti sebebiyle bugünkü kaosa itildik! Son corona mücadelesinde maske ve fiziki mesafe ve özellikle temizliğe dikkat edilirken, anayasal haklarımız gereği ancak güvenilirliği kanıtlanmış aşı çalışmalarını destekliyoruz. Fakat ne Sayın Cumhurbaşkanı, ne sağlık bakanı, ne bir gönüllü kuruluş ve köşe yazarı, gazeteci, “İnsanlar bağışıklık düşünce hasta oluyorsa, öncelikle bağışıklığı düzeltelim!” diye kimse tek kelime edememiştir!

NİÇİN CANLI YAYINA ÇIKMIYORUZ?

Ucuz işçilik yapmıyoruz çünkü! Yaklaşık 15 yıldır sağlıklı yaşamla ilgili kantaronun, mürver çiçeğinin, papatyanın sadece ismini bilenlerin bugün bunu Sayın Cumhurbaşkanımızın, değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendinin ve birkaç destekleyenin gayretleriyle tamamlayıcı tıp yasasının meclisten geçmesiyle, Türkiye yeni bir kulvara girmiş ve bazı şeylerin önü açılmıştır!

Diyorlar ki; “Maranki hocam, neden televizyonlara çıkmıyorsunuz?”

Medyayı, 15 Temmuz öncesi ve sonrası diye ayırmak lâzım! Medya artık tamamen belli tröst, kartel ve ailelerin elinde! Bağımsızlığından ve fikir hürriyetinden bahsetmek mümkün değil!

Geçen yıla kadar, son 5 yıldır Beyaz Tv’de ve 3 yıldır Akit Tv’de kendi programlarımız yaptım. Gördüm ki, dünya menfaatperestlikle örtülmüş ve hakkı savunmak mümkün değil! Programlar reyting yapmayınca kalkıyor. İlk ona giren programlarsa, muhakkak Ahmet Maranki’yle olmuştur! 

SAĞCISINDAN SOLCUSUNA, İLERİCİSİNDEN 

GERİCİSİNE ÇIKMAZDAKİ MEDYA!

Bu durumlara nasıl geldik? Çok eski yıllarda bazen sorardım; “Ya hu, bu epilasyoncuları, estetikçileri nasıl çıkarıyorsunuz programa?! Hem de benim programım öncesinde..?” 

Cevap çok enteresan olurdu: 

“Hocam, sen parayla çıkıyorsun; bunlar üste para veriyor! Sana vereceğimiz parayı, bunlardan alıyoruz..! Onlardan para, senden reyting alıyoruz, parayı sana ödüyoruz… Ne yapalım, onlar da konuşsun işte…” 

Faturalandırılmış kazancımızın vergisini de devletimize de ödedik, çok şükür!

Artık kendi kanalımız “Maranki Youtube”da kendi yayınlarımızda, televizyonlardakinin 5-10 katı reytingle hizmetimize devam ediyoruz! Üstelik, “Kola ve enerji içeceği içmeyin, beyaz tavuk yemeyin… gibi şeyler söylemeyin hocam!” diye canlı yayın uyarılarıyla da muhatap olmuyoruz!! 

Yıllar önce kuyuya bir taş attık! Şimdi birileri o taşı çıkaracağız diye uğraşıyorlar!! 

Rızkı veren Allah’tır! 

Sizin en hayırlınız insanlara faydalı işler görenlerinizdir ve bıraktığınız sadakayı cariyelerdir, eserlerdir, hayır hak işlerdir!!? Rabbim sen bizi gafillerden eyleme!!

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama kavrayamazlar; gözleri vardır ama göremezler; kulakları vardır ama işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” A’râf 179.

Vesselam.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ŞEREF

"ilaç kuruluşlarının tesilcilerinin hükümete yüzde 100 hakimiyeti sebebiyle" hocam çok ağır bir suçlama bu yapmayın..!!!!

Kimse sorgulamıyor

Vinç ve hiyaplar çok güçlü. Arabayı duttuyunan gamyonun gasasına atar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23