• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

İnsan özgürlüğünün sonu mu geliyor?!

13 Kasım 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Son dokuz ayda yaşadıklarımız, 50 yılda yaşadıklarımızdan çok daha farklı boyutta! Dünya çok hızlı gelişmelere sahne oluyor. Örneklerini çok kez gördüğümüz kene, kuş, domuz gibi influenza çalışmalarının son vuruşu olan korona-virüs rahatsızlıklarından kurtulup Kainat Şifahanesinden tabii reçetelerini sunmaya devam ediyoruz!

Hücrelerimizi Stres bloke ediyor! 

Televizyon ve medyanın algılarına kapılmadan, hayatının geri kalanını bedenen ve ruhen çok daha sağlıklı ve huzurlu yaşama gayretinde olanlarla “Kozmik Beden Temizliği” sağlıklı yaş alma konseptli 68. kampımızı, geçtiğimiz ay gerçekleştirdik. Dünyanın dört bir yanından yaklaşık yüz aile sağlıklarına kavuştu ve aldıkları ışığı, gördükleri güzellikleri, sağlıklı yaş alma metodlarını dünyaya taşımak üzere memleketlerine döndüler!

İnşallah 2020’nin son sağlıklı yaşam kampı 21-28 Aralık dolunay günlerinde yapılacak hepinizi on yaş gençleşmeye programı uygulamaya bekliyoruz!

SAĞLAM KAFA, SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR!!

Oxford, Almanya, Çin, İsviçre, Fransa, İspanya gibi dünyanın dört bir yanından gelen pek çok sağlıklı yaş alma katılımcısı dostlarımız, uzman, akademisyen, sanayici, sahasında yetişmiş insanlarla istişareler yapıyoruz. Bunların üst perdesinde de dünyada 11 kozmik kuruluşla iş birliği içindeyiz.

Dünyada yapılan başta laboratuvar ve bilimsel çalışmaların ve gündemlerin, bizdekinden çok farklı olduğunu görüyoruz! 

“CAMBAZA BAK”LARLA, YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE UYUŞTURULUYORUZ!

Narkozlu, hipnozlu ve mankurt bir toplum olup çıktık!!! Gerçek ölçeği ve etkileri gizlenen salgın korkutmasıyla, aşılara veya fayda nazariyesi düşük olup zarar da verebilecek tedbirsizliklere hiçbir çare ve yol gösterilmeden ve tedbir alınmadan mahkûm mu edilmek isteniyoruz acaba?!

 ‘Maske-mesafe-temizlik’ aşı çalışmaları yanında “bağışıklık sistemimizi güçlendirecek “tedbirler acilen alınmalıdır??!!

Üstelik, onlarca haberimizden sonra algı manipülasyonları kısmen azaltıldı! Sosyal bir varlık olan insanın sosyal değil; sadece fiziken dikkatli olması gerektiğini biz söyledik! Korkutarak, sağlam insanın bile depresif halinden, vücudundaki biyokimyasal değişimlerden hasta olabileceğini, kontrollü kaosa tedbir alınması gerektiğini yine biz söyledik!

ŞEHİR HASTANELERİ ÇÖZÜM OLACAK MI?!

Olmadığı, azalmayıp bir de artan hasta sayımızla sabit zaten! Tabii ki insanımız en güzeline lâyık! Zahmetsiz muayene hizmetini alsın, steril temiz ortamlarda tedavi olsun! Bütün bu güzelliklerin yanında koruyucu hekimlik mutlaka ön plana çıkarılmalı! Hastalık sebeplerini inilerek ortadan kaldırılması için gerekli tedbirler acilen alınmalıdır!

Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir problem sebepler ortadan kaldırılmadan sonuçları görülmemiştir!

ASLOLAN BAĞIŞIKLIĞI YÜKSELTMEKTİR!!!

20 yıldır söylüyoruz, dilimizde tüy bitti! Virüsün, mikrobun adına takılmadan, bundan sonraki tüm hastalıklara karşı, dünyadaki örneklerinde olduğu gibi Modern tıbbın engin tecrübeleri yanında mutlaka holistik-bütünsel ve tamamlayıcı tıp metodları acilen devreye alınmalıdır!

Bu metodlardan azami fayda sağlayabilmek için bedenimizi yok eden başta elektro manyetik alanlar, 5g gibi anormal hücre yıkımı yapan faktörler, havayı suyu toprağı kirleten çevresel faktörlere de devlet eliyle tedbir alınmalıdır! Sokağa kullanılmış maskesini, izmaritini, çöpünü atandan, toprağa sentetik kimyasal ilaç ve gübre atanlara kadar mikro-makro her ölçekteki büyük kirliliğe karşı “sosyal disiplin sistemi”yle iyileştirmeler yapılmalıdır!

SADECE ASIP KESMEK ÇÖZÜM DEĞİL!

Bugün tam bir muamma hâline gelen eğitim sistemi köklü revize ederek geleceğimizin büyükleri çocuklarımıza anaokulundan itibaren  ruhsal ve bedensel temizlik uygulamalı olarak öğretilmelidir!

YANLIŞ ANLATILAN İNANÇ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZİ ASLINA DÖNDÜRÜYORUZ!

Bugünkü yaşadığımız hayatın, yediğimiz, içtiğimiz, hatta ibadetlerimizin gayesi nedir? Her ne kadar Sekülerist bilim kabul etmese de Allah’ın bize buyurduğu mistik emirler namaz, oruç, temizlik.. Vs gibi emirlere Allah’ın mı ihtiyacı var? Bedenin mi ihtiyacı var? Bilimsel olarak insanlarımıza anlatılmalıdır!

Daha ellisine bile gelmeden eli ayağı tutmayan, gözü görmeyen, tansiyonlu, şekerli, yüz metre yürüyemeden nefes nefese kalan, kalbi stentli, diz kapağı protezli, ağzı cıva dolgulu, böbrek taşlı kumlu, yani tam anlamıyla sağlıksız, üç tekerli bir araba gibi ağır aksak yaşayan  mutsuz  bir toplum olduk!!!

Nasıl ki bir maddi arabanın bile yıllık aylık bakımı temizliği uygulama metotları varsa Allah’ın bize bahsettiği bedenimizin de farz olan sağlığı koruma vazifemizi yılda iki defa ruhsal bedensel arınma yaparak temizlemeliyiz ve bakımını yapmalıyız!

Rabbim, Sen bizleri ve ümmeti  “Hiç düşünmez misiniz?!” ayetinin tecellisiyle yeni bir hayata uyananlardan eyle âmin.

WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ümit

sayenizde temizlik bilinci artıyor! inșallah unuttuğumuz tedbirleri hatırlayıp yeni hastalıklardanda korunuruz.

Hikmet Yılmaz

Modern ve profesyonel pazarlamacılara aldanmayın lütfen. Hele bekleyin, daha ne filimler oynayacak bu sinemada ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23