• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Her şeyde mi “komplo teorisi”? Cevap vermeye hazır olun!

11 Şubat 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

“Yahu kardeşim siz de her şeyi İlluminati’ye, dolara, dış mihraklara, şuna buna bağlıyorsunuz..!” diyen kanallar, anlı şanlı gazeteciler köşe yazarları şimdi hiç sıkılmıyorlar mı acaba...?!

Peki, beş yıl önce, on yıl önce “Echolon 5 kulağı ile evimizde, yatak odamızda bizi dinliyorlar! seslerimizi kaydediyorlar, kimyasal, biyolojik savaşlar var, saldırıyorlar, kuş gribi, domuz gribi hatta suni çıkarılan bu savaşlar, Kürt meselesi vs malum şer odaklarının bir oyunu!” dediğimizde susan şimdiki uzaktan bakanların, yetkililerin, üniversitelerin bilim adamları Şimdi ne yapıyorlar acaba???

2018’de iki yıl önce Amerikan yapımı Venom-“Virüs” filminde, kadın Çin’de balığı yiyor ve dünyaya virüsü bulaştırıyor..! Bunu yazdığımızda kimseden bir ses duymadık!

Çok acı şeyler oluyor bu ülkede!

Kendinizi bu kadar mı düşük ve basit görüyorsunuz?

Bin yılların yekûnü bir medeniyet olarak bizim hiç mi övünülecek bir şeyimiz yok..?! 15 sene önce eserlerimizde bugünün ve hatta yarının tüm öngörülerini yaptık! Hepsi gerçekleşti!!?

Yahu, üç ay önce dahi yazdık! Nerede bu köşe yazarları?! Üç yıl program yaptığım Beyaz Tv’de gazeteci Mete Yarar çıkıp, “Dolara dikkat, suni savaşlar, Suriye...vs” deyince adamı ipe çekecektiniz! Geçen gün soruyor yine, “Yahu, bugün hiç mi bilim adamı yok, hiç mi açıklamaları yok, hiç mi doğruları söyleyip itibar edilecek birileri yok..?!”

Neden sadece İngiliz’in, Alman’ın, Rus’un, Amerikan’ın dediklerini veya onların beslemelerinin görüşlerini dikkate alıyorsunuz..???!!!

Biz bu ülkede “Devletimiz ve milletimiz için tankların önüne göğsümüzü gerip çıkarız!” Ormanlara gömülen öfkemizi çıkarırız...! dedik ama sağ olsun Ankara’daki bilişim suçlarındaki dostlarımızın uyarısıyla uyandık!!? Saldıran sanal hesapların avukatlarımız vasıtasıyla tespitini istediğimizde ise cevaben!

“”...Hocam yurtdışı kaynaklı fake hesaplar! Özel operatörleri sistem gereği otomatik olarak her dakkada 25 hesap paylaşılıyor diyerek” yurtdışı merkezli sahte fake hesaplardan ve onların körüklediği kiralık kalemlerden, medya hokkabazlarından 400.000 akılsız ve hayasız, nefret ve hakaret içerikli suçu işleyen mesajla, medya lincine maruz bırakıldık!

Daha da acısı, devletin birkaç  bakanı ve gerçek dostumuz ve devletteki sahiplerimiz dışında bize sahip çıkılamadı!!!

Bir musibet!1000 nasihate evladır diyerek!!?

Bizi ülkenin geleceği noktasında karamsarlığa düşüren ‘yine’ dost bildiklerimizin sessizliği oldu..!

Hatta program yaptığım televizyon kanalları, “Hocam biraz ara verelim...” dedi.

Reklâm gelirlerini ve midesinden alt tarafına düşünenler için söyleyecek sözümüz yok!!?

Sebeplerini halkımızın ferasetine bırakıyoruz..!

İKİ GÜNLÜK DÜNYA, YARINI DÜŞÜNÜN!!!

“..Aldığın nefesi verebilecek bir iradeye sahip değilken, bu dünyada birtakım menfaatler için fırıldak olmanın lüzumu yok...!!!” demişti, kadim dostum rahmetli başkanım M.Yazıcıoğlu...!

Bu kadar yanardöner olmayın. Bak öleceksiniz, hesap vereceksiniz, ahret var!

Zerre kadar hayrın ve şehrin hesabı var!!!

Evet bütün bunlara itibar edenler, yaptığımız projeleri engelleyen bilim adamları! profesörler! devlet memurları! ve bu haksızlık karşısında susanlar, görmedim duymadım, işitmedim diyenler, mutlaka hesap vereceksiniz!!?

Senin sesini, görüntünü, kokunu taşıyan Allah’ın vazifeli yaratıkları var! Herkes sussa; bunlar konuşacak!

Vallahi iki dünyada da şikâyetçiyiz!

İki elimiz yakanızda!

Geçtiğiniz makamın, mevkiinin, başkanlığın mutlaka hakkını veriniz!!?

Haklı olanın hakkını veriniz! Haksız olandan hesabını sormazsanız da, Allah hem sizlerden hem de muhataplarından sorsun diyoruz!

“BİR SAATLİK ADALET, 70 YILLIK ÖMRE BEDELDİR!!!” Hz. Muhammed.

40 senesi devlette geçen 64 yıllık hayatımda, yanlış iş yapanların huzur içinde öldüğünü hiç görmedim! Allah’ın sevgili kulu olanlar bile hastalıklarla cebelleşip, evleri arabaları yanıp, günahlarıyla veballeri çocukları ve torunlarını bulup, 4-5 ameliyat geçirip yarım adam olup tam parayı bulduklarında Allah’ın adalet tecelli ederek kalan ömürlerini organları eksik, ilâç torbalarıyla yaşamışlardır!!?

Allah cc, ölümün vaktini gizlenmiştir. Gelin, hemen bir tövbe edelim! Yeni bir sayfa açıp bu toprakları bize şehit kanlarıyla vatan olarak bırakan atalarımızın kemiklerini daha fazla sızlatmayalım!

Orta Asya Fergana’dan gelip bugüne kadar 24 devlet kurarak, son olarak da yaşlı Osmanlı’dan gürbüz bir cumhuriyetle devam eden Oğuz neslini, töresini ve kültürünü “Îlâyı Kelimetullah” vazifemizi devam ettirelim! Allah cc, kâfirler istemese de nurunu tamamlayacaktır!

Gelin bu nurdan istifade edelim.

TÖVBE KAPISI AÇIK!!!

Allah’ın dinine, örf, adet, anane, ata kültür ve töresine bu kadar aykırı hareket eden, 1000 yıllık Osmanlı bakiyesini sınır dışına sürüp vatandaşlıktan da çıkararak ülkeyi dönmelerin eline teslim eden 1000 yıllık atalarımı gâvur ellerinde ölüme terk eden, 1000 yıllık lügatını, kanunlarını bir gecede değiştirip koca bir tarihi yok eden batı taklitçisi konumda bulunmak ve hâlâ bunların sistemini bugün dahi sürdürmek size ağır gelmiyor mu..?

Atalarımızın ruhları çok rahatsız gelin tövbe edin Gelin titreyin ve özünüze dönün!!!

Yoksa O, bizi birtakım zahiri felaketlerle kendimize gelmemiz için sallayıp duracak!!?

Vesselam

 WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Baybars

Allah Azimüşşan sizden razı olsun, sizi ve sizin gibi düşünenleri başımızdan eksik eylemesin muhterem hocam.

Pusat

Allah razı olsun hocam..Rabbim devletimizi korusun.Rabbim görünmeyen düşmandan ..bizden gibi görünen hainlerden bizi korusun..Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23