• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Haramla helali karıştırır; zalime merhamet edersen mazluma zulmedersin!

02 Şubat 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Devletimiz bu noktaya gelinceye kadar, nice çetin yollardan geçip nice şehitler verdi! “Allah” demeyince kör kuyudan çıkamazsın. Allah’ın davasını sahiplenmen lazım O’nun davasını sahipleniyorsan Allah da senin yanında olur dostları da ...

Mukaddes yoldan sapmaz, istikametten şaşmazsan Onlar seni bulur seni muzaffer ederler!

İşte ülkemizin niçin bu haldedir diye merak edenlere bir darbımesel vardır. Biz de bu güne teşbih edelim.

Haydan gelip huya giden bir garip olmak çok önemlidir!

Biz Ondan geldik O’na döneceğiz. Giderken azığımızda neler götüreceğiz. İşlerimiz sağlam mı? Kimin yanında yer aldık? Mazluma sahip çıkıp onların sesini duyduk mu?

Duymayıp “hay”dan gelenler “hu”nun yanına nasıl gidecekler… Bir düşün bakalım!

Yok edilmiş olan bir tarihi, kültürü, yaşatmaya çalışanların yanında yer aldın mı?

Türk’ün töresini tarihini öğretenlere sahip çıktın mı? Senin yanındakilerin ortaya koydukları eserlerin içinde acaba bir karışıklık var mı? 

Yanıldık, aldatıldık ve yalnızım!

Halk tabiriyle dost bildiklerimiz yani en yakınımızdakiler dün olduğu gibi bugün de sağ gösterip sol vurmasınlar sakın!

Hakkın içine şer’i katan, ibadetin, kültürün, milli tarihin içinde Yahudi’nin Siyonist haçlı ittifakının, kartellerin reklamlarını yapmasınlar sakın!

Milletin umudu cumhurbaşkanı RTE!

Sayın cumhurbaşkanına bir önceki yazımızda açık mektup göndermiştik bu tarihi dizilerde kolalı gazlı içeceklerin ve ahlaka mugayir kadınların hallerinin TRT ekranlarından kaldırılmasına millet olarak istemiştik değişen bir şey var mı?

Maalesef yok ama biz Allah için vazifemizi yaptık bu makaleyi de onun için yazıyoruz zaten ahirette elimizde bu belge olacak gerisini etkili ve yetkililer düşünsün!


Hocam derdi: Halka zulmetmek Hakka zulmetmektir!

Hocam derdi millete zulüm edenler yataklarında ecelleri ile ölemezler çekerek ölürler onu da hatırlatalım dedik!!!

Bir ahlaksızlık dezenformasyonu uygulanıp uygulanmadığına hiç dikkat ediyor muyuz... 

Hele TRT’nin 50. yıllını kutlandığı bir dönemde, acaba töremize, kültürümüze, örf adet ananelerimize, dilimize, sünnetullaha karşı birtakım ahlaka mugayir haram veya sağlığa zararlı birtakım şeylerin reklamı yapılıp, gavurun değirmenine su hatta mermi mi taşınıyor acaba; hiç dikkat ediyor muyuz!!!

Ömer’in adaleti diyorlar ya!!!

Hani “bir koyun çalınsa Bağdat’ta hesabını senden sorarım ya Ömer!” 

Acaba hakkınızı çalanlar, suyu bulandıranlar var mı? Helale haram karışıyor mu? Hiç dikkat ediyor muyuz hani “bir damla haram kuyuya düşse mundar olmuştur haramdır deyip kuyuyu kapatmak lazım” der inancımız!

Bizim de helal yaptığımız işlerin içinde acaba haramlar var mı?

Şöyle bir bakalım devletin içine… Bakanlıklar bu ülkenin milli değerlerine sahip çıkıyorlar mı? Anayasa ile kurulan kuruluşlar, başta Tabipler Birliği ve Sağlık Bakanlığı’nın bilim kurulları, yerleşik düzenin memurları, hani sayın cumhurbaşkanının da profesör doktor dediği adamlar ne yapıyor hiç bilen var mı? 

Eskimez metotlara, vatana, millete, bayrağa, devlete sahip çıkanlarla cumhuriyet tarihinde bile emsali görülmemiş maddi cezalar vererek tarihten silmek sindirmek istiyorlar hiç kulakları duymuyor mu bu etkili ve yetkililerin? 

“Vay o Ömer’in haline!”

Devletin başına, başkanına, başkomutanına, ordusuna, bayrağına, milli değerlerine... sahip çıkanlarına zulüm eden zalimlere hesap soruluyor mu?

Zalime merhamet ediyorsun Allah’ın en hoşlanmadığı bir şey “zalime merhamet etmek mazluma zulüm dur!” Mazlumlara; senin diline, dinine, törene, sana sahip çıktığı için zulüm ediliyor…  Senin kültürüne, medeniyetine, örf adetlerine, sahip çıkıldığı için senin Kur’an’ına sünnetine bunu tebliğ edildiği için, senin davana sahip çıkıldığı için mazlumlar zulüm görüyor!!!

 Zalimler uzakta değil senin Devleti Aliyenin içinde mi?

Bakanlar, müsteşarlar, genel müdürler, bilim kurulları, adalet dağıtıcıların ne yapıyor adaleti dağıtıyor mu bir bak bakalım şöyle bir çevrene… Kulak ver bir silkelen sana da ulaşamayan insanlar ne yapsın?

Osmanlı Dönemi asrın Kadı’sı bir gün mecliste birdenbire daralıyor kalbi sıkılıyor, dışarıya çıkıyor bir kadın ah vah ediyor; Kadı soruyor, “hanım niye bu ah vah ediyorsun zor durumdaysan git anlat derdini diyor kadıya...” kadın diyor, “kadı benim derdimi nerden duysun onun mühim işleri vardır” ve Kadı o an der ki, “ey büyük Allah’ım bu kadın ne dua etti ki koca kadıyı bunun ayağına gönderdi ...” 

Sen diyor yarın Kadıya git seni dinleyecek. Ertesi gün kadın bir bakıyor, karşısında dün karşılaştığı adam, “söyle hanım derdini” diyor ve bir sual soruyor, “Sen Allah’a ne dua ettin de koca kadıyı senin ayağına gönderdi” o da diyor k; “ben nerede bu Ömer’in adaleti dedim?” diyor… Öyle içten diyor ki Allah Kadıyı ayağına gönderebiliyor!..

Ömer’in adaletini bekliyoruz!

Evet sözün özü mazlumlara eziyet yapılıyor sahip çıkılmıyorsa, zalimler zulmüne devam ediyorsa “mazlumların sesine samimiyetine bakmak lazım”. İkincisi de diyor ya “layık olduğunuz şekilde idare olursunuz” iyi veya kötü bir şey söylemek istemiyorum. Biz Rabbimin takdiridir deriz Ve Allah’ın “Hiç düşünmez, tefekkür etmez, hiç akıl etmez misiniz” sözüyle bir kere daha düşünürüz. Zaten demiyor mu Efendimiz Sallallahu Taala Aleyhi Vesellem, “ümmetim ahir zamanda 73 fırka olacak içinden biri fırkayı naciye yani kurtulanlardan olacak.” Onun için herkesin düzelmesi değil o birin içine girmeyi Rabbim bizlere nasip etsin âmin âmin âmin…

Başımızda her seviyedeki vazife yapan Hazreti Ömerlere de Allah’ın kanununu tatbik etmeyi nasip eylesin. Böyle hizmet eden bütün makam sahiplerinin Rabbim yar ve yardımcıları olsun vesselam.

 İrtibat ve ihbar WhatsApp hattı; 

0 530 200 00 96 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23