• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Düşünen insanlar çağı!

03 Aralık 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Bu necip milletin sağlığı ve geleceği uçuruma sürükleniyor diye yıllardır bir yandan ilmimizin zekâtını paylaşıyoruz, bir yandan da üretiyoruz! Ne yazık ki, özellikle sağlıklı yaşam noktasında söylediklerimize tedbir alınmadı! Beden ve beyin fonksiyonları için hayati mineraller iyot, lityum, çinko, selenyumu alamayan insanlar, düşünüp akledemedi, yıllar içinde kimler kimler öldü?! %98’i ilâç bağımlısı ülke, son virajda da iğnelerle, testlerle bilinmez sonuna doğru yol aldı! 

 “BİSMİLLAH” DİYEREK, İNSANI 

ÖLDÜREN BROM’LU EKMEK YEDİ!!!

 İçinde ne olduğunu bilmediği ve dahi umursamadığı, temel gıda maddesi ekmekle zehirlendi! Hasta oldu! E 920 kılıyla pişen ekmeği görmedi, göremedi!? Görmesi için zaten yukarda saydığım, eser mineralleri, vitaminleri alıp DÜŞÜNEBİLMESİ gerek..!!?? Geçen zamanda da hiçbir şey değişmedi!

 Öğretilmiş çaresizlik!

Artık toplumda gıda ve sağlık alanı başta olmak üzere insanımızda öyle bir hâl oluştu ki, “Bunlar ne diyorsa tersini yapmak gerek!” denir oldu!

 Herkesin yeterince araştırıp bilim adamı olması mümkün değil. Ama araştırmadan da hiçbir şey hakkında kesin fikirli olunmaz. 80 öncesi; medyanın kısıtlı olduğu, cep telefonunun, bilgisayarın, internetin olmadığı, bilgiye ulaşımın zor olduğu günler çok başkaydı. Günde on kişinin yaralanıp öldürüldüğü, terörün hâkim olduğu günlerde hocalarımıza sorardık: “Hocam, biz doğruları nasıl öğreneceğiz..?” O günlerin iri gazetesini işaret eder ve derdi ki; “Evlâdım, bunlar ne diyorsa, ne yazıyorsa, tersini yapın. En azından emniyetli olursunuz. Doğru yolu daha kolay bulursunuz..!” Şimdilerde sahipleri değişti. Çünkü o sahipler, ülkenin kontrolünü elinde tutuyordu. Yani küresel sermayeydi..? Şimdi aynı duruma, maalesef hiçbir bilimsel veri ile doğrulanamayan ve karşıtları hiç dikkate alınmayan uygulamalarda da ben aynı şeyi düşünüyorum!

 TOPLUM ‘SÜRÜ PSİKOLOJİSİ’YLE 

DÜŞÜNEMEZ OLDU!.. 

 Toplum düşünemez ve akıl edemez hale geldi..? Allah’tan ve onun peygamberinden koptu şeytanın emrine girdi..? Onun dediklerini yiyor, içiyor, dinliyor, bakıyor, onun yolunda gidiyor, o ne derse onu yapıyor..? Gerçek bu! İyot, lityum, çinko, selenyum gibi eser mineralleri, vitaminleri alamayan, Nuh’un gemisinden çıkan gıdalarla beslenemeyen, beyin kodlarımızda olmayan gıdalar yiyen herkes şeytanın kontrolündedir!!! Şeytan, insanları dünyada da cehenneme ahrette zaten yanına almak için yaratılmış!!! Gelin bir empati yapalım acaba hayatımızda kime uyuyoruz??!!

 ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ!

 Enaniyet görülmesin ama bir çığır açtığımız “Sağlıklı Yaşam” metodlarıyla yaşayan 1.500.000 takipçimle mutlu, huzurlu, sağlıklı ‘denek olmadan’ kaliteli bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Rabbim, aynı şuuru hepimize nasip eylesin! Başımızdakilere de feraset lütfetsin. Zira, benim ödediğim vergilerle maaş alıp vatandaşına aba altından sopa gösteren, antidemokratik genelgelerle ‘kâr etmesi’ için oraya oturtulan kişiler var! Bunların ağzına bakan ve bakmayanlar var! Konuşulması gerekenleri konuşmayan gazeteci, moderatör, haber spikerleri var! Yazmayan gazeteler, tüm bu haksızlıklar karşısında susan, en tepeden aşağıya bu ülkenin insanlarını hiçe sayanlar var! 

Bu büyük güruhun, bundan sonra da “Yanıldık, aldatıldık…” deme şansları olur mu, olsa da fayda etmez millet kararını vermiştir!

Devletin başında olmak problemleri çözmek için vardır millet sizi oraya bu iş için getirmiştir bahane üretmek için değil!

 “Bir daha, seçilmişlere ve bu ülkenin cumhurbaşkanına, hükümetine müdahale olursa tankların önüne ineriz, göğsümüzü siper ederiz!” diye vatanperverlik yapmama rağmen; “Maranki silâhları gömdü!” yalanı ile 400.000 fake twit yazan paralel çeteler var. Bunlara inanan gâfil insanlar var! Şükür ki, üç beş dostumuz, içişleri eski bakanımız Murat Başeski gibi, devletin içindeki önemli dostlarımız, bilişim suçları ve tabii ki akil insanların arayıp destekleriyle ayaktayız!

Durmak yok hakkın hatırını söylemeye devam ediyoruz!

 BU YAŞIMIZA KADAR EĞİLMEDİK BÜKÜLMEDİK!

 Düşman hep önümüzdeydi, yenilmedik. Ama şimdi bizi arkadan hançerliyorlar! “Biz, Orta Asya’dan gelen atalarımıza yol gösteren ve bu toprakları vatan yapanız!!! Kendi işimizi kendimiz yaparız!” dedik. Durmak yok, yola devam. Ama bu yaşatılanları kaydediyoruz. Hesabını da yasalar ve hukuki düzeyde soracağız. Kalemimizle de soracağız! Bir de, ahrette iki elimiz yakalarında olacak!!! ‘Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır ve onlar hayvanlardan daha aşağıdır’ buyrulan Araf suresi baş tacıdır! Rabbim sen bizleri bu kâfirler ve içimizdeki gafiller sebebiyle helak eyleme âmin!

 Özellikle, insanların ilgi-bilgi düzeyinin değiştiği bu son iki yılki sahtekârlık sürecinde, dünya bilim adamlarının görüşlerini paylaştığımız ve köşelerimize taşıdığımız için, üye olduğumuz gruplardaki insanlar bile tedirgin olmaya başladı! “Yeter artık hocam. İğne olan, test olan veya bir şekilde hasta olanların hepten moralleri bozuldu! Doğruysa da söylemeyelim. Üstelik, sevdikleri liderler, hacılar, cübbeli cübbesiz hocalar, bu sürece destek verdi, iğnelere fetva verdi. Boş verelim…” diyen pek çok dostumuz var.

Benim kanaatim eleğin üstünde kalanlar kurtulacak! Kainat Şifahanesi ölüm ve ihtiyarlıktan başka her şeye devadır!

Corona başta olmak üzere bütün hastalıkların şifası %100 vardır ve bulunmuştur! Her şeye rağmen bizim vazifemiz tebliğ! Cenab-ı Rabbil alemin de adalet edecek! Bizler de kaderimizi yaşayacağız! Cennet ucuz değil! Cehennem dahil sonsuz değil her yere hem bu dünyada hem ahrette adam lazım! Vesselâm.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

muhalefet

evet sayın maranki size sonuna kadar katılıyorum bunlar sessiz sessiz en alttan başlayarak kadrolaşıyorlar vede cephe oluşturuyorlar gizli ve sinsin muhabbet propagandalarıyla yine mazlumlar kapıda

karışım profesörü

her derde deva karışımlar çağı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23