• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Darbeciler hâlâ içimizde mi?

29 Mayıs 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Tanzimatla başlayan, batının ilim ve fen terakkisine değil de afaki ve keyfi hayatına özenti ve garabeti, meşrutiyetlerle artmış ve nihayet ve 31 Mart 1909’da bir “İttihat ve Terakki” sürecine girilmiş! Tanzimat fermanı, Mseşrutiyetler ve nihayet 1. Cumhuriyet Milletin iradesiyle alkışlarla açılışı Kur’an’la kurulurken; bunu kabullenemeyen güruh ikinci meclisle Kur’an’ı ve duayı ortadan kaldırmış ilk on yıldan sonra süreç 1950‘lere kadar millet “yeter artık” diyerek yeni bir atılım daha yapmış Adnan Menderes’e bu hayatı ile ödettirilmiştir!!?

Şeytani akıl müdahale ediyor!!? 

1960, 71, 80 ve 28 Şubat 1997’nin rövanşı 15 Temmuz 2016’da tekrar milletimizin yeter artık” diyerek yılların hesabını sormuştur!!?

Son darbe hazırlığı mı?

Bugün aynı taktiklerle devam eden Şeytani aklın emrindeki güruh, devletin bütün kademelerini ve üniversiteleri işgâl etmiş, zaman zaman da Menderes’in idam sehpasındaki resmini göstermeye bile cüret ederek, “aba altından sopa göstererek” son hamle hazırlığını yapmaktadırlar!!

BUGÜN ÇOK DAHA BÜYÜK 

TEHLİKE ALTINDAYIZ!

1961’de Çamlıca köyümüzdeki ilkokul birinci sınıfta, rahmetli babamın gözyaşlarını hatırlıyorum! Annem demişti ki; “Evlâdım, bugün başbakan Menderes’i asmışlar, baban ondan ağlıyor..!” Bugüne kadar her sene hep o Son Havadis gazetesinde basılan aynı resmin servis edilerek, bir yerlere mesaj veriliyorsa tedbir alınmamış, tarihten ibret ve ders alınmamıştır! Bir kez daha uyarıyoruz,

Sayın Cumhurbaşkanından ve Hükümeti’nden milletin talebidir!!?

Milletin seçim iradesine rağmen; darbe sevdalısı ve özentiyle bu fikri hâlâ yaşatanların ve gizli faaliyet içinde bulunanların hukuk kuralları içinde Mahkemece tespitleri halinde;

1-Bütün devlet kadrolarından, 2-üniversitelerden (Akademisyenler ve öğrenciler.. vs)

3-emekli olmuş bütün işçi ve memurlar 4-basın yayın, medya başta olmak üzere darbe fikrini destekleyen ve bu olayların içinde bulunanlar her kurumdan ve birimden acilen uzaklaştırılması, Emekli maaşlarının, Sosyal yardımların, bursların, her türlü devlet desteğinin kesilerek vatandaşlıktan çıkarılması zorunludur!

Bununla ilgili olarak İspanya’da BAAS’çıların ve İngiltere’de IRA örgütünün bugün yok olma sebepleri Devlet tarafından alınan ciddi tedbirler sonundadır!!?

1-Adaletsizlikleri unutmak, yeni adaletsizlikleri doğurur! 2-Zalimleri affedip hesabını sormamak mazlumlara zulümdür!!?

3-Öz vatanında parya olmaktan kurtulmak istiyoruz.

4-Bize bu adaletsiz zalimlikleri ve zulümleri yapanlardan mutlaka hesap sorulmasını istiyoruz!

Merhum Menderes’e kumpas kurulmuştur!

Yassıada’da görev yapan muhafız subaylardan Mehmet Nuri Taşdelen anlatıyor:

“…Duruşmaları takip ederken bebek davası, köpek davası gibi incir kabuğunu doldurmayan şeylerin ortaya çıkarıldığını gördük, sükût-u hayale uğradık. Hep deniyordu ki ‘Şunu yaptı, bunu yaptı’, şu kadar milyar kaçırdılar, şu kadar çaldılar.. vs., sonra hiçbirinin aslı çıkmadı”..

TARİHİ GALİPLER DEĞİL 

GERÇEKLER YAZSIN!

Yassıada duruşmalarındaki savunmasında, iftiralara cevabını merhum Menderes’in ağzından dinleyelim:

“…bizi istinad ederek irad edilmiş tertipler vardır! Halbuki bizde böyle bir tertib hakikaten ve fiilen mevcud değildir. Türk hükümeti görevini yapmıştır.. vs” dese de..

 Sonunda söylenenlerin hepsi gerçekdışı yalan çıksa da dün Özal’ı nasıl yok ettilerse, Menderes’i öyle yok ettiler! Hukuk cinayeti işlediler!!?

Milletin vekalet verdiği devlet’in başındakiler ve başkomutan, her daim uyanık olmak durumundadır!

GİDİŞATINI BEKLEYENLERE DİKKAT!!!

15 Temmuz gecesi ve sonrasında, Türkiye’nin 80 öncesini bilen az insan olduğu için hep konuşan biz olduk! Televizyonlarda özel yayınlarla, Sayın Cumhurbaşkanım Kısıklı’daki evinin önünde 3 saatlik konuşmalarımızla, Esenler meydanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kastamonu, İnebolu ve pek çok il ve ilçelerde konferanslarımızla milletimiz ve devletimize sahip çıktık! 21. Yüzyıldaki Yaşanan Stratrajik Araştırmalar kitabımızla da tarihe kayıt düştük!

Günümüz Türkiyesinde yukarıda sayılan gizli kripto her düzenin adamı bürokratların eliyle “Adaletsiz uygulamalarla milli insanlara Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesinde gerçek “cumhurdan yana olanlar” sahte kriptolar tarafından bilerek ve maksatlı tahrik ve tazip görmektedir!!?

Devletin bekası için radikal kararlar almak zorunludur!!?

Olmazsa dün olduğu gibi “karar alamayanların baş’larının alınma tehlikesi” hâlâ aktif olarak dillendirilmektedir!!?

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

tımarlıkları koyacak yeri vardır herhalde devletin:

Alparslar Kuytulur diye biri var(mış); 'Emniyet benim kafamı bozmasın bak' demiş. Ne yabacan lan emniyete sen Alpaslar, merak ettim şimdi bak ben; kazığa mı odurdacan?

ATABEY

MUHTEREM AHMET HOCAM. REİS'İMİZ 15 TEMMUZ TECRÜBESİYLE BOŞ DURMUYORDUR. ANCAK ÖNLEMLERİN SERTLEŞMESİ YÖNÜNDEKİ GÖRÜŞLERİNİZE KATILIYORUM. SIRTLANLAR DARBE ÇIĞLIKLARI ATARKEN ARSLANLARIN KÜKREMESİ LAZIM. MUHTEMEL ALÇAK DARBE GİRİŞİMİNDE, 15 TEMMUZ'DA KIBRIS RUM KESİMİNDE HAZIRLANAN ANCAK GELEMEYEN İNGİLİZ KAFİRİ VE DİĞERLERİ BU SEFER İŞE KARIŞABİLİR. EMEKLİ KURMAY ALBAY MUSTAFA ÖNSEL'İN ÖN GÖRÜLERİ GERÇEKLEŞEBİLİR ALLAH CC KORUSUN. İSTANBUL'UMUZUN FETİH YILDÖNÜMÜ KUTLU VE CUMAMIZ HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH U TEALA. AMİN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23