• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Corona’nın birinci yılı ve gerçekler!!?

12 Mart 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Corona salgını üzerimizden geçeli “Bir yıl” oldu.!!?

2020 yılında Devlet İstatistik Enstitüsünün raporlarına göre;

Ölümler nedenlerine göre incelendiğinde, 2019 yılında yüzde 36,8 ile kalp, dolaşım sistemi hastalıkları ilk sırada yer aldı. Bu ölüm nedenini yüzde 18,4 ile iyi ve kötü huylu tümörler yani kanser hastalıkları ölümleri, yüzde 12,9 ile solunum sistemi hastalıkları izledi. Türkiye’de yine DİE, 2019 ile 2020 arasında ölüm oranı artışını yüzde 2.2 olarak açıkladı!!?

Yine DİE rakamlarına göre alttan da, üstten de, yandan da toplasanız 2019 yılına göre 2020 yılında yüzde 2.2 oranında artış olmuş!!?

Rakamlar yalan söylemez!

Yine toplama çıkarma bilen Anadolu insanının da anlayacağı şekilde Türk Milletinin nasıl aldatıldığını açıklıyorum!!?

Ortalama her gün de DİE rakamlarına göre; ortalama günde solunum yolu hastalıklarından (Bu yıl Corona) 45 ile 75 kişi arası ölümler, siz ne kadar tedbir alırsanız alın maskenizi, mesafemizi, temizliğimizi, aşımızı da vursanız bu ölümler mutlaka gerçekleşecektir bu “hayatın gerçeğidir”!!?

Cumhuriyeti kurulalı 205’e yakın üniversitemiz yüzlerce devlet kurumlarına bağlı araştırma enstitülerimiz 1.500.000’a yakın akademisyenimizin Türkiye’de kelin başına bir merhem ve bir ağrı kesici veya Türkiye barkoduyla dünyaya ilan ettiği sağlıklı yaşama katkı yapacak uzun ömürlülüğü gerçekleştirecek hiçbir tedbir almadığı gibi bütün zararlara bilimsel raporlarıyla suskun kalarak veya onaylayarak geçit vermiş hiçbir ürün ve icat ve keşif ve eser bulunamamıştır!!?

Bu salgın döneminde de Dünya Sağlık Örgütünün emirlerine harfiyen uyan, kurallarıyla “demokratik haklarımızı dahi müdahale eden sistemli uygulamalarla” dünyada ve Türkiye’de pek çok kişinin hastalandırılmasına ve geleceklerinin sağlıklarının çok daha kötü ve ölüm oranlarının, gıdaların bozulması kimyasal ilaçların kifayetsiz kalması ve yapılan uygulamaların eksikliği sebebiyle kronik hastalıklar artmıştır!!?

Bu da ölüm oranlarının gelecekte artışlarına sebep olacaktır!!?

Habitatımız, floramız, faunamız dünyamızın doğal kaynakları bilerek maksatlı gizli bir el tarafından bozulmuştur!!?

Küresel sermaye şirketleri ürettikleri sistematik planlarla dünya insanlığının iyileştirilmesini değil, hastalandırılması hedef almış ve hedeflerine de ulaşmışlardır!!

Bir yıl sonunda gelinen noktada dünyanın batılı uygar gelişmiş demokratik ülkeleri Almanya, Hollanda, Fransa, İspanya ve Amerika’da gerçeği görüp, farkındalığı olanlar bilim adamı olarak ferdi olarak tepkilerini koydukları gibi gönüllü teşekküller de, şeytan aklının dünyayı yok etme projesi doğurganlığı azaltıp dünya nüfusunu azaltarak kendilerine köle hizmet edecek bir toplum oluşturma planlarına karşı direnç göstererek insanlık vazifelerini yapmışlardır!!

Türkiye’de durum daha facia bir hal almış durumdayken maalesef Türkiye’de dünya bilim buluş adamlarının yüzde doksanının Türk ve İslam bilim adamları olduğu halde son iki yüzyılda öz vatanında parya olan oğuz nesli bilerek geri bıraktırılmıştır!!?

Türk ve Müslüman ahali gerçek ilahi metotlardan uzaklaştırılan halk, çeşitli arayışlara girerek yeni din ve inanç anlayışlarının elinde oyuncak yapılmıştır!!?

İnsanlar gerçek İslamiyet’ten uzaklaşmış, taklidi ve dalalet içinde azgınlık ve sapkınlıklarla mutsuz umutsuz hastalıklı ruh ve beden sağlığı bozulmuş olarak bugünlere getirilmiştir!!?

Burada en büyük faktör dünyayı idare eden şeytan aklının Türkiye’deki uzantıları olan küresel şirketlerin kontrolündeki medyanın satın aldığı bilim adamı, gazeteci veya iş adamı kisvesi diğer kripto köleleri tarafından yaptırılmaktadır ve uygulattırılmaktadır!!?!

Türkiye’deki cumhuriyetle birlikte kurulan Anadolu insanlığının faydasına olmayan pek çok kanun vardır!

Sağlık, gıda, çevre ve yeni siber teknoloji alanında emülgatörler, katkı maddeleri, ekmek, tuz, şeker üretimi gibi esas ana gıdalarda uygulanan ihanetlerle insanımız yok edilmektedir!!?

A4 kağıdı vermekten öteye gitmeyen 5000 yıllık Türk kitabı, 1500 yıllık İslam tıbbi reddedilerek;

Hans’ın, Johnny’nin, Thomas’ın kitaplarından öğretilen insanlığa hiçbir faydası olmayan bilgilerle ve en önemlisi de sekülerist bilim dedikleri yani kanıta dayalı yani Allah’sız, kitapsız, Muhammet’siz, mistik inançlardan soyutlanmış ve bunları reddeden bir birimle ülkemizin geldiği nokta cumhuriyet tarihinin insanlık adına en karanlık ve dip noktasıdır!

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, soru işaretleri ile kuşatılmış corona salgını ile ilgili bu bir yılı değerlendirirken, bu istatistik rakamlarını da dikkate alması, 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz ve insanımızın ve çocuklarımızın geleceği açısından çok önemli bir gerçeği ortaya koyacaktır!! Vesselam.

WhatsApp ihbar hattı: 0 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Bu salgını yok sayamayız ancak şu var gıda terörüne son vermeden hastalıklardan kurtulmak mümkün değil ( ecel hariç ) . Mutlaka boyalı sahte şekerli yapay gıdalardan uzak durmalıyız . Tere yağı bile sahte .

İzmirli

Sevgili hocam, makaleniz her zamanki gibi isabetli ve çarpıcı.. teşekkür.Fakat sevgili peygamberimizin adı Muhammed olmalı,hamd kökünden diye biliyorum. Hamt diye bir fiil yok.Selâmlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23