• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Bayram havasında bir gelecek bekliyoruz!!!

22 Mayıs 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Yaklaşık 20 yıldır binlerce konferans, canlı yayın, kitap ve inovatif ürün ve hizmetlerle aziz milletimizin hizmetinde olup, daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat için farkındalık oluşturmak için yazdık!

“En hayırlınız, insanlara en faydalı olanınızdır!

“En faydalı” ve konuşulmayanları, hayata başka pencerelerden bakabilmeyi göstermek adına 17 yıl evvel Yaşam Enerjisi eserimizde bakın neler yazmışız!

“Türkiye’de son yıllarda “Nereden geldik, insan olarak neden, niçin, neye göre yaratıldık ve nereye gideceğiz, dünyanın ötesi var mı?” sorularını aklından bile geçirmeyen, taklitten öteye gitmeyen hayat anlayışı ve tarzları ile insanları ve ruh hallerini düşününce insanlık adına “sağlıklı bir yaşam” için 10 yıl aralıksız çok büyük maddî ve manevî fedakârlıklarla eski SSCB’nin zorlu ve risk taşıyan tehlikeli ortamlarında uzun bilimsel pek çok sahada yaptığım araştırmalar sonucu ortaya çıkarılabilen çalışmalarımızı ihata eden bu eserimizi, günümüz lisanıyla anlaşılacak seviyeye getirme yolunu seçerek yayınlamaya ve dünya insanlığı ile paylaşmaya karar verdik.

Kozmik Bilim akıl sahiplerine hitap ediyor!

Yani aklını kullanan ve düşünenlere hitap ediyor. Kozmik bilimi sekülerist anlayıştaki bilim adamı ve inançsızlara hatta taklid-i iman sahiplerine anlatmanın zorluğu yanında Peygamber (sav)’in “Bana verilen ilmin yarısını size anlattım duyurdum. Diğer yarısını anlatsaydım-duyursaydım sizler bunu anlatanın boğazını veya başını keser, tekfir ederdiniz.”!!?

Uyarıları gereği biz de bu kitapta bu tedbiri elden bırakmamaya ve dikkatli olmaya çalıştık.

“Hayırlı ve faydalı işlerin muzır manileri çoktur” hükmünce yine de yazılabilecekleri yazmaya çalışarak sizlere yeni ufuklar açmayı, farkındalık oluşturmayı ve bunu paylaşmayı bir vazife bildik. Arının bal, ineğin süt, elma ağacının elma vererek vazifesini yaptığı dünyamızda “günümüz insanının da” artık sadece beş duyusuyla hareket eden bir mahlûk değil de ona verilen unvana layık olarak “en şerefli yaratık” olabilmenin sırrına ermeli ve farklı bir şeyler yapıp, farklı boyutlarda üretken, verimli ve “insanlığa fayda nazariyesi olan bir seviyeye” gelmelidir diye düşünüyorum!

Geleceği görüyor ve hissediyorum ki; “Çalışmalarımızın neticesi 5-15 sene içinde toplumlar olmasa da! Farkındalığı insanlar gayretimiz seviyesinde ülkemizde de oluşacaktır.” Kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi-kozmik mesaj.

 Çok şükür çalışmamızın sonucunu bize bağlı farkındalığı insanlarımızla sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde yaşıyoruz!!?

KOZMİK BİLİM-BİLİNÇLE ‘DÜŞÜNCE’ 

MERKEZLİ HAYAT!

“Hiç düşünmez, akletmez misiniz?!” diyor ayet-i kerime. Özellikle bugün artık duvara vurmuş bu seküler eğitim ve kısır yaşam döngüsünden, üçüncü boyuttan çıkıp dördüncü, beşinci, altıncı ve daha üst boyutlara ‘kozmik bilince’ erişilmesi lâzım! 2023-2053-2073 hedefinde olanları özgürlüğe kavuşturacak bir yol haritası ve Kızıl Elma şuuru lâzım!

Denizde dumanı görülen geminin varlığı gibi..! Bizi hedefe ulaştıracak hamle, sezgi ve yoğunlaşma, yani aklın yüksek boyutlarıyla hissetme ve algıyla mümkün olabilecektir! Bu yolculuk bizi hedefimize çok kısa yollarla ve hasarsız!!! Ulaştıracaktır!

IŞIĞI YAKALAYABİLENLER KURTULACAK!

Kisralar, Nemrutlar, kendini ilah gibi tasavvur edenler tarihin karanlığında yok olup gitmiştir!

Bugün de insanlığa binbir eziyet içinde yaşatılan, doğru diye ‘dayatılan’ları, çarpıklıkları yok edecek gerçek bir üst ‘safiyane akılla’ bayram havasında ak ve aydınlık geleceği ve günleri göreceğimize inancımız tamdır!

‘Eşek ölür semeri kalır!, insan ölür eseri kalır..!’

Bugün mezarlıklar dünyasında pek çok benim diyen, makam sahibi olan;

Bugünse adı şanı unutulmuş kıyamet günü vereceği zerre kadar hayrın ve şerrin hesabını yapan mevtalarla doludur!

Kur’an ve sünnetin, yüksek boyutlu öğreticilerin nuruyla ahirette bizleri kurtaracak eserleri, günümüz insanının ve asrın idrakine göre konuşup, anlatıp, üretip, kozmik ve sağlıklı yaşam merkezlerimizdeki yüksek teknolojili bio rezonans-frekans tıbbi ve çok gelişmiş uygulamalarımızla insanlığa hizmet noktasına “Ölümden başka her derdin devası vardır” Peygamber (s.a.v) müjdesini başarmanın gururuyla!

Kızılelma hedefimize doğru Allah’ın yardımıyla durmak yok yola devam diyoruz!!!

Not: Sayın İçişleri Bakanımıza! Anadolu’da köylünün, çiftçinin, üreticinin, çalışanların bakanlığımızın ilgili birimleri valilik, kaymakamlık ve genel ve mahalli idareler tarafından Corona tedbirleri gerekçesiyle engellendiği yönünde çoklu mesajı almaktayız!!?

Hayatın normale dönmesi için çalışanın ve üreticinin desteklenmesi zorunludur!

İlgili makamları yazılı uyarmak yerine, bakanlığın halka yönelik basın açıklaması gereklidir!!?

Bütün okuyucularımızın, Türk İslam âleminin Ramazan Bayramı “karanlıkların aydınlanmasına vesile olsun” diyor ve tebrik ediyoruz!

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yazar çizer takımına bak,

Neydi o, halil kanat mıydı; verin kalemi, yazsın o da, tam olsun..

Arif Aşan

Kozmik bilim diye bir şey yok, bu sadece sizin kuruntunuz. Aklınıza gelen her vesvese nereden bilim oluyor, kime faydası olmuş kozmik safsataların? Bilimsel ve dinsel hiçbir temeli yok bu sabuklamaların. Kendi ifadenizle adamın biri size 'zırdeli' demiş. Meğerse o hikmet ehliymiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23