• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Ayasofya açılıyor! Şeytan ‘sağ’dan vuruyor! -2-

24 Temmuz 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

70 yıldır, ‘sağ’ denen, güya halka yakın, inanç ve kültür yapımızı koruyacak iktidarların icraatlarını görünce, onların dinini yaşarken;

“Hayatları dinimiz gibi!” diyen Akif’i haklı çıkaran batılı Avrupalı İslami örnekler önümüze çıkıyor!

Kâfir uyandı!

Müslüman uyutuyor!

ABD Başkanı Trump, havayı, suyu, toprağı kirleten Bayer’e milyarlarca dolar ceza verip, salgını da önleyemeyen Dünya Sağlık Örgütü’yle olan bağını kopardı! Hatta 5G ve aşı çalışmalarında, halkının emniyeti olmadığını görüp yasakladı! Trump’ın kovduğu Dünya Sağlık Örgütü’nün merkezini, dünyanın kalbi İstanbul’umuza taşıyoruz!?

Tam da bağımsızlığımızı Ayasofya ile kazandık derken!!?

Üstelik dünyada tek olan şubeler, bizde iki taneyken!! Bunları kuranların, bu kararı alanları destekleyenlerin, onaylayanlara sebep olanların, hatta bunun karşısında susup evet doğrudur diyenlerin, destekleyenlerin dünyayı bu hale sokan şeytanın aklına hizmet eden bugüne kadar faydalı insanlık için hiçbir çalışması olmayan bu merkezleriyle bir akrabalık ve soydaşlık taşıdığını düşünüyorum!

Kuvvetli deliller de elimizde yok değil!!?

HER DEVRİN İKTİDARI MÜSLÜMANLAR!!?

MUKTEDİRLERİ GİZLİ KRİPTOLAR

Avrupa’nın % 2’ye düşürüp, Amerika’nın yasakladığı mısır şurubunu ‘eleştirmeyi dahi yasaklayan’ yasaları çıkarmaya hükümetimizi, buna kim zorluyor?! Bu gizli anlaşmaları kim yaptı veya yaptırttı!!?

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN 

DİLSİZ ŞEYTANDIR!

TÜSİAD, MÜSİAD, ASKON, TUSKON, İKV, bölgesel, meslek ve ihracatçı birlikleri gibi pek çok ulusal ve uluslararası sanayi ve ticaret birliklerine “Sağlıklı Düşün, Beslen ve Yaşa” konulu konferanslar verdim. Ne ilginçtir ki, yurt içi-dışı 2500 konferansımın “en ilgisiz” kitlesi, buradakiler oldu!? Halk, cemiyetler, dernekler, belediyeler, eğitim kurumlarındaki konferanslarımda çok büyük iltifat ve alkış görmeme rağmen; bilhassa sanayici, iş adamları ve üniversitelerde yaptığım konferanslarda, “talebeler hariç” ilgiyle izleyip meraklananını hiç görmedim?

Köylü Mehmet ağa daha duyarlı!!?

200 sanayicimize ve işadamımıza verdiğim görüntülü, sinevizyonlu, belgeli hayatımızı karartan başta gıdalar ve kimyasallar ve ilaç sanayi ve arkasındakiler ve destekleyenler konulu bir konferansın akabinde, yine sessizlik hakimdi!!?

Hatta konferansı izleyip arkasından suç duyurusu yapan “x oda başkanı profesörler” de bir elin parmaklarından çoktur!!?

Ülkelerine ihanet edenler! Yapılan araştırmalar göstermiş ki ülkelerine ihanet edenler hep “beyaz yakalılar yani okumuşlar” olmuş!

O gece istihareye yattım. İçimden bir ses dedi ki; “Ya hu, sen bunlara diyorsun ki ‘mısır şurubu, margarin, hazır gıda yeme, rafine ürün kullanma, kimyasallardan uzak dur!’ Peki, bunlar kim biliyor musun? Cumhuriyetle birlikte kurdurulan düzenin devamcıları! Bilhassa son 20 yılda baskıları arttıranlar! Aynı partide, platformda, cemaatte, cemiyette, camide, secdede olduğun kişiler!!? Bunlar her devrin adamları kılıktan kılığa girerler bugün de aynı oyun devam ediyor..?” Birden uyandım ve düşündüm hakikaten konferansta bulunanların hepsi yıllardır “bizim dediğimiz” arkadaşlar!!?

Meğer bizleri zehirleyen hainler içimizdeymiş!!?

Yani 70 yıldır Sol darbeler yanında! Gerçekte bize sağdan da vuruyorlar!!!

“Reptilianlar, şeytanlar içimizde! Kuyruklu sürüngen ve sömürgenlerin, kuyruklu yalanlarıyla insan suretindekilerle yok ediliyoruz!”

Bir gün, bütün bu üretici sahiplerini listeledim! Gördüm ki insan neslini, havayı, toprağı, suyu bozan tohumlar, sentetik gübre ve kimyasallar, hazır gıdalardaki emülgatörler gibi zararlı binlerce maddeyi üretenler, en yakınlarımızmış! Onun için, alkışlamazlarmış! Onun için, bıyık altından gülerlermiş! Onun için, televizyonlara çıkamıyormuşuz! Bir daha konferans yaptırmazlarmış!

Ekmeğe bile, haram ve şüpheli 17 madde ekleyen, hormonlu tavukları yediren, zehirli temizleme maddelerini tükettiren, zirai ilaçları, gübreleri, yemleri kullandıran alan, satan ve en sonunda da tüketenler yani kurşunu kendine sıkanlar Hacı Abdullahlar, Hoca Süleymanlar, x cemaatleri, y tarikatları, z Müslümanları...Ve tabii ki sözde milliyetçiler. . vs!

Yarabbi sen Müslümanlara hakikati görebilecek feraset nasip eyle!!? Amin.

Ya Rabbi!

AYASOFYA’nın açılışıyla beraber şifrelerin çözülüp! Karabüyünün son bulup, tılsımların açılmasına ve rahmetin tekrar tecellisi ile Müslümanların şeytan aklıyla üzerine serpilen ölü toprağından kurtulup silkelenerek şuurlanmasına vesile eyle.. Âmin!

Sen, bizleri ve yöneticilerimizi bütün bu haksızlıklar karşısında “Görmedim! Duymadım! İşitmedim!” diyen, üç maymunu oynayan gafillerden eyleme!

Onları ıslah eyle! Olmazlarsa Kahhar isminle onları sana havale ediyoruz!

 “Ya Rabbi, sen içimizdeki beyinsizler yüzünden de bizi helâk etme!”

Amin!

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Amin Amin Amin

Mardinli

Sayın ahmet hocam dilinize yüreğinize sağlık.Hocam gerçekten iç hayinler dış düşmanlardan daha tehlikelidir.Zaten iç hayinler olmassa dış düşmanlar hiç bir şey yapamaz.Bu küfür güçlerinde insanın kiymeti yoktur.Hele bunlar kâfirdirler iç hayinlere ne oluyor bunların arklarına koşuyor hiç akılları yokmu.Belki dünyada bu hiyanetleri onlara kala bilir ama ahirette nasıl cevab verecekler merak konusudur.Hocam bu konuda elinizde geleni yapıyorsunuz Allah razı olsun.Ama maalesef yetkililer dinlemiyorlar daha doğrusu küfür güçlerin oyununa boşa çıkarmak için bir tedbir bir hareket yoktur.Nasıl ki istanbul sözleşmesi bir şekilde millet meclisinde geçirdiler se gıda sağlık konusuda küfür güçlerin istedikleri olacak.Nasıl milli eğitim bakanlığı dış güçlerin güdümündedir.İşlemiş olduğun konuda aynidir .Bende duanızı katılıyorum amin selam ve dua ile hayırlı cumalar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23