• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Ateşe su taşıyalım da Çanakkale geçilmesin!..

19 Mart 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Yıl 1915. Ne gariptir ki, Çanakkale Cephesi’nde Türk komutanın başında Alman şansölyesi var!?

100 yıl sonra  Günümüzde?.. Ordumuz, istihbaratımız yıllarca halis muhlis Anadolu evlâdları tarafından değil de dün olduğu gibi bugün de yabancı güçler, başta İsrail ve CIA yetkililerince idare ediliyorsa Çanakkale bize ders olmalı!!

Ordumuz gibi silahlarımız da, tüm mücadele araçlarımız da yerli ve milli olacak, bu necip milletin torunları önce Misak-ı Millî sınırları, sonra da mazlum milletlere kucak açmaya devam edecek inşallah!..

Bir Sosyal Psikoloji doktoru olarak kritik bir hususa dikkat çekiyorum. Abdülhamit Han, 1888’de Almanlarla yaptığı ittifakla Alman toplarını boğaz girişine yerleştirterek, aziz milletimizi 30 yıl sonra gelecek savaştaki daha büyük katliam ve kayıplardan koruma feraseti gösterdi! Çanakkale’de yeniden dirilişe geçilip Abdülhamit Han’ın reform hareketleriyle üniversite ve mektepler açıldı, fakat Tıbbiye talebeleri dâhil yaklaşık 300.000 şehit verildi! 

Peki, adına şarkılar yazılan 15’likler dâhil şehitlerimizin ardından Anadolu kimlere kaldı?! Adı sonradan “Ahmet, Mehmet, Süleyman” olan, İspanya’da kesilmekten kurtarıp Osmanlı tebaası yaptığımız, başta Yunanistan sahilleri, Çanakkale, İzmir, Muğla gibi bölgelere yerleştirilen Yahudilerin(!!!) yeni kurulacak Türkiye’de ilim ve bilim ehli, sanatkâr, zanaatkâr, vatan, millet, bayrak, devlet, mukaddesat sevdalısı “yetişmiş insanlar” şehit olurken; askere alınmayan Ermeni, Rum ve diğer azınlıklarla, eşkıya, dönme, devşirme, vatan hainleri ile işbirliği yapan ve dışarıdan belli bir program dâhilinde Türkiye’ye getirilenler kendi düzenlerini ve ilk cumhuriyeti kalan insanlarla kuruldu!

Kalan insanlara da tahammül edemeyen içimizdeki hainler emellerine ulaşmak için ikinci cumhuriyeti kurarak Çanakkale’de yapamadıklarını günümüze kadar iktidara getirdikleri maşalarıyla hayata geçirdiler!

 Engel olan rahmetli Menderes, Özal, Yazıcıoğlu.. Gibi gibi pek çok siyaset ve bilim adamında yok ederek bugünlere kadar geldiler!

CUMHURİYET NEYE VE KİME 

HİZMET İÇİN KURULDU?

Birinci cumhuriyetle yorgun Osmanlı’nın gürbüz çocuğu geleceğe dair umutlarımızı yeşertirken, kalkınma hamlelerini hazmedemeyen şeytani güçler ve maşaları sistemi kademeli olarak yıkarak Büyük Türkiye hedefini saptırdı! Binlerce yıldır İla-i Kelimetullah gayesiyle yaşayan toplumun maddi ve manevi şahlanışı inkıtalara uğratıldı. Selçuklu ve Osmanlı’ya ait ne varsa talan edildi. Binlerce cami, medrese, mektep, han, kervansaray, maksadı dışında Allah’ın gadabını celbedecek ihanetle kullanılıp, yakıldı ve yıkıldı. Doktora tezimdeki “Balkan Mezalimi” kitabımda belgelediğim üzere, kaybedilen Balkanlar’daki bütün camilerin yıkılması, medreselerin bar, pavyon ve sinemaya çevrilmesiyle, 45’lerde 10 yıl süren bir açlık ‘Fetret’ dönemi yaşanmıştır!!! Giyim kuşam gibi inkılâpların yanlış değerlendirilip, Anadolu insanı asıl mecralardaki terakkiden uzak bırakılarak 10 yıl atların yediği arpanın pislikler içinden ayıklanıp açlıklarını gidereceği bir döneme mahkûm edildi!..

TARİHİNİ BİLEN, KENDİNİ BİLİR!

Çanakkale İnebolu Kabristanı’ndaki büyük dedem Hüseyin Çelebi ve yine büyük dedem Hasan Marangoz = Maranki’nin İstiklâl madalyasıyla taltif edilmesi de bizim için büyük bir şereftir! Fakat bugün şehitlerimizin kemikleri sızlıyor! Yeni 100 yıllık plânlarının ilk hamlesini vurmak istedikleri 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Türkiye’nin bu olumsuz gidişatına dur diyerek, “Cumhur İttifakı”na olan desteğimizi yeniliyor; “Şer İttifakı”na en elzem tedbirlerin alınması gerektiğini vurguluyorum! 

63 yılda görüp yaşadığımız “Öz vatanında parya!..”lık ve yapılan zalimliklerin esaretiyle dökülen kanımızı “Kızılcık şurubu içtik!” diye izâh ediyoruz!.. Gâvur hep plân yapıyor. Tam bir atılım yapılacak bir savaş, darbe, ihtilâl vs.. Yol kesme rutine binmiş!!! Bazen de “paralel yapılar”ın anlaşmazlıklarıyla ifşa olan kırılmalar ve bölünmeler, memleketimizi hep 10 yıl geri atmıştır! 

Çanakkale’nin geçilmezliği cumhur ittifakının başarısı sonrasında 31 Mart 2019’tan sonra bu 100 yıllık düzen devam ederse, bunların karşısında ilk duran, ilk yazan, ilk çizen, ilk konuşan, dün olduğu gibi bugün de, yarın da bizler olacağız!!!

31 MART’I SABOTELER DEVAM MI 

EDİYOR?!

Bu arada, bürokraside yaşatılan soğan, sarımsak ve gıda spekülatörlerinden sonra sevilen insanlara yerleşik düzenin bürokratlarınca yapılan cezai müeyyide uygulamaları yanında; Kültür Bakanlığında Mehmet Akif ile ilgili bir tiyatro hazırlanıp, bir infiâl yaratılmak isteniyor diye bir duyum aldık, Çanakkale’nin yıldönümünde..?!

ÇANAKKALE GEÇİLDİ!!!

Churchill in bütün plânları bugün uygulandı; Ahmet, Mehmet, Hüseyin, Mesut, Süleyman, Bülent’lerin eliyle hem de!!! Winstone Churchill diyor ki: “Biz Çanakkale ile bütün Türklerin goncalarını yok ettik; artık gül veremeyecekler!..” Yeter artık, ibretle titreyip aslımıza dönelim, gülleri yeşertelim.

ÇANAKKALE GEÇİLSEYDİ BUNDAN

FARKLI OLUR MUYDU?

Demek istemiyoruz ama görünen köy de kılavuz istemez! Yeni neslin Çanakkale’den de, bugün Çanakkale’nin geçildiğinden de haberi yok! Uyurgezer hâlde, sağlıksız bir hayatla ve beyin kodları mühürlenmiş, okuduğu ders kitaplarıyla da nereye ve neye hizmet ettiğini bilemeyen, şuursuz bir şekilde yaşayıp, rüzgârın önündeki yaprak gibi gideceği yeri dahi bilemeyen boş mezar arayan insanlar gibi sonlarını beklemektedir!!!

Her şeye rağmen 31 Mart seçimleri dünya insanlığı, mazlum milletlerin ve de necip Anadolu insanına umut ve umutsuzluk yönünden Çanakkale’nin geçilmez olduğunun da göstergesi olacaktır!

Vatan, millet, bayrak, devlet ve mukaddesat uğruna mücadele veren şehitlerimizin ve bütün ölmüşlerimizin ruhları şad olsun!

WhatsApp İhbar Hattı: 0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23