• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Âlimin ölümü, âlemin ölümü gibidir..?

20 Kasım 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Işığıyla toplumları aydınlatması gereken bilim adamları; haksızlık ve bu olanlar karşısında susan bilimin sessizliği ve sekülerizm garabetiyle, çözümsüzlük girdaplarında artan bir ivmeyle insanlık yok olmaya devam ediyor!?

ANADOLU’NUN İŞLEYEN ÇARKINA 

ÇOMAK SOKAN Z-ÂLİMLER!!??

Yüzyıllardır Cenab-ı Allah’ın yarattığı hava, su ve toprağımızı işleyerek yaptığımız doğal üretimlerle birbirimize yeterken, Cumhuriyet tarihinde Anadolu hayvancılığının yok edilmesi, tereyağı yerine margarin ve süt tozu getirilmesi, maliyetsiz ve besleyici kara ekmek yerine, katkılı, emülgatörlü şeytanın emrine uyarak “tahılı değiştirip, nesillerimizi bozan” bilim adamlarının onayı ile beyaz posalı çörek ürettirildi!

Margarin ve süt tozu Anadolu’nun ücra bir köşesi olan dağ köyümüze ulaştığında ilkokul birinci sınıftaydım! 

Amerika’da siyahilerin ve Meksikalıların doğum kontrolü için üretilen gazlı içecekler ve hayatımızı karartan enerji içecekleri ile İstanbul’da ilkokulda tanıştım!

Verim arttırma, dayanıklılık mazeretleriyle, yüzlerce katkı maddesini binlerce gıdaya katıp, televizyon reklamlarının beyin kontrolüyle halka neslimizi yok eden, emülgatörler, katkı maddeleri, Çin tuzu, florürlü macunlar, geni değiştirilmiş tohumlar ve bunlardan yapılmış kabuğu, kepeği, ruşeymi ...alınmış katkılı ekmekleri yine maalesef İstanbul’daki hayatımızda dün yedik bugün de yemeye devam ediyoruz!

Şeker fabrikaları ve şeker ekimi engellenip, başta Gemlik Orhangazi zeytin havzası pek çok verimli. 

Çukurova’da narenciye bahçelerine, Kozaklı’da tarım alanlarına alım garantili mısır şurubu ekildi! Başta milletvekilleri, komisyonlar, bilim adamları, gazeteciler yine haber yapmadı! Ve yine sustular!!?

Gıdalara eklenen, % 60’ı şüpheli ve zararlı 1500 emülgatörün hem sağlık yanı, hem de helallik ve haramlığı noktasında Diyanet de ilahiyat camiası da sessiz kaldı!

Güzel Kur’an okuma yarışmalarından, kıraatlardan ve manasını öğretmedikleri dini kelâmdan fırsat bulup ta, sosyal hayatın dertlerine bir türlü çözüm sunamadılar! Konuşması gereken fetva eminleri bilim adamları da konuşmadılar!

TOPRAĞIMIZ KİRLETİLDİ!

Daha çok verim almak için hayvan gübresi yerine şeker-nitrat ve daha pek çok sentetik gübrelerle toprağımız yok edildi! Yine etik kurullar, bilim kurulları, profesör, doktor unvanlı bilim adamlarının onayı alınarak meclisten geçirilerek sentetik yabancı ot ve böcek öldürücülerle topraklarımız geri dönüşü çok zor şekilde tahrip edildi!

Bedenin en büyük ihtiyacı kristal kaya tuzlarının 84 mineralinin rafine edilip 83’ünün atılması, yine bilim adamlarının eliyle oldu! Bu ülkede sağlığımızı ve ruh yapımızı bozan bütün olumsuzluklar maalesef bilim adamlarının bilirkişi unvanlıların ve bilim kurullarının eliyle ve bunu onaylayan yöneticilerin ve meclisten bu yasaları getiren milletvekillerinin eliyle oldu fakat hiçbir televizyonda haber olmadı!!?

Bütün yapılan bu haksızlıklar karşısında görmedim, duymadım, işitmedim mantığıyla üç maymunu oynayarak hep sustular, sustular, sustular? 

“Haksızlık karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır” hükmü gereği;

Konuşması gereken âlimler hak sözü söyleyip konuşmadıkça..? Âlemin ölümü hızla devam edecektir!

Koca yürekli sağlık bakanımızın çalışmalarını tebrik ediyoruz.

 Maske, mesafe temizliği güvenilirliği kanıtlanmış milli aşıyı da destekliyoruz!

Fakat “Hayat eve sığar, evde kal Türkiye!” mesajlarının doğru anlaşılmasını sağlamak gerek! “18 yaş altı çalışmayanların ve emeklilerin dinlenmesi ve emniyeti için… İncitici olmayan söz ve kelimelerle vurgu yapılıp moral motivasyonları desteklenmelidir! 

Tedarik zincirindeki; üretici, çiftçi, köylü, işçi üretmeye ve ülkesine katma değer sunmaya devam etmelidir!” diyerek bir kere daha uyarıyorum!

80 öncesinin bize bu günleri hatırlatan kaoslu! At izi it izine karışmış! Karanlık yıllarında hocalarımız derdi ki:

“Evlâdım, hiçbir şey bilmiyorsan, ülkeyi bu hale getirip haksızlık karşısında susan başta bilim adamları ve siyasetçiler ne diyorsa tersini düşün, tersini yap! Daha başarılı olursun, daha korunaklı olursun, dinini imanını vatanını milletini daha fazla korursun!”

“Kulları içinde Allah’tan hakkıyla korkan ancak alimlerdir.

Gerçek âlim giderse, ilim gider, ilim giderse, din gider, din giderse hayat gider, medeniyet gider, ahlak gider, adalet gider, huzur gider, sağlık gider, barış ve kardeşlik gider.!!?

 Sahih hadiste buyurulmuş: “Allah, kullardan ilmi çeker alır. Nasıl alır? Âlimlerin ruhunu kabz etmekle. Öyle ki yeryüzünde hiçbir âlim kalmaz. İnsanlar başlarına cahillerden baş seçerler, onlar da bilmeden fetva verirler. Hem kendileri saparlar hem de kendilerine uyanları saptırırlar.”

Böylece günümüzde olduğu gibi alemin de ölümü başlar!!?

Cenab-ı Allah sonumuzu hayretsin!

Mazlumların ve Türkiye’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan’a bu hakikatleri görüp tedbir alabilecek feraseti şeytan aklının emrinde olan değil; Hakk’ın hatırını âli tutan “gerçek âlimleri” ülkemize hizmete vesile etsin âmin!

Vesselam…

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahin 66

Yazınız için teşekkür ediyorum saygılar

nuri

Hocam.Allah cc. razı olsun!!! ne güzel yazmış . uyarmışsınız ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23