• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

31 Mart bir milat olsun!

29 Mart 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Seçimle birlikte “ittifak-birlik beraberlik” zamanı da geldi, teyakkuzda olmak lâzım!

Başta sarayın içinden, muhafız alayından, özel korumalardan, danışmanlardan, bakanlardan, vekillerden, başkanlardan, meclis üyelerinden, devlet bürokratlarına kadar her kişiye, olaya ve duruma karşı en üst düzeyde tedbirli olmak milletimizin ve son Anadolu vatan topraklarımızın bekası için elzemdir!

Kesinlikle bir daha “imkan dahi olmaması” göz önüne alınmalıdır!

Sandık başlarında ve Ülkenin her karış toprağında acilen en yüksek seviyede tedbir alınmalıdır!

31 Mart ‘yeniden diriliş’in başlangıcı olsun!

Malum, kurbanın boğazına bıçak vurulunca öldüğü sanılır ama son tekmeleri şiddetli olur! Hocam derdi ki: “Evlâdım, kurbanın canı alınır ama onun eli ayağı kolu ..vs canı çoktur; öldü sanarken tekmelerden birini yerseniz iflâh olmazsınız!..” Malum Paralel yapıdan görevden alınanların yerine konulanlar için ikinci, üçüncü elden her duruma karşı A, B, C plânları hazırlamak lâzım.

Son 15 yılda sayın başbakanı, cumhurbaşkanını koruyan yaverlerin, koruma müdürlerinin, bütün pek çok yakın insanın hain çıktığını görmedik mi?!

Peki, bugün!?

Birçok asker kökenli ve devlet görevlerinde uzun yıllar istihbarat ve stratejik çalışmalar yapan Maranki ailesinin haklı şüphesi olarak değerlendirilsin bu uyarımız!!!.

En yakın askerinden polisine, hatta doktorundan, şifacısına kadar mutlaka çok ince, detaylı, şu anki çalışma grubunun dışından Abdülhamid döneminde olduğu gibi Ahmet Celalettin Paşa gibi derin bir koruma ve muhafaza sağlanmalıdır!

31 Mart’ın ardını biliyorlar!

31 Mart’ta Cumhur İttifakı başarısıyla, sayın devlet başkanı şer cepheye karşı Ahmet Celâlettin Paşa’lardan daha celâlli bir şekilde, Allah’ın işaret ve beşaretleriyle kozmik boyutta gelen bu necip milletin dua desteğiyle ve feraseti ile malum çeteyi çökertip, “Yeter artık!” diyerek bize kanlarıyla Anadolu’yu vatan yapan şehitlerimiz ve mazlumların ümidi ve sesi olarak yeniden dirilişin öncülüğünü yapacaktır!

Artık “farklı” boyut ve şekillerde tedbirler alınması gerektiğinin altını çiziyorum!

31 Mart’ta verilecek ders

31 Mart’ta necip Anadolu insanı bu millete 15 Temmuzları yaşatanlara büyük bir ders verecektir. 1 Nisan’dan sonra da haklılarının hakkının, haksızlığın da hesabının sorulması için yapılacak açıklamalardır!

Dün bunlar için “Kalan ömrümüz yolunuza fedadır!” diyen bakanların, gözyaşları akıtan pek çok gazetecinin, sanatçı, sporcu, devlet adamlarının işadamlarının her dönemin kucağında dolaşanların bugün hâlâ asalak olarak sarayın etrafını devlet kurumlarında yönetim kurulu üyeliklerin.... Vs kuşatmış durumdadır!

Yurtiçi ve yurtdışından mesaj var!

Son bir ayda yurtdışında onlarca konferansımız, yurtiçi seyahatlerimiz, Yeni Akit’teki köşemiz ve ihbar hattımızdan gelen mektup ve maillerde gördük ki, Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın seçtiği adaylarda, “ahbap çavuş” ilişkileri başta olmak üzere bölgeyi yöneten, hatta paralel yapıyla da çok sıkı bağları bulunan işadamlarının seçtiği adamlarla, statükonun bozulmasını istemeyen liyakat ve ehliyetten uzak sadece sadakat gösterenler; bazen işadamı, bazen âkil adam kimliğiyle görünüp, 15 Temmuzları yaşatan statükocu bürokratlar ve baronlar, başta sayın başbakanın, bakanların ve siyasilerin kendilerini ziyaret edip düğünlerinde bulunmaları, esen rüzgârın nereye gittiğini, kimin elinin kimin cebinde olduğunu en iyi bilen bölge halkının gözünden asla kaçmamaktadır!!!

Partili, partisiz, Anadolu ruhunun ve necip Türk Milletin beklentisi 1 Nisan’dan sonra;

ERDOĞAN bu yanındaki asalaklardan artık kurtulmalıdır!

Bizim oyumuz Tayyip Erdoğan’a diyenlerin sayısı %50’nin çok üstündedir!

 Şayet bunun altında bir oy çıkarsa bunun sebebi parti üyelerinin davranışlarıdır ve yanlış adaylardır!

Menfaat üzerine dönen siyaset canavarlıktır! Kaçınınız!

50 oyu olan köyümde dahi 7 adayın çıkıp, tartışmaların had safhada olduğunu görünce, 1 Nisan’dan sonra da beraber yaşayıp, birbirimizin yüzüne bakacağımızı hatırlatıyoruz. Her şeye rağmen “vatan, millet, bayrak, devlet ve mukaddesat” noktasında birlikte olarak yedi düvele karşı daha güçlü oluruz! Allah’a yükselen niyetlerimizin ve dualarımızın güzel olması aydınlık yarınlar için yeterli sebep olacaktır.

Allah her şeye kadirdir! O, ol demeden ne olunur ne de ölünür! “Kün fe ye kün!” der ve olur; istemezse de hiçbir şey olmaz!

Yani hepimizin O’nu razı edecek hesabını verebilecek sözler ve fiillerde bulunması lazım. Samimi, ihlaslı ve tahkiki imanla!

Vatan sevgisi imandandır! Vatan elden giderse, yapılacak da, konuşulacak da bir şey kalmaz!!!

Herkese yaşadığı muhitte Allah için düşünsün ve kararını ona göre versin,

hiçbir fikriniz yoksa partilerden de siz de bizler gibi sıkıntılıysanız! Yıllarca polemik yapılan başörtü meselesinin ortadan kaldırılması, Risaleyi Nurların Diyanet tarafından iman hakikatlerinin anlaşılması noktasında devlet tarafından basılması, İslam alemin umudu Ayasofya’nın cami olarak adlandırılması müsebbibiyle son bir defa Dünya lideri “Recep Tayyip Erdoğan’a” oyunuzu atınız!

Biz 1 Nisan sonrası için kalkınma programlarımızı başkanımız için hazırladık bile!

Vesselam.

 WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23