• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

3. Dünya Savaşı devam ediyor…

17 Temmuz 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Evet, bugüne kadar tarih kitaplarında okuduğumuz ve bizim neslin de gördüğü nükleer savaşlar, 21. yüzyılda yaşanmaya devam ediyor! Son corona salgını gösterdi ki sıcak savaş araçları ‘tank top tüfek’ler, yerini çok farklı laboratuvar ürünü biyolojik metotlara bıraktı! Bırakın dünyada güç sahibi olmayı; görmeye dahi tahammül edemedikleri Müslümanları ve Türkleri yok etmek için en açık ve arsız şekilde, her yönden saldırıyorlar! Afganistan’da, Kafkaslarda, Kuzey Afrika’da, Orta Doğu’da, Irak’ta ve Suriye’deki savaşlar, Yeni Dünya düzeninde artık ülkelerle değil insanlarla olacak!

Bugünkü virüs aslında, şeytanın toplumları yok etmek için Allah’tan mühlet aldığı noktada, kölelerin efendilerine hizmeti için ortaya sürülen bir tür biyolojik silahtır!

TÜKETİCİ-ESİR İNSANLIK!!

Şeytan aklı, küresel sermaye eliyle tüm insanlığa aslını bozduğu ‘gıda’ başta olmak üzere her maddeyi tükettirdi! Tükettirdikleriyle hasta edip, ikinci dalga “ilaç”larıyla bir daha yok etti! Kalanları sıcak savaşın konvansiyonel silahlarıyla, ‘demokrasi, barış ve bahar’ vaadleriyle yok etti! Bu arada havayı suyu toprağı “gezegeni” geri dönüşsüz şekilde çok büyük ölçekte kirletti!!

Bu büyük kirliliğin hazin sonucu olarak yeniden hastalandırıp kısır döngüyle küresel ölçekte bir soykırım yaptı!

İstedikleri neticeyi alamadıklarında, her an birkaçı hazır olan aslında her zaman varolan ve insanlığı tahriplerine devam ettikleri fakat zaman zaman propaganda ve medya kanalıyla köpürtüp kabartarak dünya insanlarını kontrol etmek için virüs, bakteri, parazit türü mikroplarla salgın başlattı!

Şeytan aklı, Hitler’i Avrupa’daki ve Rusya’daki zengin Yahudilere musallat edip, devletini kurdurdu!

İsrail kurulduktan üç sene sonraysa, Dünya Sağlık Örgütü kuruldu ve dünyayı idare etmeye başladı!

Örgütün Türkiye’deki iki şubesinin biri Ankara’da, biri de Antep’te açılıyor, çok ilginç değil mi..?! Dünyadaki bu konuşlanmayla “Ülkeyi kontrol uzaktan zor oluyor; yakından yapalım..!” deniyor gibi..?!

Dünya devi jandarması ABD ve Trump Dünya Sağlık Örgütü ülkeden kovup yemini keserken, aşı çalışmalarını reddedip 5G çalışmalarını durdururken Türkiye’nin bu işlere kucak açması anlaşılır gibi değil!!?

İnsanlığın en temel ihtiyacı ve emeli, hayatta kalma arzusudur. Bunu engelleyecek her şeye karşı büyük fedakârlıklarda bulunarak, sağlıklı yaşamak ister. Buna hayır diyecek insan pek azdır! Evet, Dünya Savaşı halen devam ediyor!!!

SENTETİK HAYATLAR!!

İkinci Dünya Savaşı devam ederken, savaşı çıkaran güçler İsrail’in kurulması planlarına da ulaştı. 1943’te Rockefeller Vakfı, savaş sonrasında Sanayi İnkılâbı’yla birlikte bakaliti keşfettikten sonra sentetik ilaçları ve penisilini ilâç formuna getirdi.

Sonra ABD’de onlarca kimya fabrikasında milyarlarca ünite kimyasal ilâç üreterek dünyaya yaydı.

Bu sentetik antibiyotikler, kimyasallar bütün insanlık üzerinde kullanıldı!

Tabi asıl hedef, insanların bağışıklık sistemini çökertmekti!

Bağırsakları, metabolik balansları bozularak bağışıklık sistemleri düşürüldü! Bozulan bağışıklık ve sindirim sistemiyle kullanılan ilaçlarla bu kimyasallarla kalın bağırsaklar felç edildi!

Halen de bütün hızıyla felç edilmeye insanlık hastanelere yönlendirilmeye devam ediyor!!?

Hedef, bağışıklığın % 80’ini sağlayan bağırsaklardı!!! Bağışıklık düştükçe ilâç bağımlılığı arttı ve kısır döngüyle bugünkü “kısır” hâle gelindi..!!??

NE YERSENİZ OSUNUZ!!!

Neslimiz öyle hale getirildi ki yediğimiz gıdaların tabiiliğinden ziyade endüstriyel olarak üretilmesi, ekonomik olması ve lezzeti ön planda tutuldu! Bir marketteki 12.000 gıdanın % 86’sı rafine ve hiçbiri Nuh’un gemisinden çıkan tohumlardan üretilmemiş!!!

Kısır döngü içinde çok daha fazla hastalanarak kalan ömürlerini organları eksik, kalp damarlarında stentler, erkekler ve kadınlar performansları düşmüş! Gizli gizli kullandıkları kimyasal Viagralarla hayatlarını felç ederek; kalp krizleri içinde ve ellerinde ilaç torbalarıyla mutsuz ve umutsuz olarak hayatlarını sürdürmektedir!

SAVAŞ İÇİMİZDE, HER ZAMANKİ GİBİ!!!

15 Temmuz hadisesinin dördüncü yıldönümünde, devam eden küçük savaşlar, tamamıyla bir yıkıma dönüştürülmek isteniyor!

Küresel sermaye, dünyada kontrol altına alamadığı tek ülke olan ve 15 Temmuz’da iman gücüyle tek yürek olan Türkiye Cumhuriyeti devletini, yeni torba yasadaki gıda yasasına bağlı “gizli bir anlaşmayla “yok etmek istemektedir!!!

Bu aziz milletin akil insanlarının, aksakallılarının manevi korumasıyla, görünmez vazifelilerin dualarıyla ayaktayız! Bilhassa Sayın Cumhurbaşkanımızın bu oyunu bozup 3. Dünya Savaşı’ndan galip çıkacağımızın işaretini göstermesi, umudumuzu ve inancımızı diri tutuyoruz.

Bu torba yasa sayın cumhurbaşkanının yanlış varsa düzeltilir sözüyle dile getirdiği İstanbul Sözleşmesi” gibi bu meclisten çıkıp cumhurbaşkanı da bunu onarsa küresel sermayenin emrinde olan yerleşik düzenin siyasete hakim olduğu “tuzun koktuğunun” işaretidir!!!

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahika

Hakkı haykırmaya devam.Allah,ilminizi ömrünüzü bereketlendirsin....

A. Ademoğlı

Maranki hocam güzel yazmış, hakikat bazı sağırlara ulaşmıyor, etli etmiyor. İst. Söz. Ballayıp pullayıp Tayyip'e imzatanlar bunları da imzalatır. Gavurlar için çalışanlar iblis gibi bizden görünebilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23