• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

2022’de hayırlara sebep olabilmek!

31 Aralık 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Şeytaniyetin, kötülerin eliyle dünyanın her yanında uygulanan “saf sıklaştırma” operasyonları, tüm hızıyla devam ediyor. Farkındalık sahipleri, ayık gezenler; bütün yaşananların “küresel güçler, karanlık yapılar”ın eliyle değil; bütün bu korktukları kişi-kurum ve oluşumların çok çok üzerinde, hatta sonsuz güçte bir merciinin adalet tecellisi olduğu biliyor-görüyor-hissediyor!

Cennet ucuz değil, Cehennem de lüzumsuz değil..!  Kader! algı yönetimleriyle ‘makus talih’ gibi gösterilen değil; kusurlarımızın neticesi ve ceremesi, ya da halis niyet ve fillerimizin hülasası ve mükâfatıdır!

GERÇEKLERİ-HAKİKÂTİ, ASRIN İDRAKİNE SÖYLETMEKLE KURTULUŞ MÜMKÜNDÜR!

Başta, tüm evreni-kâinatı olduğu gibi bizleri de yaratıp, sınırsız nicelik ve nitelikte hususiyetler veren “tek güç”e râm olmak, felâha-huzura açılan tek kapıdır! Kâinat ve kâinatın numunesi insanın programına, bedensel ve ruhsal işleyişi, fikir-zikir, iş ve iştigâline en uygun ihtiyacın bütün cevâbı, yine bu kâinatın sahibinin, katından lütfettiği saf bilgidedir! Hemen hiç anlatılmamış, çünkü anlaşılmamış, çünkü araştırılmamış ve keşfedilmemiş “gerçek ilim-bilim ve fen” noktasıyla huzura, mutluluğa-sağlığa-aydınlığa götürecek bilgiyi Âlemlerin sırrını arayanlara selâm olsun!!!

Başta, en büyük tahrif ve tahribatla, kitleleri atalete ve narkozlu bir hayata sokan “anlaşılmayan din”in ilâhi hükümlerindeki mânâ, maksat, murat, binler te’vilden birkaç katre aktarılamadığı için, insanlık bugünkü edilgen-tüketici-izleyici-durağan şekilde zelil bir ahvâle düçar edildi!

Akli melekeleri tarumar edildi! 

ES SEBEBİ KEL FÂİL – SEBEP OLAN İŞLEYEN GİBİDİR!!!

20 sene önce, üstelik hiç yazılmayıp, belgelenmeyip, konuşulmayanları gündeme getirip topluma çok daha huzurlu ve müreffeh yaşamanın yollarını gösterdik. 

 “Anlattığınız bilgilerin zemini nedir? Kozmik Bilim nedir..?” 

diye ilk açıklamalarımızda devletin pek çok birimi izahat istedi ve ilk defa Türkiye kozmik sözü ile tanıştı yıl 1994!

 Ne acı ki, hassaten feryâd ettiğimiz ‘dindaşımız, bu toprağın insanı’ dediğimiz sağ cenah, milli-manevi insanlarca bir türlü anlaşılamadık!

 “Fenomen Maranki..!” diye  pek çok İslami basın manşetlerinde  başlık attı. Yani, anlattığımız “mücerreb-denenip son derece müsbet sonuçlar alınmış bilgi ve bilimler”e ‘uçuk kaçık ve saçma’ dediler! Kadim bilgeliğin, yani eskimez kültürlerin, binlerce yılın mirası mistik değer ve bilgilere yabani olduklarından, milyonlarca insana yepyeni bir bakış sunup sağlık ve huzurlarına vesile olacak eserimizi basmadılar! Sığ din-hayat algılarıyla aydınlanmaya mâni oldular. Geçen 20 yıl içinde de, her söylediğimiz ve yazdığımız çıktı! 

PEKİ, OLAN KİME OLDU?!

Türkiye’de 1994’lü yıllarda anlatmaya başladım kozmik bilim yıllarca başta İslami kesim olmak üzere bir türlü anlaşılamadı!

Anlayabilenler farkındalığı olanlar maddi ve manevi olarak hakikaten kurtuldular ilim fen noktasında bir derece  kat ettiler!

Kozmik beden temizliği sonbahar kampına, iki yüze yakın dünyanın pek çok ülkesinden aileler katıldı!

Dünyanın 54 noktasından gelen uç beylerimizle bir de istişare toplantısı yapmış olduk!

Gelenler de kozmik bilimin  ruhsal ve bedensel gücüyle aydınlandılar, temizlendiler, bağışıklıkları güçlendi ve dünyaya daldılar ve ışık olmaya insanlığı aydınlatmaya  da devam ediyorlar!

 Rahmetli Erbakan hocanın 2.5 saat dinleyip, evladım bu bilimleri dünyaya anlatmamız lazım, insanlığın kurtuluşuna vesile olur gel bunu grupta anlat.. Vs diyerek gittiğim grupta bir bakanın önümü kesmesi ile bu bilimlerin anlatılması gerçekleşmedi!!?

İlgili bakan bugün kabrin arkasında hesap veriyordur!

“Evladım seni araştırdım bu biraz fenomen delidir dediler ama seni dinledikten sonra sen zırdeliymişsin..!” sözünü hâlâ hatırlarım!!?

Zira Allah var; gam yok, hak yoldayız! Hayra sebep olup ahrette bizi kurtaracak eserler vermeye, her daim olduğu gibi devam ediyoruz.

Cenâb-ı Allah kimseye zulmetmez!!! İnsanlar, yaptıkları-konuştukları-yasaklayıp cevaz verdikleriyle, yanlış hüküm ve kararlarıyla kendilerine zulmeder!! Kâinatın sahibi de, yarattığı vazifelilerce adalet eder, ta ki akıllar başlara gelsin..! Ve günahlara kefaret olsun..?

HER ŞEYE RAĞMEN ÜMİTVÂRIZ!

Ölüm ve ihtiyarlıktan başka her derdin devası vardır! Kâinat şifahanesi de her güzelliğin menbâdır. Tabii ki düşünüp akledebilenler için..! Düşünebilmek için de, beynin asli gıdası, her inanç ve öğretide mukaddes olan “tuz”un içindeki hayati minerallere ihtiyaç vardır! İyot, lityum, selenyum, çinko, demir gibi eser mineral ve enerjileri alıp idrâki açılanlar, hayatın her noktasındaki oyunu görüp tedbir alabilecek. Diğerleriyse kalan ömürlerini kalitesiz, mutsuz, gelecekten umutsuz, ilâç ve idrar torbalarıyla hastane kapılarında, organları eksik şekilde ömürlerini tamamlayacak..!!! 

2022  yılı insanlığın için daha hayırlı bir yıl olması ümit ve temennisi ile sizlere önümüzdeki ilkbaharda dolunay günlerinde Efendimizin üç günlük oruçlarının uygulandığı kozmik beden temizliği-ruhsal bedensel arınma-detoks yapmaya ve kalan ömrümüzü uzatamasak da  kaliteli yaşamaya davet ediyoruz!

Herkes kaderini yaşayacak, tercih sizin. 

Vesselâm.

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fazilet hissi

Süresiz nafaka zulmü,6284 hortlağı kalksın.Ortak velayet gelsin.Medeni hukukta eşit yargılama olsun.Evlilikler artsın,boşanmalar azalsın.Refah seviyemiz artsın İnşallah.

Sarımsak

Maranki ne demek ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23