• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

2019’da 2018’in “EN”leri..! Yapılamayanlar..! Ve yapanlar!!!

01 Ocak 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

- 2018’in “en”lerini hem devlet olarak hem de şahıs olarak hafızalarımızda bir muhasebeyle kayıt altına alıp yâd edelim dedim!

Cumhuriyet tarihinin ve 2019 yılının en büyük Hadisesi “Başkanlık sistemi!”dir..!

24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhur İttifakınca kazanılan % 53’lük zafer de bizim de Akit TV yayınlarında ve yazılarımızda da yüksek gerilimli müdafi tavrımızdan dolayı muhaliflerimizin baskılarına boyun eğilerek tarafımıza soruşturmalar açılmasına rağmen ebed-müddet mücadelesini verdiğimiz, Cumhur İttifakı’nın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı bütün Türkiye’ye “Başkan” seçmelerine gösterilen teveccühten dolayı “teşekkürler Türkiye” diye her yerde ilanlarını gördük!

Allah (c.c) gayretini, seçtiği bakanlarına yöneticilerine ve belediye başkanlarına hak yolda mücadele verdikleri sürece âli-yüce etsin...!!!

İkinci büyük hadise:

Cambaza bak”ın cumhuriyetten bu yana devam etmesidir! Şimdilerdeki adıyla “algı operasyonları” milleti uyutmaya!

Aklını cebine koymaya!

Mankurtlaştırmaya kısaca gündemi istedikleri gibi idare etmelerine medya kuvvetiyle bütün hızıyla artarak devam ediyor!

Pek çok örnekleri olmasına rağmen;

1- “Rahip Brunson”un tutuklanması ülkenin dövizdeki spekülasyonlarla % 50 fakirleşmesi, sonunda serbest kalması...!

Türkiye’nin hak etmediği bu sonuca sebep olanları!

2- “Kaşıkçı’nın Suudi Büyükelçilikte başına torba geçirilip boğularak daha sonra parçalara ayrılıp eritilerek yok edilmesi hadisesi” ile başta Uygur Türkleri, Yemen ve diğer “diplomatik vahşet” hadiselerinin gözardı edilmesi!

3- Suriye meselesi, Münbiç, Fırat’ın doğusu...!

Zeytin Dalı ve Afrin’deki başarıdan sonra “Çözüm sürecindeki” hayati hata gibi bir yıl beklenilip!!?

ABD’nin bilmem kaç 1000 TIR silahı bölücü örgütlere vermesini beklemeyi!!!

4- Devlet tarafından madalya verilerek, ziyaretleri ile ödüllendirilen, sporcu, sanatçı, gazeteci, yazar, müzik adamı, tiyatrocu vs. ihanetlerine ve hatalarına yeter artık bir son verin, bu milletin gerçek evlatlarını ödüllendirin diyoruz..!

Onlarca cambaza bak hadisesi ile yerleşik düzenin bürokratları eski Türkiye’nin ihanetlerini sağlıkta, tarımda, turizmde, TRT’de, medyadaki reklamlarıyla sergilemeye 2018 yılında da bütün güçleriyle devam etmiş, Feto hadisesinin ticari ve siyasi ayağına gereken yapılmamış! Olan üç-beş memura, hakime, öğretmene polise, sıradan insanlara ve tabii ki eli tetikte şehitlerimizin canına ve kanına kastedenlere de gereği yapılmış olmasına rağmen oligarşik bürokrasinin yönetim kadrosuna, tetikçilerine, büyük ticari ayaklara başta meclis ve belediyelerdeki üye ve vekillere yani siyasilere etkin müdahale edilmemiş bunlar hâlâ devleti talan etmeye devam ediyor...!

Bu başımızdakilerin imtihanı..!

Milletimiz;

“Aldatıldık, aldandık, hata yaptık sözlerinden ders alınmasını istiyor..!”

Kaybedilen onlarca şehit canı, ülkemizin maddi ve manevi performansı muhataplarından artık tarihten ibret almamızı ve gereğini yapmamızı talep etmektedir! Muhataplarına duyurulur...!

2018’de bizim imtihanımız ve karnemiz!!

Allah (c.c)’a söz verdik! Atalarımız gibi ölene kadar at sırtındayız! Elhamdülillah durmak yok yola devam!

PROF. DR. AHMET MARANKİ HOCAYA 2018’de

A- 4 “EN” BAŞARILI BİLİM ADAMI ÖDÜLÜ..!

B- 400.000 twitli sanal medyada büyük saldırı..!

1- “Türkiye’nin Lokman Hekimi olarak bilinen Prof. Dr. Ahmet Maranki bugüne kadar 15 adet sağlıklı yaşam kitabı yayınladı. “Sağlıklı düşün, sağlıklı beslen, sağlıklı yaşa” konulu 1000’i yurt dışında olmak üzere 2500 konferans verdi. 755 adet yerli ve milli ürünün patentini alıp, kendi markası ile inovatif ürünler üreten Prof. Dr. Ahmet Maranki, yine kendi ürettiği projeler kapsamında kadim eskimez-tamamlayıcı-bütünsel ve nano teknolojilerle bugünkü modern tıbbı barıştırıp, birleştirip buluşturarak ortaya koyduğu kozmik beden temizliği-ruhsal bedensel arınma-detoks programları ile binlerce kişiye sağlıklı yaşamın yolunu açtı....” diye biyografim anlatılarak yapılan ödül töreninde yılın “En başarılı tamamlayıcı tıp ödülü” Gümrük ve Ticaret eski Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci ve Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun verdiler.

Ali Coşkun “Maranki hoca”yı anlattı!

Ödülümü veren, Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, sağlığın çok önemli olduğunu vurguladı. “Bunu kaybedince insanlar hayatı boyunca kazandıkları her şeyi de kaybetmiş oluyorlar” dedi!

Sayın Coşkun “Amacından saptırılmışsa iki tehlikeli sanayi vardır. Birincisi silah sanayii, ikincisi ilaç ve gıda sanayiidir. Gıda güvenliği öncelikli meselemiz olmalıdır!

Ahmet Maranki kardeşimiz aslında Endüstri Mühendisi olduğu halde Sosyal Siyaset doktorasından sonra adeta Sosyal Mühendisliği Türkiye’de tanıttı. Sağlığa büyük hizmetler yaptı. Başarılarının devamını diliyorum.

Tabi Türkiye ve insanlık düşmanları karşı gruplar ona çok hücum etti ama her hücum ona cesaret verdi ve mücadele azmini arttırdı. Bugün de bu mücadelelerin sonunda bu ödülü hak etti. Jüri adına kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ben de bir kısa konuşma yaparak “Birileri kripto aslı astarı olmayan Türkiye düşmanlarınca hazırlanmış servis edilen yalan haberlerle iftiralar atarak konuşuyor, yazıyor çiziyor kurumlarımıza ve bize saldırarak eski Türkiye’yi arattıran bir şekilde emrindekilere kölelik yapıyor! Biz konuşmuyoruz, üretiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ki; “Bu ülkeye bir ağaç dikeni sırtımda taşırım.” Ben 755 ağaç diktim ve dikmeye de devam ediyorum. Beni bu ödüle layık gören jüriye de ve bu noktaya getiren aziz ve necip Anadolu insanına da teşekkür ediyorum” dedim.

2- “Zeytin” Altın Oskar Ödülü..!

Bunun yanında Kur’an’da adı geçen zeytin’den bire bir çay, bire 1000 ekstrat kapsül ve şurup vs. gibi inovatif ürünler üreterek ekonomiye kazandırıp tanıtılmasındaki başarılarımızdan dolayı Tarım ve Zeytin Platformu tarafından Zeytin Altın Oskar Ödülü Bursa Orhangazi’de Bursa milletvekillerince tarafıma takdim edildi..!

3- 2018 yılının üçüncü ödülü Türkiye’nin Fırat ve Dicle Harran Ovası’ndan Urfa Platformu tarafından “Türk tarımına yaptığım katkılardan dolayı” tarafıma verilen “Türkiye’nin En Başarılı Bilim Adamı Ödülü”..

4- 11 yıldır Türkiye ve dünyada uyguladığım kozmik beden temizliği-detoks-ruhsal bedensel arınma kamplarımızdaki 100.000’e yakın dünya insanıyla birlikte 57.’sini tamamladığımız ve bu başarıyı Almanya’da kurduğumuz “Ahmet Maranki GMBH “Şirketleri ile soydaş ve insanlığa yaymamızdaki gayretlerimizden dolayı “Sürdürülebilir Başarı Ödülü” de Avrupa Birliği Türk Platformu tarafından tarafıma verilen ödüllerden birkaçıdır..!

400.000 düşmandan oklu saldırı!

Akit TV’deki bilgi savaşları programında; 15 Temmuz darbecilerini karşı “Belgrat Ormanına gömdüğümüz öfkemizi çıkarırız, tankların önüne göğsümüzü siper ederiz dedik..!”

100 binlerce twitle TT OLMUŞ, sanal medyada düşman oklarının geldiği yeri, saldıran tetikçileri görünce yolumuzun doğru olduğunu ve açılan 57. soruşturma sonucu da ilgili savcılıkça verilen takipsizlik kararı bizi bir kere daha haklı çıkarmıştır....! Düşmanlarımızın heveslerini kursaklarında bırakmış artık hamle sırası bize gelmişti ..!

Bu da bize 2018 yılının ödüllerinin beşincisiydi..!

2018’de milletten beş altın ödül..!

Gerçek ödül..!

Allah’a kul, habibine ümmet ve bu necip milletin torunlarına ve insanlığa bırakılacak ve ahirette bizi kurtaracak eserler ve ödüller olduğu idraki ile bize layık gördüğünüz buraya yazmak istemediğim mevkiler, makamlar ve tebrikleriniz ve bizi bu makamlara getiren desteklerinizden dolayı bütün gerçek dostlarıma ve “Teşekkürler Anadolu’nun necip torunları! 2019’da geçmiş yıllardan kat kat daha kozmik boyutta müspet manada gelişmelerin de müjdesini vermek istiyorum..!”

Karanlıkların arkasındaki kozmik yaşamın ve bakışın aydınlığına hepinizi davet ediyor...

1 Ocak 2019: Şeytan artığı plastik madde zehrinden vazgeçiyoruz!

WhatsApp ihbar hattı: 0 530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23