• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

xyz derken..

02 Temmuz 2020
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Hiç düşündünüz mü, biz buraya nasıl geldik, bu çukura nasıl düştük!..

Şimdi hemen suçlu aramayalım. Eğer suçlu arayacaksanız, bütün bunlar olurken siz neredeydiniz ve ne yaptınız?! Daha doğrusu ne yaptık? Bir “günah keçisi” bulup, günahı ona yıkmak kolay..

Hiç eğip bükmeden, FETÖ’nün getirdiği “The İslam” birkaçımız istisna, hepimizin çok ama çok hoşuna gitti. Sadece ılımlıların değil, milliyetçi, muhazafakâr, sağcı, hatta liberal herkesin. Radikallerimiz bile çocuklarını bu okullara gönderiyordu. Rasyonalist, Pragmatik, Determinist bir nesil yetiştirdiniz. Bugün bizim yetiştirdiklerimiz bizi “ban”lıyorlar. Tamam işin içinde yapay zeka da var, troller de, ama işin gerçek boyutu da var. Bunu görmezseniz, yanılırsınız. Kendinizi kandırmak için bu bahaneye sığınabilirsiniz, ama, sokağın sesini duymak istiyorsanız, kamuoyu şirketlerine gerek yok, her şey apaçık ortada.. Kendimizi kandırmayalım. İşte bugünkü xyz kuşağı dediğiniz onlar. Duyduğunuz ayak sesleri onların ayak sesleri. Sokağa bakmanıza da gerek yok, kendi ailenize, iş arkadaşlarınıza, komşularınıza, akrabalarınıza bakın görürsünüz. Tek gerçek, operasyonlarda ele geçen uyuşturucularla ilgili değil. Ya da fuhuş, şehirlerin banliyöleri ya da eğlence merkezlerinde yaşanmıyor. Bizim mediamız onları kurtaralım diye mi, onların haberlerine açıyor sayfalarını, yoksa bizim çocuklarımız mı onlara bakmaya başladı yoksa. Yani tek gerçek, destan yazan askerlerimiz, Libya ve SİHA’larımız ile ilgili değil.

FETÖ kendinden ibaret bir örgüt değil. BÇG, PKK, PYD, DAEŞ’in hepsinin büyük resimde bir yeri var. Hep söylüyorum, bunların kadrosunda şeyh de var fahişe de..

FETÖ’nün patronları, doğrudan ve dolaylı yoldan birçok hareketle ilişkiliydiler. Yaşar Nuri CHP için, anti kapitalist Müslümanlar sosyalistler için, Zekeriya Beyaz Müslüman Türkçüler için, iyi bir kapı idi. Bizim Mazlumder’den birileri HDP’ye geçmek için bir yol buldular. Bunun sufi takımı vardı, Kemalist kanadı, liberal kanadı vardı. Ve tabii bir de Adnan Hocacılarımız vardı.

Adnan Hocacılarımız Milli Görüş etrafında toplandılar. Anti semitik, anti mason, aynı zamanda gizli Kemalist, komünizme karşı, Nurculuğa yakın Mehdici bir hareket. Buradan Nakşilere de yakınlık kuran, Darvinizme savaş açan bir hareket gibi görünüyorlardı. Dindar bir profil çiziyorlardı. Önce Türkiye’den bir vijdan operasyonu ile kan örnekleri topladılar. Ardından İslam dünyasına yayıldılar. Darvinizm maskesi ile İslam dünyasındaki bütün Mehdici cemaat, media, cemaat yapılarının haritasını çıkardılar. Operasyon tamamlandı ve 2. Dalga, 2. Faz operasyon başladı. Dindarlarla dalga geçer gibi, önce mason olduklarını açıkladılar ve bir anda “The cemaat”in kızları üryan vaziyette ekrana çıkınca, eski dostlarla yollarını ayırırken, dindarları şoka uğrattılar. Artık insanlar kime inanacaklarını bilemez hale geldiler. Milli Görüşçüler, muteber cemaat hocaları, bu tuzağı nasıl fark etmediler. Adnan Hocacılar bir yandan Mehdici bir hareket gibi gözükürken, meğerse öte yandan askerlerle kol kola “Laik Türkiye” için çalışıyorlarmış. 

İşte böyle, bir yandan Aczimendiler, bir yandan Kalkancılar, bir yandan FETÖ’cüler, bir yandan Adnan Hocacılar. Anlayacağınız, siz farklı bir Mehdi beklerken, “Amerikano Mehdi” için her şey hazır! İnanın bu gelecek olan Amerikano Mehdi’yi, FG gibi, sokaktaki insanlar daha çok sevebilecek!?.

Siz bunların üstünü örterek birilerini suçlayarak şuuraltlarınızı baskılayabilirsiniz ama, bu xyz kuşağının şuuraltının sizlerinki kadar kilidi  yok. Onlar kimseye inanmıyor, güvenmiyor. Din ve tarihle, gelenekle bağları tamamen duygusal. Vijdanları din algılarından daha güçlü. Akılları ile dilleri arasında fazla mesafe yok. Daha asabidir, sabır nedir bilmiyorlar. Eğlenceli, heyecan duyacakları bir hayat istiyorlar ama bu o kadar kolay değil. Dizilerdeki, basında ve birtakım sonradan görme, Jaguar’la ramazan paketi dağıtmaya çıkan zıpır tiplemelerini görüp, kışkırtılan duygularını hoyratça bastıran gerçek hayat arasında sıkışan diplomalı işsiz gençler bu “z kuşağı” dedikleriniz..

Bunlar intihar kuşağı.. Göreceksiniz dünyada çok büyük intihar olayları yaşanacak. O dünün ABD’deki tekil ve toplu intihar eylemleri bütün dünyada bir “Pandemiye” dönüşecek.

İşte onun için kitap bize “Şeytan sizi Allah’la aldatmasın” diyor. Yani Allah’ın adını kullanarak sizi kandırmasın ya da “Allah affedicidir, sizi de affeder” diye aldatmasın.

Ben “Bildiğimi bilseydiniz” diye yazıyorum, aynı gün Economist” de yazmış. O yazınca olay oldu tabii. Siz, Hristiyan dünyasının mantığını anlamak istiyorsanız asıl “Yuhanna vahyi”ni okuyun, ne bakıyorsunuz “şu kahin ne demiş” diye. Yuhanna Vahyi’nde Kıyamet senaryosu adım adım anlatılıyor ve bütün hikaye İzmir çevresindeki 7 kilise ile başlayıp, Şam ve Fırat havzasında geçiyor.

“The Economist” Rothschild’lerin. Tepedeki saat “Kıyamet saati”. Kıyamete 1 dakika kaldı. Yani zamanın sonu. Kıyamet saati. Ya da beklenen büyük değişim için son dakika. Verilen mesaj çok açık. Aile gaz maskelerini takmış. Çocuğun başında miğfer. Maymun bile maskeli. Yani bütün hayvanlar da tehlikede. Bu sıcak bir savaşı haber veriyor. Kıyamet savaşına giden yolda, duvarda bugünü anlatan, o gün içinde “düne dair resimler: Mikroplar, bir tane değil, birçok. Atom bombası ve güneşte patlama. Göçmen kuşların ölümü, 3 kuştan biri düşüyor. Dünyaya bir meteor çarpıyor. Dünya ısınıyor ve buzullar eriyor, Volkanlar patlıyor, domuz şaşkın!. Neyse, siz maskenizi takın, evinizde oturun, fiziki mesafeye dikkat edin, elinizi yıkayın, kolonya sürün ve Sam Amca size aşı hazırlıyor, bekleyin!? Starlink’ten size ne, 5G ile uzaklar yakın olacak internette daha hızlı erişim, dünyayı sanal alemde turlayacaksınız. Hem zaten “hızlı yaşayın genç ölün”, çok yaşayıp da ne olacak!? 

Selâm ve dua ile.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23