• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaştan Aile Bakanlığına Sıla Tepkisi!

2019-01-15 16:12:42

Taha Emre ÖZDEMİR / ANKARA- Akit Soruyor ekibi bugün Ankaralılara; "Aile Bakanlığının, Sıla ve Ahmet Kural davasına müdahil olmak için başvurması hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz aylarda avukatı ile adliyeye gelerek nikah dışı birliktelik yaşadığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi olmuştu. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikâyeti sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ın ifadesi alınmıştı. Olayın yaşandığı ilk günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sıla'yı arayak ona geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Bakanlık geçtiğimiz hafta da Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu'nun davasına müdahil olmak için başvuru yaptı.

Akit Soruyor ekibi bugün Ankaralılara; "Aile Bakanlığının, Sıla ve Ahmet Kural davasına müdahil olmak için başvurması hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Bakanlığın bu girişimine tepki gösteren vatandaşlar, evli birçok kadının da eşleri tarafından şiddet gördüğünü ve bakanlığın tüm bu olaylara müdahil olması gerektiğini söylediler:

"Bence çok adaletli bir davranış değil. Sırf onlar ünlü diye evli olmamalarına rağmen bunun yapılması çok mantıklı değil. Yapılacaksa herkes için yapılmalı"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23