• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaşın tepkisi Davutoğlu'na zor anlar yaşattı! Korumaları devreye girdi

2022-08-10 01:18:00

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul Ümraniye ziyaretinde bir vatandaşın tepkisi Davutoğlu'na zor anlar yaşattı.

AK Parti'den ayrılmasının ardından kendi partisini kuran Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'na zaman zaman AK Partili vatandaşlar tarafından tepki gösteriliyor. Benzer bir olay Ümraniye'de yaşandı.

"Yediğiniz çorbayı nasıl kirlettiniz?"

Davutoğlu, bugün sabah saatlerinde Ümraniye'yi ziyaret etti. Çarşı esnafıyla görüşen Davutoğlu'na, partililer eşlik etti. Davutoğlu, ziyareti sırasında bir vatandaşla tartıştı. Davutoğlu ile karşılaşan vatandaş, "Yediğiniz çorbayı nasıl kirlettiniz?" diye seslendi.

"Onlar milletin çorbasını kirlettiler"

Davutoğlu, kendisine tepki gösteren vatandaşa, "Onlar milletin çorbasını kirlettiler, bak bembeyaz gömlekle dolaşıyorum ben" sözleriyle yanıt verdi. Davutoğlu'nun korumaları ile vatandaş arasında da bir tartışma yaşandı. Vatandaşın, "Beni neden itiyorsunuz, beni kimse itemez" diye bağırdığı duyuldu. Vatandaş ardından ise kalabalığa doğru "Hainsiniz" diye seslendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ramses

polis yokmu orda ?vatandaş protesto hakkını kullanıyor linç yiyecek kim bu eşkiyalar işimiz olmaz ama hadlerini bilsinler sokağa çıkarmayız hata yapmasınlar ! 
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23