• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tevfik Göksu'nun taklidi İmamoğlu'nu çıldırttı! "AK Parti deseydi ki..."

2019-12-10 13:01:28

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılındaki son meclis toplantısı İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu taklidi damga vurdu. Göksu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir konuşma gerçekleştirirken projenin gerekli olduğu vurgusunu yaptı.

İBB Meclisi'nin Aralık ayı 1. oturumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında toplandı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Kanal İstanbul projesinin gerekli olduğu yorumunda bulundu.

İmamoğlu'nun sarf ettiği "Kanal İstanbul projesi, İstanbul için cinayettir" sözlerini hatırlatan Göksu, "Sayın başkan, CHP'de yeni bir soluk olacağını ifade ederek meydanlara çıkmıştı. Ben de bu açıdan böyle güzel projelere farklı bir perspektif ortaya atabilir diye düşündüm. Kanal İstanbul, büyük hayalleri olan siyasetçilerin gerçekleştireceği projelerdir. Kanal İstanbul'a karşı olmak, İstanbul'un geleceğine ihanettir, İstanbul halkına karşı cinayettir" dedi.

İmamoğlu’nun deprem çalıştayında, Kanal İstanbul’un faydalı olup olmadığını sormak yerine projeyi kötülemesini eleştiren Göksu, “Sayın başkan kendi siyasi duruşunu AK Parti karşıtlığıyla var etmeye çalıştığı için, AK Parti evet diyorsa onun hayır demesi gerekiyor. Eğer biz deseydik ki bugün, Kanal İstanbul'dan vazgeçtik, sayın başkan hayır kanal istanbul yapılmalı diyecekti.”ifadelerini kullandı.

Göksu’nun sözlerini noktalarken sesini yükseltmesi, İmamoğlu tarafından “taklit” olarak yorumlandı.

Köpürdü

Göksu'nun ardından söz alan İBB Başkanı İmamoğlu, Göksu'nun kendisini taklit ettiğini savundu. İmamoğlu, "Sayın Tevfik Göksu'nun en az 2 kez beni taklit ederek konuşmasını kınıyorum. Hiç sempatik değildi. Beni taklit ederek konuştunuz, görüntülerde izleyin. Gereksiz bir tavırdı." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

pınar demir

adam konuşmuş ana fikir olarak bunumu anladınız
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23