• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özhaseki, 'Altındağ'a Altın Projeler' toplantısında konuştu: Her geçen gün farkı artırıyoruz

2019-02-23 21:56:29

Taha Emre ÖZDEMİR / ANKARA

Altındağ'a altın projeler tanıtım toplantısı sonrasında 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, kendisine yöneltilen anket sonuçları sorusunu, "Her geçen gün farkı daha da arttırıyoruz" diyerek cevapladı.

AK Parti Altındağ İlçe Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, 'Altındağ'a altın projeler tanıtım toplantısı'nda projelerini anlattı. Cemil Meriç Kültür Mekezi'nde düzenlenen toplantıya; AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Yeğin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri ve ilçe başkanları katıldı.

Ankara'nın kalbinin Altındağ İlçesi olduğunu belirten Balcı projelerini, "Altındağ'ın Altın Çağı" adı altında 7 başlıkta topladı. Balcı, "Altındağ'ın yeşil çağı, Altındağ'ın eğitim çağı, Altındağ'ın kültür çağı, Altındağ'ın sosyal çağı, Altındağ'ın aile çağı, Altındağ'ın gençlik ve spor çağı ile Altındağ'ın dijital çağı" başlıklı projeleri ile Altındağ'da daha çok yeşil ve daha çok sosyal, spor aktiviteli, dijital bir dönem yaşanacağının sözünü verdi.

Toplantı sonrasında son anket sonuçları sorulan Mehmet Özhaseki; "Her geçen gün farkı biraz daha arttırıyoruz" dedi.

Projelerini seçmenle paylaşan Asım Balcı da Yeniakit.com.tr'ye açıklamalarda bulundu. 31 Mart'ta zaferi elde edeceklerini ve 5 yıl boyunca canla başla çalışacaklarını vurgulayan Balcı; "Altındağ'da önümüzdeki 5 yıl içinde yapacaklarımızı halkımızla paylaştık. 31 Mart'ta zaferimizi kazanıp, bu sözlerimizi hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Vatandaşımıza vermiş olduğumuz söz, taahhüt anlamına geliyor. Taahhütlerimizi bu güzel atmosferde seçmenlerle paylaştık. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23