• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'den akla ziyan İmamoğlu açıklaması

2021-10-25 22:48:29

Bir televizyon programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında akla ziyan ifadeler kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener katıldığı bir programda CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili akıllara durgunluk veren açıklamalarda bulundu. Daha önce İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzeterek skandal sözler sarfeden Akşener, İmamoğlu güzellemelerine devam ediyor.

Programda şaşkınlık uyandıran açıklamalarda bulunan Meral Akşener, "Benim ablam 75 yaşında dindar bir kadın. Ablam AK Parti bünyesindeki dindar kadınlarla da beraber olan biri. Ablam bana 'Ekrem kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' dedi. Arkadaşlarını sordum, onlar da sempati duymuşlar" şeklinde konuştu.

İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzetmişti

Akşener daha önce yaptığı bir açıklamada, "1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul'u alırım. Bizans'a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gerçek Analiz

Bu ifadeler çok tehlikeli ifadeler. Üstü kapalı ama altını herkesin yemeyeceği ifadeler. Ama iyi oluyor bazen böyle hatalar yapmaları.Belki de bile bile yapıyorlar. Ama hiç önemli değil hangi lafın hangi hareketin ne anlama geldiğini, hangi anlamlara gelebileceğini çok iyi biliyoruz. Nasıl anlaşılması gerektiğini de çok iyi biliyoruz. Gereğinin ne olduğunu ne olması gerektiğini de çok iyi biliyoruz. Ama tabi insanlar kendi iradeleri ile intihar ederlerken bazıları da intihara zorlanır. Her ikisi de sıkıntılı durum.
  • Yanıtla

Lazoğlu Bursa

İmamoğlu artik bundan sonra bir Tuvaleti dahi almak için oy alamaz.
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23