• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek'ten Ankara'yı sele teslim eden Mansur Yavaş'a açık çağrı!

2021-06-17 17:28:17

Belediyeciliği ‘heykel’ yapmaktan ibaret gören CHP, alt yapıda sınıfta kaldı. Türkiye’nin başkentini, adeta 90’lı yıllara döndüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın iş bilmemezliği vatandaşları isyan ettirdi.

Şiddetli yağış sonrası sele teslim olan Ankara’da maddi kayıp bir yana, selin ortasında kalan vatandaşlar hayati tehlike de atlattı.

Ankara'da CHP'li belediyeye tepki

Ankara’yı eski Türkiye’ye geri götüren Mansur Yavaş’a tepkiler de gecikmedi. Çileden çıkan vatandaşlar sosyal medyada Ankara’nın farklı semtlerinden paylaştıkları sel görüntüleri ile CHP’li belediyeyi eleştirdi.

Ankara'da Sincan alt geçidinde de sel meydana geldi. Alt geçitte yaşanan su birikintisi saatlerce boşaltılamadı. Vatandaşların mağdur olduğu olay, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in de tepkisine neden oldu.

"Çapsızlıkta zirvesiniz"

Sincan alt geçidinin yüz karartıcı görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a kendisi hakkındaki iddialar nedeniyle de açık çağrıda bulundu.

Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Tebrik ediyorum Mansur. Günü boş geçirmemişsin. Üç saattir Sincan kilit. Bu alt geçit yapıldığından bu yana ilk kez böyle. Çapsızlıkta zirvesiniz. ASKİ’de vurgun için talimat vermişsin. Melih’in konusunu öğrenin diye. Doğruysa sen, ispat edemezsem ben siyaseti bırakalım.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23