• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek İmamoğlu'nu böyle ti'ye aldı

2020-02-27 19:31:42

Seçim öncesi "her şey çok güzel olacak", "İstanbul'da hayatı ucuzlaştıracağız" vaatlerinde bulunan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası verdiği bütün sözlerin üstüne yattı. Koltuğa oturmasından bu yana işçi kıyımları, zamlar, tatiller ve çeşitli tiyatrolarla gündemi meşgul eden İmamoğlu, gittiği her yerde protestolarla karşılanıyor.

Kapalıçarşı'yı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Ayak takımıyla birlikte Kapalıçarşı'yı gezen İmamoğlu esnafın büyük tepkisiyle karşılaştı. Protestolar üzerine İmamoğlu, yanına gittiği esnafa zamların gerekçelerini anlatmaya çalıştı.

Ulaşıma zam yapılmasının hata olduğunu ve indirimleri İBB Meclisi'nin yaptığını söyleyen esnafa, "Sen bayağı takip ediyorsun siyaseti, hadi bakalım" diyerek pişkince cevap veren İmamoğlu, daha sonra kaçarak uzaklaştı.

Gökçek İmamoğlu'nu ti'ye aldı

Olayın görüntüsünü Twitter hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, İmamoğlu'nu ti'ye aldı. Gökçek paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"YA BUGÜN İMAMOĞLU'NUN ÇOK SANŞSIZ BİR GÜNÜ... ÖNÜNE GELEN HESAP SORUYOR... BİRİLERİ BU GÖRÜNTÜLERİ ÖRNEK ALSIN... ÇAPSIZLIK KONUSUNDA BAŞLAYAN YARIŞ SONUNDA NASIL BİTECEK MERAK EDİYORUM"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanli Kürdü

adamin iste böyle ..........lar sürünün lan istanbulular hic umrumda deyil cok güzel diye ydiye beyinimizi darma duman etiniz alin size yakisir baskani ahhahahha ben agrili olarak Baskanim Savci sayana Tesekürler ederim allah ondan Razi olsun Adam gibi Adam 
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23