• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nu linçten kurtaran Hulusi Akar'a Sol ve Kemalist medyadan linç!

2019-04-21 20:11:39

 yeniakit.com.tr 

Kemalist ve sol medya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kalabalığın linç etmesini önleyen Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı, teşekkür etmek yerine hedef aldı. Hulusi Akar'a medya üzerinden linç girişiminde bulunulurken akıllara "Kılıçdaroğlu linç edilseydi işinize mi gelirdi?" sorusu geldi.

Kemalist ve sol medya Hulusi Akar'ı hedef aldı

Yangına körükle gitmeye devam eden solak ve Kemalist medya, Kılıçdaroğlu'nun yanından bir an olsun ayrılmayan Hulusi Akar'a teşekkür etmek yerine kalabalığın öfkesini dindirmek için söylediği sözler nedeniyle saldırdı. 

Linç etmek isteyen öfkeli kalabalığı sakinleştirdi

Bu sırada taşlanan evin yakınına gelen ve linç etmek isteyen öfkeli kalabalığa seslenen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şu an şehidimizin silah arkadaşları PKK'ya dağları dar ediyor, gerekini yapıyor. Allah şehidimizin anne ve babasına sabırlar versin. Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Şimdi sukünetle burayı boşaltıyoruz. Cenaze evine gidiyoruz.” ifadeleriyle sükunete davet etti.

Hulusi Akar, daha sonra Kılıçdaroğlu'nu bulunduğu yerden alarak zırhlı araçla bölgeden uzaklaştırdı. Akar, Kılıçdaroğlu'nun yanından ayrılmayarak güvenliğini bizzat yanında bulunarak sağladı.

İşte Sol ve Kemalist medyanın o teşekkürü(!):

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23