• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan olay itiraf: Biz çözemedik derdinizi hükümet çözsün

2021-10-24 16:30:21

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP milletvekillerini İzmir'de resmen sokağa çıkamaz hale soktu. İzmirli bir vatandaş derdine çözüm bulmasını istediği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "Biz yapamadık, devletten yardım isteyin" cevabını aldı. Söz konusu görüntüler bir kez daha "Onlar konuşur AK Parti yapar" dedirtti.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in işbilmezliği CHP'lileri sokakta yürüyemez hale getirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmirli bir vatandaş arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Kılıçdaroğlu'na derdini anlatan İzmirli bir vatandaş mağdur olduklarını, kendilerine muhatap bulamadıklarını ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin üzerine düşen görevini yapmadığını ifade etti.

Vatandaşın sorunlarını çözemediklerini alenen itiraf eden Kılıçdaroğlu ise İzmirli vatandaşın devletten yardım istemesi gerektiğini söyledi. "Biz mağduruz, muhatap bulamıyoruz" diyen vatandaşa Kılıçdaroğlu, "Biz çözemedik. Devlete söyleyin gelip çözsünler" cevabını verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MURTAZA

Kentsel heykel deseniz orayı heykellerle doldururlar ama siz konut diyorsunuz anlamaz bu mallar konut monut. maraş kapalı maraş
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23