• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam karşıtlığı bunu da yaptırdı! Merdan öyle bir salladı ki... Beyni kilitli adam ancak bu yorumu yapabilir

2022-01-14 13:06:00

Emekli General Haldun Solmaztürk, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 4-6 yaş Kur’an Kursu eğitimlerini lekelemeye kalktı. Merdan Yanardağ ise, Solmaztürk’ü destekleyerek, “Beyin kilitlenmesine yol açabileceğini belirtiyor pedagoglar” diyerek akılalmaz bir yalana imza attı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın dini eğitim vermesi, Türkiye’deki laikçileri çileden çıkarıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın dini bir faaliyet yürütmesini hazmedemeyen kemalistler, geçmiş dönemlerdeki gibi dini kontrol altında tutmaya çalışan ve yürüttükleri politikalara kılıf uyduracak dini söylemlerde bulunan bir Diyanet İşleri Başkanlığı istiyor.

Diyanet’in gerçekten İslam’a ve Müslümanlara hizmet etmesinden rahatsız olan laikçiler, 4-6 yaş Kur’an kursu eğitimini de lekelemek için akılalmaz yalanlara başvuruyor.

Son olarak Tele1’de Merdan Yanardağ’ın sunduğu 5. Boyut’ta saçma sapan ifadelerle Kur’an kurslarına saldırıldı.

Programda konuk olarak katılan Emekli General Haldun Solmaztürk, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kurslarından duyduğu rahatsızlığı ve Kur’an-ı Kerim okurken erkek çocuklarının takke, kız çocuklarının ise başörtüsü takmasından duyduğu hazımsızlığı dile getirdi.

Merdan Yanardağ ise tüyü diken yalanı ortaya attı...

Solmaztürk’ü desteklemeye çalışan Merdan Yanardağ, “Beyin kilitlenmesine yol açabileceğini belirtiyor pedagoglar” diyerek sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yazıklar olsun

tanırım kendisini beyin yok kilitlenemez biraz maldır söylemesi ayıp pek muhatap olmam!
  • Yanıtla

trajikomik

kötülere bir şeyde olmuyor mecbur beklicez!o zamana kadar işimiz olmaz meczupla!
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23