• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB yapamadığı Şehir Hastanesi yolunu Bakanlık yapıyor

2020-04-01 17:23:08

Göreve gelmeden önce 'her şey çok güzel olacak' sloganıyla oy toplayan Ekrem İmamoğlu'nun başında nulunduğu İBB hastane yolu yapmaktan bile aciz kaldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi ulaşım hatlarının, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol ağına alındığını belirterek, "Mayıs ayında hastanemizle birlikte yollarımız da hizmet vermeye başlayacak." dedi.

Yerel seçimler öncesinde hastane yollarından bir kısmının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapıldığına dikkati çeken Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"Yolların diğer kısmı ise İBB'nin yol ağında olmasına rağmen yapılmamaktadır. Açılışı mayıs ayına çekilen hastane hizmete girdiği zaman vatandaşların, hastaların, ziyaretçilerin ve refakatçilerin hastaneye erişimi mümkün değildir. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hastanenin ulaşım yolları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol ağına alındı. Biz de bugün itibarıyla hastanenin etrafındaki yolların yapımına hızlı bir şekilde başladık. Şu an arazide yüklenicimiz, iş makineleri ve işçilerle yolların hastane açılışına yetiştirilmesi için çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Mayıs ayında hastanemizle birlikte yollarımız da hizmet vermeye başlayacak. Bu sıkıntılı süreçte vatandaşlarımıza ve hastalarımıza büyük kolaylıklar sağlayacak, Kovid-19 ile mücadelemize katkı yapacak."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dumanlı

İmamoğlunun değil Topbaş ve Uysalın başında olduları İBB nin yapmadığı yollar olacak.
  • Yanıtla

ali haydar

BELEDİYE YARDIM KOLİSİ DAĞITACAĞINA HASTANE YOLUNU YAPSIN. İŞİNE BAKSIN. SAZAN GİBİ HER YER ATLAMASIN.
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23