• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV'de İrfan Değirmenci zırvalığı! Kafeyi pavyona çevirenleri sahiplendi ceza yazan polisi eleştirdi

2021-03-02 16:52:22

CHP yandaşı Halk TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunan İrfan Değirmenci, sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlal edenlere ceza kesilmesini eleştirirken polisin ihlal yapanları ‘vatan haini’ yerine koyduğunu söyleyerek zırvaladı.

Kısıtlamaları ihlal edenlere ceza

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sokağa çıkma kısıtlamalarının yanı sıra birçok ek tedbir alındı. Belirli gün ve saatlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında polis 7/24 denetim yaparak ihlal yapanlara ceza kesiyor.

Yapılan uygulamalarla vaka sayısı birçok ilde azaltılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada kontrollü normalleşmeye geçildiğini açıkladı.

İrfan Değirmenci ceza yazan polisi eleştirdi

Halk TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunan ve yaptığı saçmalıklarla zaman zaman gündeme gelen İrfan Değirmenci, söyledikleri ile bir kez daha gündeme gelmeyi başardı.

İrfan Değirmenci, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek kafelerini pavyona çeviren işletme sahiplerini adeta savunmaya kalktı. Değirmenci, insan sağlığını tehdit ederek yasakları çiğneyenlere kesilen cezaları eleştirmeye çalışırken Halk TV KJ’sinde yer alan yazı ise trajikomik anlara neden oldu.

Halk TV KJ'si ile zıt düştü

KJ’de yer alan “Yasaklar yine hiçe sayıldı” yazısıyla, yasağı çiğneyenler eleştirilirken; İrfan Değirmenci, yasağı çiğneyenlere kalkan olmaya çalıştı.

Değirmenci daha da ileri giderek polisin ihlal yapanları ‘vatan haini’ ilan ettiğini söyledi. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23