• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan ile Abdülhamid Han'ın başarı sırlarını açıkladı

2019-02-12 22:12:00

 Taha Emre ÖZDEMİR  ANKARA 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ahde vefa buluşmalarının konuğu olarak katıldığı programda, Abdülhamid Han Hazretleri ile merhum babası Necmettin Erbakan'ı anlattı. Fatih Erbakan; "Abdülhamid Han Hazretleri ile Erbakan hocamız peygamberlerin yolunda bir hayat yaşayarak emperyalist güçlerin oyunlarını bozdukları için onların hedefi haline geldiler" dedi.

Ahde Vefa Platformu'nun 'Ahde Vefa Buluşmaları' kapsamında gerçekleştirdiği programın bu haftaki konukları Abdülhamid Han Hazretleri'nin torunu Kayıhan Osmanoğlu ile Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan oldu.

'Onlar neden Peygamberlerin yolundaydı?'

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Abdülhamid Han Hazretleri ile merhum babası Necmettin Erbakan'ı anlattı. Fatih Erbakan, Abdülhamid Han ile Necmettin Erbakan'ın Peygamberlerin yolunda yürüyen kimseler olduklarını vurgulayarak "Cenab-ı Allah Abdulhamit Han Hazretlerine gani gani Rahmet eylesin. Neden Erbakan hocamız ve Abdülhamid Han Hazretleri Peygamberlerin yolunda yürüyen kimselerdi? Abdülhamid Han Hazretleri hergün 7 Yasin-i Şerif okuyan bir kişiydi. Sadece bu Yasinleri okuduğu için Peygamberimizin yolunda yürüdü demiyorum. Peygamberler, birincisi; Cenab-ı Allah'ın yeryüzünde verdiği nimetler insanlar arasında adil şekilde paylşaşılsın diye gönderildi. Kul hakkına riayet edilsin, herkes emeğinin karşılığını alsın, bir avuç imtiyazlı azınlık dünyadaki nimetlerin yüzde doksanını alırken, kalan milyarca insan geri kalan yüzde onla idare etmesin, ekonomide adil bir sistem olsun, Cenab-ı Allah'ın nimetleri adil bir şekilde paylaşılsın diye gönderildiler. İkinci temel görevleri ise şuydu: Bütün dünyada çifte standart, haksızlık, zulüm ortadan kalksın, sosyal hayatta ve hukuk düzeninde adil bir sistem kurulsun." dedi.

Abdülhamid Han ile Necmettin Erbakan'ın Peygamberlerin iki temel vazifesini ömürleri boyunca örnek aldıklarını vurgulayan Fatih Erbakan; "Abdülhamid Han Hazretleri, Peygamberlerin en önemli vazifesi olan bu iki temel konuda canla başla çalışan ve gerekli adımları atan bir kimseydi. Merhum Erbakan hocamızda bu iki temel konuda hayatı boyunca mücadele etmiş ve gerekli adımları atmış bir kimse olduğu için Abdulhamid Han Hazretleri ve Erbakan hocamız Peygamberlerin yolunda yürüyen kimselerdi diyoruz" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, Abdülhamid Han ile Necmettin Erbakan'ın neden Siyonistlerin hedefi haline geldiğini de şöyle anlattı:

"Abdülhamid Han Hazretleri ve Erbakan hocamıza dünya siyonizminin ve ırkçı empryalizmin büyük düşmanlık beslemesinin sebebi de her ikisinin de bu iki temel konuda dünya siyonizminin oyunlarını bozmak istemesidir"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23