• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’lilerden İstanbul'da provokatif eylem! Başkan Erdoğan'ın afişini sökmeye kalktı

2019-04-03 14:16:55

AK Parti İl Başkanlığı tarafından seçmenlere teşekkür etmek için İstanbul'un çeşitli bölgelerine asılan afişlerden rahatsız olan kadının görüntüleri sosyal medyayı salladı. Başkan Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın fotoğraflarının üzerinde bulunduğu afişi yırtmaya çalışırken bir vatandaş tarafından görüntülenen kadın, görüntülendiğini anlayınca bakın neler yaşandı. İşte o skandal görüntüler!..

Türkiye seçimini yaptı ve 31 Mart yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ilde oy sayımları tamamlandı ve resmi olmayan sonuçlara göre başkanlar belli oldu. Bazı illerde ise kıyasıya rekabet yaşandı. O illerden birtanesi de İstanbul'du. YSK resmi olmayan ilk sonuçlara göre 23 bin oy farkıyla CHP, İyi Parti ve HDP'nin desteklediği aday Ekrem İmamoğlu önde olduğunu ilan etti. AK Parti ise seçimlerde usulsüzlük yapıldığını belgelerle kanıtlacağını iddia etti ve İstanbul'un 39 ileçesinde seçimlere itiraz etti.

İstanbul'da henüz kazananın Binali Yıldırım mı, Ekrem İmamoğlu mu olduğu resmen belli değilken CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini gayrı resmi olarak başkan ilan etmesinin yankıları sokaklara yansımaya başladı!

Başkan Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu afişi yırtamaya çalışan ve söylemlerinden CHP seçmeni olduğu anlaşılan kadın, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Afişi yırtmaya çalışırken görüntülendiğini anlayan kadın bakın daha sonra neler yaptı? İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23