• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP zihniyetinin başörtüsü üzerinden ajans işi tiyatrosu komedi filmlerini aratmadı!

2021-04-06 17:36:25

Milletin değerleriyle kavgalı olan CHP, Müslümanlara yaşattıkları zulümden dolayı yıllardır iktidar olamayınca çevirdikleri tiyatrolar ile algı operasyonu yapmaya çalışıyor.

CHP'li troller iş başında

Taciz, tecavüz, yolsuzluk, terör örgütü bağlantılı başkanları ve türlü rezilliklerle gündeme gelerek siyasi bir partiden çok 'ahlaksızlık yuvası' haline gelen CHP rezilliklerini kapatmak ve AK Parti hükümetini karalamak amacıyla trollerini devreye sokuyor.

Başörtülüler üzerinden tiyatro çeviriyor

Başörtülülere yaptığı zulüm tarihinde kara bir leke olarak duran ve günümüzde de yöneticileri, vekilleri başörtülüleri aşağılayan CHP, son zamanlarda oyununu başörtülüler üzerinden sürdürüyor. Oy kaygısından dolayı; basın açıklamalarında, programlarda, etkinliklerde yanlarında 'simgesel' olarak bir tane başörtülü bulundurarak objektiflere poz verdiren CHP zihniyeti yeni bir video ile yine komedi filmlerine taş çıkardı.

Başörtülü genç bir kız, arkasına Mustafa Kemal'in fotoğrafını da yerleştirerek, 'laiklik elden gidiyor' çığırtkanlığı yaptı. Başörtüsü yasağını kaldıran hükümet için dini siyasete alet ettiğini söyleyen başörtülü genç kızın videosu tepki çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23