• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çamlı, HDP'lilerin söylemleri karşısında çileden çıktı: Burada İsrailli vekil olsa sizden edepli davranır

2019-11-14 15:14:54

TBMM Dışişleri Komisyonu'nda HDP'li vekillerin provokatif söylemlerine öfkelenen AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "Burada savaştığımız bir ülkenin milletvekili olsa sizden daha edepli davranırdı." dedi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dışişleri Komisyonu'nda PKK sevici HDP'lilerin provakatif söylemlerine öfkelenen AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı çileden çıktı. "Demokrasi, özgürlük bu mudur?" diye soran Çamlı, "Kendi ülkende kendi toprağında devletine milletine karşı her türlü düşmanlığı yapacak, her türlü düşmanlığı destekleyeceksin. Can öldüren, kan döken bebek katillerini arkana alacaksın. Kalkıp burada bunları söyleyeceksin. Demokrasi böyle bir şey midir?" ifadelerini kullandı.

'PKK en fazla Kürt katleden örgüttür'

PKK'nın Kürt katleden bir örgüt olduğuna dikkat çeken Çamlı, şunları söyledi:

"Dünyada en fazla Kürt katleden bir örgütün propagandasını Kürtçülüğü sömürerek gelip burada yapacaksın. 'Niye silah alıyoruz?' diye soruyor. Silah almayalım da ne yapalım? Bebek katili Siyonist köpekler, bir elinde Amerikan bayrağı diğer elinde silah Kürt katlediyor."

'İsrail vekili burada olsa sizden edepli davranır'

"Biz istiyoruz ki ülkemizde, komşularımızda huzur olsun. Bu amaçla; vatanımız, milletimiz, Mehmetçiğimiz sıkıntılara giriyor. Bakın burada savaştığımız bir ülkenin milletvekili olsa bunlardan daha edepli konuşur. Şurada bir İsrail Milletvekili olsaydı daha edepli daha münasip belli bir mehabete saygı duyarak otururdu."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23