• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Britney Spears'tan olay Türkiye paylaşımı: Bu görüntü beni ağlattı

2022-05-10 19:21:35

İstanbul’da bir anaokulunda öğrenciye annesi tarafından yapılan sürpriz doğum günü görüntüleri sosyal medyada viral olmuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, Türkiye'de çekilen o görüntüleri kendi Instagram hesabından paylaştı.

İstanbul'da anaokuluna giden bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada, karşısında elinde pastayla annesini görünce büyük şaşkınlık yaşamış ve gözleri dolan çocuk annesine sarılıp, elini defalarca kez öpmüştü.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Annesinin sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşayan çocuğun görüntüleri sosyal medyada kısa sürede en çok izlenen videolardan biri olmuştu.

O görüntüleri izleyen Britney Spears gözyaşlarına hakim olamadı. Geçtiğimiz günlerde, nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyuran 40 yaşındaki Amerikalı dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, minik çocuğun o görüntülerini 40 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak 'Bu video beni ağlattı' ifadelerini kullandı.

Spears paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim gibi hissettim! En kötüsüydü ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler gününde baygındım… Bir gün geciktim çok üzgünüm… Neyse, bu video beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin!!! Gerçekten küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Günü’nüz kutlu olsun!''

On binlerce beğeni aldı

40 milyondan fazla takipçisi olan ünlü şarkıcının paylaşımı on binlerce beğeni aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23