• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Birol Aydın Halk TV'den açıkladı: AK Parti ile Saadet arasında ittifak yok

2021-01-08 23:01:12

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine ilişkin "Buradan ittifak çıkarmak doğru değil" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Sözcüsü Halk TV'de

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Halk TV’de Betül Araz'ın sunduğu Gündem Özel programına konuk oldu.
Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine de değindi.

"Görüşmeden ittifak çıkarmak doğru değil"

Görüşmenin ardından ittifaklara ilişkin kamuoyunda gündeme gelen tartışmalara tepki gösteren Aydın, Erdoğan'ın ziyaretinden haberdar olduklarını söyledi.

Bu görüşmeden bir ittifak çıkarmanın doğru olmadığını söyleyen Aydın, "Biz Erdoğan’ın Oğuzhan Asiltürk ziyaretinden haberdardık. Bu bir nezaket ziyaretiydi. Aralarında geçmişe dayanan bir hukuk var. Şüphesiz bu tip ziyaretlerde bir siyasi faydalaşma arzusu olur bu da normaldir. Buradan bir ittifak çıkarmak doğru değildir ama Cumhurbaşkanı’nın böyle bir arzu umması siyasetçiler açısından pek tabiidir. AK Parti ile Saadet Partisi arasında bir ittifak var gibi değerlendirmek doğru olmaz.

Cumhurbaşkanı, Asiltürk ile bir istişare çerçevesinde bir araya gelmiştir. Genel başkanımızdan önce Oğuzhan Bey'le bir zemin arayışı içinde olabilir. Bu tip ziyaretler normal karşılanmalı biz diyalogdan yanayız." ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Putsavar

kendini nimetten sayan iranci dinazora bak 
  • Yanıtla

Muhtar

MNP'den başlayıp Hoca'nın vefatına kadar bu yolda giden birisi olarak şu fikirdeyim: Hangi kola ayrılmış olursanız olun bu gün için Ak Parti ile ittifak içinde olmanız; bu uğurdaki azminizin, inancınızın, idealinizin ve önem verdiğiniz tüm değerlerinizin bir ölçüsüdür...
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23