• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu Akit'e konuştu: Kılıçdaroğlu'na zafer naraları mı attıracaksınız?

2019-02-15 23:33:00

 Taha Emre ÖZDEMİR  ANKARA 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li bir belediyenin Ankara'da yaşayanlar için bir kabus oluşturacağını savunarak "Sizden bir tek şey isterim; Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kılıçdaroğlu'nun adımını attırmayın" demiş ve bu ifadeleri tartışmalara sebep olmuştu.

Bakan Soylu, yapılan eleştirilere verdiği cevabında; "Acaba Ankara, 31 Mart akşamı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne zafer naraları ile girmesine izin verecek mi? Bu soruyu kendime de herkese de soruyorum" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı'nın standını ziyaret etti.standları ziyaret etti. Soylu, Yeniakit.com.tr'ye 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Ankara'da 5 altın yıl daha yazılacak'

Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı'nın başkent Ankara'da seçimlere hazır olduğunu ifade ederek; "Ankara'da ilçe ilçe gezmeye çalışıyoruz. Sebebi şu ki bir taraftan bakanlık faaliyetlerimizi yürütüyoruz ve oradan boş kalan zamanlarımızda da hem partililerimize hem teşkilatımıza hem adaylarımıza hem de Cumhur İttifakı'na destek vermeye çalışıyoruz. Ankara'da her geçen gün artan ve güçlenen bir ivmemiz var. AK Parti teşkilatları da Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları da seçime hazır. Önümüzde ise 44 koca gün var. Ankara'da inşallah 5 altın yıl daha yazılacak" dedi.

'Ankara Kılıçdaroğlu'na nara attıracak mı?'

Bakan Soylu geçtiğimiz gün tartışmalara sebep olan 'Kılıçdaroğlu' söylemine ilişkin şöyle konuştu:

"Sadece bir soru soruyorum. Bu soruyu kendime de soruyorum. Acaba Ankara 31 Mart akşamı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne zafer naraları ile girmesine izin verecek mi? Ankara işte bunun kararını verecek"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23